gülin
özgesüper kilo vermişsiniz yahuuuuuuuu
bugün buluşma günü dimekohh ne güzel iyi eğlenceler.
özgeee ve gulibik sizi tebrik ediyorum maşallah maşallahh
ben geçen yıl işimi bıraktım kpssye hazırlandım.evli olup hem çalışıp hemde kurs düşünemiyorum çok zor yaa dediğin gibi pil biter zaten evde işi bitirsen eşin gel film izleyelim gel oturalım birlikte der diye düşünüyorum
yok canım istanbulda değilim eskişehirdeyim sen hangi ildesin..kursa gitmeden evde çalışacağımı düşünmüyorum kaypaklık yaparım kesin bugün çalışırım yarın çalışırım deyip kalır gider
Günaydınnnn herkeseee
Bugün tartılma günümüzdüüü
68.20 kiloydum diyete başladığımız da kızlarla ve bu sabah itibariylee 64.40 kiloyum yaklaşık 4 kilom gitti
Nikah hazırlıklarım için albüm yaptım kızlar
Sen bize hiç gelmiyorsun artıkkk
teşkkür ederim canımm hallolur inş :) sen gelinliğini nasıl hallettin ya da halletcen?
ama ama ben kk ya hiç gelemeiyorum kiiiii
bilmeyen arkadaşlar sizinde haberiniz olsun, iş sebeplerimden ötürü nete giremiyorum
iyiyim çok şükür, hepinizi çok özlüyorum
biz ankarada oturucaz. çocuk falan olursa hiç böyle bi fırsatım olmaz diye bi şansımı deneyeyim dedim
evde kendi kendine olmaz bence dersaneye gitmek gerek. çünkü ben çok uykucuyum ders falan kalır öyle
çok yorgun ama çok güzel bir gün geçirmiş bi özgecik geldiiii
bizim süpper ötesi fotocularımız geldi bugün yaşadığımız yere.. onları çekim için düşündüğümüz yerlere götürdük
sonra bize 'save the date' fotosu çektiler bi sürü bi sürüü
çok güzel aksesuarlar getirmişler hepsini kullandık değişik değişik çekildik
ben biraz kasıldım sevdicek daha rahattıbu bize prova olmuş oldu
fotolarımızı kolajlayıp güzel bişeyler yapçaklar
sonra burda da paylaşıcam canlarımmm
6 programlı canım kısa hızlı yikamasi falan da var... çamaşır makinesini de 8 kg aldımuykum kaçtıı geldim :))) kpss ye girmeyi düşünen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..
arkadaşım geçen yaz evlendi bu sene özelde çalıştı bi yandan da kpss yi denerim diyordu geçenlerde konuştuk,
bu yıl düğün borçlarını tamamlayalım seneye işi bırakıp eve ve kpss ye odaklanıcam dedi.
hiiiç morallerinizi bozmayın dostlar hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olsun her şey ..
hümüm ben de bosch'dan alıcam tüm beyaz eşyalarımı geçen gün gittik bayiye dükkan sahibi broşür verdi e siz hiç bakmamışsınız ki bunlara çalışın gelin dedi
sen hangi model aldın 2 programlı yeter gibi geldi bana
röfleli kedi adını duyduğum gelin adaylarındaaan :)) merhabalar memnun oldum
sanırım kendi evinizi yaptırıyorsunuz kolay gelsin
blogunu da okudum çok güzel yazmışsın kına hazırlıkların ve kınalığın da çok şeker
aynaları çok sevdim nereye yaptırıyorsun ne kadara mal oldu yazarsan sevınırım.
biz de bugün büyüüük bi adım attık ve koltuk takımını aldıkbir de çamaşır kurutmalığı aldım her yerde 30 liraydı 15e buldum kaptım
yarın da fırsat olursa tahtakaleyi gezip banyo takımlarına bakıcam onlar da pek bi pahalı her yerde
uykum kaçtıı geldim :))) kpss ye girmeyi düşünen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..
arkadaşım geçen yaz evlendi bu sene özelde çalıştı bi yandan da kpss yi denerim diyordu geçenlerde konuştuk,
bu yıl düğün borçlarını tamamlayalım seneye işi bırakıp eve ve kpss ye odaklanıcam dedi.
hiiiç morallerinizi bozmayın dostlar hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olsun her şey ..
hümüm ben de bosch'dan alıcam tüm beyaz eşyalarımı geçen gün gittik bayiye dükkan sahibi broşür verdi e siz hiç bakmamışsınız ki bunlara çalışın gelin dedi
sen hangi model aldın 2 programlı yeter gibi geldi bana
röfleli kedi adını duyduğum gelin adaylarındaaan :)) merhabalar memnun oldum
sanırım kendi evinizi yaptırıyorsunuz kolay gelsin
blogunu da okudum çok güzel yazmışsın kına hazırlıkların ve kınalığın da çok şeker
aynaları çok sevdim nereye yaptırıyorsun ne kadara mal oldu yazarsan sevınırım.
biz de bugün büyüüük bi adım attık ve koltuk takımını aldıkbir de çamaşır kurutmalığı aldım her yerde 30 liraydı 15e buldum kaptım
yarın da fırsat olursa tahtakaleyi gezip banyo takımlarına bakıcam onlar da pek bi pahalı her yerde
amin canım herkesin gönlüne göre ve hayırlısı olsun inşallahburda herkes birbirine dua ediyor ve kabul oluyor
bu arada benim de bosh ve 4 programlı arkadaşım kullanıyor çok memnun onunki beyaz ben gri aldım beyaz eşyalarımı,,inşallah memnun kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?