Canım şu zaman kiralık mevsimi olmadığı.için bulamamaniz çok normal. bizimde tanidik falan sorduk da bulduk yoksa ev ararken 10 emlakçıya girdik.belki yok kiralık yok dedi hepsi. adam dese ki var kirası 1300 tl.valla o bile yoktu... tek ev bulduk onu da tuttuk çok begendim mi hayır ama yapacak birşey yok yani..
İş konusuna gelince bende gireceğim 2014de genel kültürden kursa gerek yok alan derslerinden de iki tanesine giderim kursa yaparız inşallah güven kendine lütfen Allah im hakkımızda hayırlısini versin inşallah
sağol canım teşekkürlerseninki hani marka
yaa kızlar o kadar özeniyorum ki sizee ne güzel bi çoğunuzun eşyalar alınmış temizlik yapılmış gelinlik kınalık her şeyy heyecan dorukta:) bana da sıra gelsin istiyorum artık ama 1temmuza kadar malesef okul olduğundan nişantoşumun yanına gidemiciim için eşya da alamicam şimdilikbelki 1 hafta öncesinden rapor alıp eskişehire gidersem ramazana kadar önümde 20günüm olcak yetişir mi her bişeyim?? çünkü düğün bayramdan sonraki hafta ve ramazanda eşya alma etme işi çok yorucu olur ve inanın çeyiz namına hiç bişeyim yok hiç bişeyimmm yemek takımım bileee offf o kadar iş bekliyo ki beni mayısın 12sine bilet aldım istda gelinliğimi diktrmeye gitcem dediklerine göre en az 3 ay öncesinden gitmem gerekiyomuş ki bi kere de prova için gideyim ki ağustosa anca yetişsin . ya her şey gözümde o kadar çok büyüyo ki tonlarca işi nasıl halletcemm?? her şeyimi erteliyorum hiç bi hazırlık yapmıyorum korkuyorum bi girişirsem altından kalkamam diye bi de nişanlımla da ailemle de ayrı şehirlerdeyim çok şanssızım beeeennn böhüüüüüüüüüü
gömek kumaş pant giymene gerek yok ki gülinim.. yine nerdeyse her giyilen ütüleniyor ki
benimki sadece fikir. ben cok arastırmıstım ve kullanan biri olarak da herkese tavsiye ederim.
özelliklerini kıyaslayıp tercih sendealt modeli de iyi
Günaydın kızlarrrr
Bugün kızçelerimle buluşma günüüüü hadi mesai bitsinde çıkalım yaa
günaydın kızlarrrrrrr
bu sabah tartı 51.8 i gösterdiiii havalara uçtum size koştum hemen
hey gidi yaaa 57ye kadar bile çıkmıştım bi ara
aslı tam olarak modelini yazar mısın bende ütü alacam ne alacağımı bilememiştim sen detaylı da araştırmışsın memenunsunda ee o zaman bende ondan alayımm
gündaşımm annemden gizli arayacam ben hastaneyi ev baktık birlikte arayamadım yarın fırsat bulursam arayacam ne zamanlar varmış randevu haber veririm sana daannem istemiyor hap kullanmamı bende korkuyorum annem istemiyor ben kullanacam ya bişey olursa diye:26:
keşkee hümm aynı şehirde olsak giderdim birlikte gitmek sanki destek olunca daha iyi olurdu ama bizim özgemle her şeyimiz aynıbu arada bende öyle kız istiyorum özgem hehee
ce_ce cerendi sanırım ismin..nasıl kpss hazırlanmayı düşünüyorsunuz hümm bende hazırlanacağım büyükihtimal evliyken zor olur mu kiii:26::26::26:
benimde boshh hümüm ve kullanan arkadaşlarım çok memnun
Günaydın kızlar
çalışan kaderdaşlarımkolay gelsin sizlere de :26:
çeyiz ,ev telaşında olan gelinlerim sizlere de kolay gelsin.Allah herşeyi içinize sindirsin.
--
sinlev model kodu bu ; philips azur GC4870 .. zaten o renkte bi o ütü var
ev ve iş sıkıntılarına gelince Allah herşeyi kararlaştırmıştır.gönlünü ferah tutbak günler önce hüm de iş konusunda sıkıntılı idi Rabbim bir kapı açtı.
kpss kurs :18::18::18: bende ondan muzdaribim vaktim de yokeve gidince zaten mumya gibiyim. bu sabah bile zor kalktım
evet canım ceren adım. seninkini de söylersen
haziranın sonunda evlenicez, sonra balayı, ramazan, sonra bayram annemleri ziyarete gidicez. ondan sonra eylül gibi dersaneye yazılıcam. işe girmeyi düşünmüyorum 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum ama bu işin sonu yok. çok yorucu ve garanti değil. 2014 temmuza kadar ders çalışıcam hem o sene seçim var belki atamalar çok olur. hemde biraz evliliğimin tadını çıkarayım, çok bekledik birbirimizitemmuzdan sonra atanana kadar yine bi şirkette çalışırım belki bide benim evlendikten sonra kredi borcum falan olmuyo. idare ederiz işallah bir sene böyle :44:
teşekkür ederim aslım ben de bu ütü için bi fiyat araştırması yapayım
daha önce girdin mi kpss ye:26:
bende sinem canım
bende haziran sonunda evleniyorum sonrası ramazan bayram eylül giide kayıtlar başlıyor ekimde de kurslar başlıyor ben geçen sene kpss için işi bıraktıp kursa gittim yılmadan çalıştım ama ne beklediğim sorularla karşılaştım ne de beklediğim puanı aldımhayırlısı olsun inşallah hakkımızda..nişanlım bilgilerin bu kadar iyiyken bir sene daha kursa gidip hazırlan diyor bende nasıl geçinece diye düşünüyorum bizde de kredi borcu olmayacak şükür sadece balayı foto.masrafı olacak gerçi tv fln onları bize kitleyebilirler yani öyle masraflar olacak tabi bi de kira olacak senin ev kira mı canım:26:
Günaydın Kızlar....tanışmadığım gelinler var burada....günaydın onlara da
bu arada kpss den bahsedilmiş.evlenince zor olur mu denilmiş...bende hazırlanmak istiyorum ama maalesef...sabah 8 buçuk iş bası aksam 4 buçuk gibi çıkıyorum eve git yemek yap...ortalığı topla...eşin gelsin yemek ye.masayı topla bulaşıklar cay derken saat 10....kitabı elime alıyorum ama imkanı yok....pilim bitmiş oluyo çünkü.....su an açıköğretim işletme okuyorum....ona bile çalışamıyorum...
ev kıra olacak canım. aynı masraflar bizdede var. istanbulda mı oturuyosunuz? orda şartlar biraz daha zor olabilir :26: ama bende kursa git derim öncedende girmişsin bi birikimin vardır. idare edersiniz bence
ben geçen yıl işimi bıraktım kpssye hazırlandım.evli olup hem çalışıp hemde kurs düşünemiyorum çok zor yaa dediğin gibi pil biter zaten evde işi bitirsen eşin gel film izleyelim gel oturalım birlikte der diye düşünüyorum
aynen öyle canım ya....gel otur artık diyo....hiç ilgilenmiyosun diyo...evle ilgilenmesen evi b.k götürüyo diyo.tam dayaklık ama dimi
cumartesi günleri sinirden kendimi yiyip bitiriyorum...koca evde ben işte......hazmedilmez bi şey bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?