'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldimkine ama nereye gittiniz:26:

aslı nerde fotolar kaldırdın mı yoksam yetişemedimmi karacaya

dilamik seni gördüm cicim H D pek bi hoş olmuş hani

ben neler yaptım haftasonu anlatayım acık :26:

cumartesi sabah uyanmakla birlikte altının dibe doğru yol aldığını görmemiz bir oldu

nişanlıcanım tutturdu koş gel alalım hemen diye ama aynı zamanda abimlerinkiler de alınması gerektiği için kendi bileziklerimi seçmeye gidemedim kayın anniş babiş falan onlar ordan aldılar bende burdan yengemle kuyumcu yollarını aşındırmaya gittim

neysem onları da aldık abimlere takacağım bileziği de aldım bu arada çok dert ediyodum biliyosunz bi yükten daha kurtulmuş oldum

eve geldim ayaklarımı havaya diktim yattım ki anneciğim kalk gezmeye gidiyozz diye dikildi tepemde el mahkum kalk komutu verdiyse kalkacan başka yolu yok :18: kalktık gittik geldik yatağa bir girmişim dün öğlen 1 de gözümü açtım

evde bir temizlik faslından sonra doğruuu abimin tuttuğu eve

uzatmayayım dolu dolu bir hafta sonundan sonra herkeslere merhabaaaaaaa

hee en önemli şeyi demeyi unuttumdu bak

cumartesi günü mart kumbaramdan çıkan paralarla 2 tane iç çamaşırı aldım ben

darısı nisan kumbarama

hoşgeldin pınarımm
davetiyeye yazdırmayı düşünyoruz hd kalitesinde düğün izlemek istiyosanız dieee :86::86::86::86::86:

ohh dolu doluu bi hafta sonu geçirmişsin deseneee
altın ne biçim düştü gel bide bize sorrr

sultancım örmedimm
annemler çeyize süslü nevresimler yapıyolar artan kumaştan yaptım, kurdaleyle de baş harflerimizi işledimm
hatta ekliim fotoo

Biliyorum kuzum. ben örmeye kalktım ama beceremedim ve zamanda yaratmadım söktüm geri Dikme imkanım olsa bende beceririm sanki ama okul olunca zor o yüzden banada dik demiştim :)))

Herkeslere güzel bir hafta diliyorum :)

Bir koşuşturmacalı hafta sonu da ben geçirdim :) Nişan alışverişi denilen şey pek meşakatliymiş...Benim sevdicek İstanbul da, ben Bursa da olunca bir tek hafta sonlarımız oluyor böyle işler için. Bir de cuma dan kavgalıydık :) Cumartesi saat 4 e kadar saf saf dolaştık.Yüzümüz beşş karışşş ne yapıyoruz, nişan alışverişi ...Çok şükür sonra tatlıya bağlandı da keyifli bir hal aldı.Yoksa hayatım boyunca beklediğim bu güzel anları kötü bir hatıra ile anacaktık Nişan alışverişine çıkacaklara benden tavsiye, iki üç gün öncesinden kesinlikle tartışmalardan kaçının :) Sevgi pıtırcığı, yumağı artık ne olursa o moda girin :)

hd kalitesi he

hoşbuldummm bu saat oldu anca uyandım ben gene

neyse altını sorma ya kuyumcuya nası gittik bilmiyom koşa koşa bide bi pazarlık yapmışım kuyumcuları birbirine kattım o bu fiyattan verecek veriyosan senden alalım diye

pınarrrr tekrar ekliyorum o zaman

wuuhuuu niler aldın

hadi ekle bekliyoree

bide aldım işte bişiler bide sipariş verdim gelecekler var iyice gaza geldim çamaşır konusunda aslıııııı

yaa ben gg de bi fantazi çamaşır buldum harika harikaa
20 TL
aliceğimmmmm

nerde nerde link at bende bakayım

bende alayım

hee en önemli şeyi demeyi unuttumdu bak

cumartesi günü mart kumbaramdan çıkan paralarla 2 tane iç çamaşırı aldım ben

darısı nisan kumbarama

benim kumbaram 3 mayısta açılcak
geç başladım ben ama güzel bişey birikir de alırım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…