günaydınn kızlarrrr
hafta sonundan yorgun döndüm resmenn
cuma günü antakyadan gece 12 de fln geldik, hafta sonu da nevresim süslemeyle fln geçtii
dinlenemedim gibii :44::44::44:
ama sizi çok özledimmm
yatak odasını gevezek sen mi sormuştun hatırlayamadım ama weltew mobilyanınkini beğendim benn
inşallah kuzum yaa
Artıı Aşk yuvanızda her zaman mutlu olun kuzum hep gülün hep ilk günkü gibi Aşkla yaşayın
Canım mahsuru yoksa benide arkadaş olarak eklede bende göreyim yahuuuuu :) merak ettim
[ı]
dilacım benim de en çok o sindi içime ama şikayetler okumuş annem kararsız kaldım bişey olursa diye
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Altının düşüşü vurdu bizi nişancanın tüm birikimi altındaydı ne yapcaz bilmiyoruz kredi kartına başvurcam ben de mecbur
hümeyracım yatak odan çok hoş güle güle kullanın
Aslı ben yine göremedim evini ve kınalığını en azından elbisenin resmini eklesen de baksak merak ettiiimm[/ı]
neeee
neden geliyo misafirler çeyiz görmeye fln mııı
çok kalabalıklar yaaaa
*
ayrıca tuğçe kuaför için zamanın cidden kısıtlı kalmışş bi an önce karar vermelisin sanırımm :44::44:
davetiyeler de yetişir sıkma canını onaa
Tuğçeeeeeeeeeaz kaldı
gelecek kalabalığa da sıkma canını :44::44::44: bize kaç kişi geldi hatırlamıyorum bile :18:
sen stres yapmamaya bak sadece
hımmmmmmmm
Dilammmmmmmmmmmmmmmmmm Tuğçemmmmmmmmmmmmmmmmm yardımmmmmm!!!!!!!!!
Hangi karta başvurayımm??????????????????
Canım taksitli alışveriş için diyosan en cazip world ve bonus Senin harcamana ve ödemelerinin düzenli olmasına bağlı olarak kart aidatını iade edebiliyolar Ben yeni paraf card aldım yeni çıktığı için acayip avantajları kampanyaları var 31 marta kadar başvuranlardan kart aidatı alınmıycak diyolardı ama değiştimi bilemiyorum Mesela damat tween le anlaşmaları vardı Damatlık 600 tl idi.Direk kasada %20 indirim oldu parafa 478 e 6 taksit aldık 25 lirada bonus verdi. Ya paraf al ikinci olarakta worl card ı tavsiye ederim. O da puanı çok yüksek veriyo
hımmm evet kardeşim de paraf yeni diye avantajları var diyordu. word de alabilirim... internetten mi başvurayım yoksa gidip bizzat mı???
kızlar bişe sorcam sizeee..
şimdi biz de iki düğün olcak biri bizim burda diğeri nişanlının orda.
bizim burdaki kına düğün bir olcak.
ben burdaki düğünden sonra tekrardan kendi evime gelip kalabilcekmiyimm ??
yoksa düğün gecesi beni alıp diğer şehre götürcekler mii diğer düğün için :44::44:
kv de nişanda buna benzer şeyler sölemişti anlamamıştım, şimdi de hatırlamıyorum
kalırsak teyzenin evinden çıkartırz seni fln diee :44::44::44:
bunu sorma nedenim durumu benimle aynı olan arkadaşım kendi memleketindeki düğününden sonra direk diğer şehre yola çıkartcaklar arada 1 hafta olmasına rağmen. gelin çıktığı eve geri dönmezmiş diee:44::44::44:
yok cnm internetten başvur şubeye gitmene gerek yok heralde Daha önceden kredi kartı kullandınmı hiç Ben netten başvurduğum zaman geliyo çünkü başka kartlarımda var düzenli ödüyorum Ama sen ilk defa kart kullanıcaksan bizzat gitmen belge fln götürmen gerekir
ben istemeden paraf kart yollamışlar bana ama ben de kampanyası yoktur diye düşünmemiştim onu damatlık çok iyimiş:)))
başka bildiğiniz düğün öncesi bize faydası olacak kampanysı var mı parafın
Merhaba kızlarUmarım iyisinizdir
Çok uğrayamıyorum kk ya..
canım eğer senin onların olduğu yerde bi akraban varsa seni alıp götürürler kimse o akraban orda kalırsın ailen de gelir ordan çıkartırlar... ama yoksa bizde kız geri evine döner sonra gider o şehire... öyle alıp götürürüz diyemezler yani bizde
Merhaba kızlarUmarım iyisinizdir
Çok uğrayamıyorum kk ya..
dün arkadaştan öle duyunca panikledimm bakalım bizde nasıl olcakk
bu arada ankaraya geliyorum ben 4 mayıstaa
zehroşş hoşgeldinn canmmm
nerelerdesinn göremiyoruzz, özlettinn
ben istemeden paraf kart yollamışlar bana ama ben de kampanyası yoktur diye düşünmemiştim onu damatlık çok iyimiş:)))
başka bildiğiniz düğün öncesi bize faydası olacak kampanysı var mı parafın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?