'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim kumbaram 3 mayısta açılcak
geç başladım ben ama güzel bişey birikir de alırım inşallahhh

çok çok atarsan birikir şekerim

ben bu ay daha çok atıyorum geçen aydan bi heves geldi de

aşağıda bie Elif görüyorum ben

hoşgeldin

Pınariskoskoviçkos ekledim resimleri

bende görüyorum ruhdaşımı

baktım canım öncelikle pınar için demişsin utandım valla teşekkür ederim

karacaya bittim aslı biliyodum böyle duracağını mürdümüne çok baktım ben bunun ama güvenip alamadım ama biliyodum işte biliyodum

çok şık durmuş süper olmuş çok beğendim çok

kına elbisende çok hoşmuş bu arada göğsünün altından mı açılıyodu aslı bu belden mi:26:

bide bişi daha sorcam sana L koltuk minderlimi :44: kırlentlerden bahsetmiyorum hani oturulan yerler minder mi kalkıyormu onlar:26:

Biliyorum kuzum. ben örmeye kalktım ama beceremedim ve zamanda yaratmadım söktüm geri Dikme imkanım olsa bende beceririm sanki ama okul olunca zor o yüzden banada dik demiştim :)))

canın sağolsun canımm yaparım ama yamuk yumuk hafif dikişlerii

günaydınn cicimmm

benim kumbaram 3 mayısta açılcak
geç başladım ben ama güzel bişey birikir de alırım inşallahhh

ayy ben açtım kumbaramı 60 TL çıktı içindenn
kredi kartıyla aldığım çamaşırları ödedimm

Huuuu huuuu Selam kızlar nasılsınız
Ben 12 gün sonra gelin oluyoruuuuuuuuuuummmm

evet yaaa azcıkk kaldıı sana daaaaaa

evet yaaa azcıkk kaldıı sana daaaaaa

Evet azcık kaldı ama daha yapmam gereken bi sürü şeyy var :26: Davetiyelerimiz yetmedi tekrar bastırılacak Dağıtılacak gidilecek bi sürü yer var :26: Kuaföre hala karar veremedim nasıl bi saç istediğimede hala karar veremedim Veee bizim 85 metrekare evimize pazar günü ilk kafile olmak üzere toplamda 25 kişi misafir gelicek

neeee
neden geliyo misafirler çeyiz görmeye fln mııı
çok kalabalıklar yaaaa
*
ayrıca tuğçe kuaför için zamanın cidden kısıtlı kalmışş bi an önce karar vermelisin sanırımm :44::44:
davetiyeler de yetişir sıkma canını onaa

teşekkür ederim Pınarım iyi ki de almışım karacayı

Kına elbisem belden açılıyor.

L koltuk minderli kalkıyor temizlik için rahat olacak

Tuğçeeeeeeeee az kaldı

gelecek kalabalığa da sıkma canını :44::44::44: bize kaç kişi geldi hatırlamıyorum bile :18:

sen stres yapmamaya bak sadece

Bende kumbara yapacağım artık....
Kızlar kredi kartına başvuracağım da hangisinden alayım word bonus axses???? bol taksitli ertelemeli olsun

ekledim

**

hüm ya bonus ya world ama kesinti vs. son durumu bilmiyorum ben

Kuzum aslım bayıldım ya bittim ya maşallah 41,5 kere tü tü tü yaa ay nasıl heveslendim bende kafayı yemeden o günleri görebilecek miyim acaba:26::26::26::26:
Artıı Aşk yuvanızda her zaman mutlu olun kuzum hep gülün hep ilk günkü gibi Aşkla yaşayın

Son düzenleme:
Kuzum aslım bayıldım ya bittim ya maşallah 41,5 kere tü tü tü yaa ay nasıl heveslendim bende kafayı yemeden o günleri görebilecek miyim acaba:26::26::26::26:

Teşekkür ederim mavişim

görürsün bende öyle diyordum ... zaman geçip gidiyor bak 15 günlük evliyim bile

Kızlar sizin de fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız. biz hçsonu kiralık ev baktık bir daire görmüştük daha önce emlakçıdan şu anda bizden kira+depozito+doğalgazın abonelik ücreti ve emlakçıya verilcek ücreti istiyor çıkarken de boya. tamam boya zaten ya girişte ya da çıkarken ödeniyor toplam 2000 tl bu masraflar bna fazla açıkçası doğalgaz kullanımı abonelik ücretini bizim vermiş olmamız sçma geliyr ailemde vazgeçersniz bir ev daha var dyor kira + depozito istiyr sadece emlakçı ve d.gaz abonelik alınmayacak acaba vaz mı geçsek şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…