'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mervecim ben zaten karşıydım böyle haberleri görünce daha da karşı olmaya başladım :44::44::44::44::44:

güüüüü naayyy dıııınnnnn eğleniyonuz muu oynuyonuz mu anacııımm bugün seda bacıma özendim

herkesin hazırlıklar hızlaaa sürüyor ne güzel ne güzel herkes yeni eşyalarını güle güle aşkla sağlık ve huzurla kullansın diyoruumm

biz bu ara durulmak zorunda kaldık altın gitgide düşüyor tam bizim bozdurup harcayacağımız zamandı mecbur bekliyoruz artık bugün kredi kartı başvurusunda buluncaz sonra alışverişlere devam

günaydınnnlaarrrr
speedy sabah sabah koptumm :86::86::86:
bizim burda da hava kötüü
*
hümm hayırlı olsunn
aşklı günlerinizde kullanınn inşallahh
*
maviş çok sevindimm içine sinmesineeee
*
elifkoviçç nirelerde acabaaaa :44::44::44:
kızcağız düğün hazırlığında kayboldu sanırımm
*
sinemm, hümm bide çok alıngan olmayın ağlamayın hemen sora annelerin içine batarr
*
bidee unuttuğum biri varsa afedersinizz
sevgiler, saygılarrr

dün koca bir paket cips yedim

eşim artık yürüyüş yapmalıyız akşamları dedi

demek ki adamı ikna etmek için abur cuburu çok yemem lazımmış evlenmeden önce yürüyüşlere çıkalım dediğimde yorgun oluruz kim uğraşacak diyordu

Günaydınlarr herkese.Hava Çok kötü ya.Bunaltıyor insanı işe başlamadan.Bende gece ağladım çok.Gelinliğim seçildi tamam denildi provalara başlicam.Dün akşam kayınpederim internetten bi tane bulmuş daha ucuzmuş falan.böle olacak bişeymi bu.Çok canım skıldı ya( Mobilyadada aynısı yapıldı.Herşeyde hevesim kursağımda kalıyor.

bilerek yaptın dimi bi de utanmadan unuttuğum biri diyerek tekil şahıs belirtmiş

al sana

:86::86::86::86:

anammm :86::86::86::86:
pardon aslımm hava burda iğrenç aklım bulanmış sanırımmm :111::111::111::111:
*
ayrıca koca paket cipsi nasıl yedinn yaaaa
çok sürmez size de evlilik yaramış diceklerr

hiç ağlama arkadaşım..

pardon da kayınpederine ne oluyor

nişanlınla konuş sen muahatap olma onlarla. senin istediğin olacak tabii ki .. herkesin hayali başkadır

çok istiyorsa kp onu kv alsın evde aşk tazelerler.

bizde aynı durumdayız ben evde yatarım sen gidersin diyor yaaa bana

kullanmayı düşünuyordum bende canım ama vazgeçtimm

Bence de boşver o halletsin

Kıyamam canım ne meraklı k.p miş internetten araştırıyor.nişanlınla konuşsan nasıl olur

ya gerçekten neden yapıyor böyle bu insanlar yaaaa .... herkes de başka başka dertler

anammm :86::86::86::86:
pardon aslımm hava burda iğrenç aklım bulanmış sanırımmm :111::111::111::111:
*
ayrıca koca paket cipsi nasıl yedinn yaaaa
çok sürmez size de evlilik yaramış diceklerr

yidimm hapur hupur ohhhhhhhh

valla bana değilde eşime demeye başladılar 28 yıldır annenin yapamadığını 15 günde eşin yapmış diye

ayyyy iyice takıntılı oldum ben ya
sabahtan beri doktor arıyom, dün sinemişko boşver profesörü verme o kadar para dedi ben de şimdi kime gitsem diye şeyediyom
o hapla ilgili yazıya da istinaden orda da yazıyo zaten tek başına ölüme neden olmaz anca başka hastalıkları falan tetikler
zaten bilinçli kullancaz, düzenli kontrollerimizi yaptırcaz

prof'tan profa da fark var ama senin içine sindiyse bence 20 tl fazla ver gönlün rahat olsun.

yidimm hapur hupur ohhhhhhhh

valla bana değilde eşime demeye başladılar 28 yıldır annenin yapamadığını 15 günde eşin yapmış diye

göbekli canavarlarr siziii
yaa burda günler hızlı mı geçiyo nedirr anlayamadımm benn :44::44:
geçen gün düğününü yaptıkk aslıı az kaldı ay dönümünü kutlicaksınızzz
nişanlının şafak hemen azalıyoo
günler jet hızıyla maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…