'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

burdan okuduklarınla doktoru ez
prof olduk artık bizde d. kontrol ilaçlarındaa

Git tabi seninde 2 ay kaldı cnm hapa başlaman lazım ilk reglinde

Hadi yaaa bunu söylediğin çok iyi oldu cnm çok sağol Toplamda 5 kişi oturtabiliriz diyosun yani

aynenn canımm
istediğin kadar oturt ama tek imza geçerlii

hayırlı olsunn gizz
çok mutlu olun inşallahh

mavişş şimdiden aklını takmaa lütfenn
oraya git denedikçe içine sinen modelin ne olduğuna karar verirsinn
*

bu arada çeyiz topiği açacaktım, emek emek araştırdım buldum herşeyimii amaa;
burdan nette herşeye istediğimiz gibi bakamadığımız için fotolar hep küçük küçükk
gitti emeklerimm eve gidince adamakıllı pc den girip düzgün fotolar kaydedcemm

mavişim saol canım bakalım 2013 olursa çok aceleye gelicek gibi duruyor bir bu hafta geçsinde herşeyi enine boyuna bakacağız şu haftasonunu atlatalım acaip heyecanlıyım

boylesine kuzu çok saol canım

reglm bile iyi geçiyor heyecan tavan çünkü

özgişşş evlenmeden önce özel sağlık sigortası yaptırsan herşey beleş olur kuzu ilerde bebek doğum herşey beleş belki senelik 1000 tl verirsin ama çocuğunu türkiyenin en iyi hastanelerinde ücretsiz doğurup tedavi etittirsin ben kaıdn doğuma taş çatlasa 17 tl veriyorum özel hastahanelere özel sigorta şart bana göre

Dikkatli olursanız yeter canım

kuzum bağkurumu zor ödüyom o nedenle şimdilik özel sağlık sigortası kalsın bi süre

bu arada çoook güzel bi haber vermişsin, iştee beklenen de buydu zaten
çok sevindim canım benim

Merhabalar yeni katıldım.Benimde bu sene düğünüm çok zormuş ya Ama bir o kadarda güzel hazırlıklar:)

Bide bana üşengeç diyodun kuzum sen benden üşengeç çıktık kesinlikle güzel bi çeyiz topiği istiyoruz
Kafama takacam kuzum hemde çook:18::18::18:

Bide bana üşengeç diyodun kuzum sen benden üşengeç çıktık kesinlikle güzel bi çeyiz topiği istiyoruz
Kafama takacam kuzum hemde çook:18::18::18:

ilk üşendim ama sora hepsini aradım buldum nettee ama hepsi küçük foto büyümüyoo
gitti emeklerimm
çok güsel olsun istiyorum topik o yüzden daha güsel olmalı fotolar bu akşam evde hepsiyle ilgilencem
evdekileri de çekecemm hepsini yaparımm
*
ayrıca kafamı takcam diip gitmee
kararsız olsan bile deniceksin neticede ordaa beğenirsinn

Tamam kuzum hadiyin bana müsade ben bugün erken kaçar iyi akşamlar iyi akşamlar size bana dua edin yarın gönlüme göre 2 model(hem gelinlik hemide kınalık)buldum deyip gelim inşallah hadiyin canlar kolay gele öpüyorum sizleri hemide en şapırtılısından

kolay gelsinn mavişimmm

ay başım ağırdı bi saat 6 olsa da canımın yanına uçsam kelebekler gibi

azcıkk kaldııı :118::118:
bende iş çıkışı gidip çeyiz alcam yineee

kızlar bana müsadeee
gidim az çeyiz bakimm
kocaman öpüyorumm siziii
Allahtan bişe gelmezse yarın çeyiz topiğim hazırrr :86::86::86::86:

beenn geldim pazar günü moralim çok bozuktu geceyide ağlamaklı geçirdim gündüzde teyzeme gittik biaz daha iyiyim şimdi ama hepnii çook özledimm

fakatt,,aslııı yine göremedim beennn

özgemmmm burda bana sormuştun bende cevap vermiştim tesadüfen bak yine aynı olmuş sayılır benimkide perşembe 30tl ama bizim burda yaa niye 2 katı seninki :18::18: bakalım neler diyecek iki dr karşılaştırması yaparız

ben jeoloji mühendisiyim sinemcim. 2010 daki sınavda 79 almıştım ama atanamadım

bende işletme mezunuyum 75 aldım atanamadım

modelini hatırlamıyorum canım yaa sözleşmeye bakayım söylerim sana
bu arada evinin kaba tezmizliğini al sonra tekrar dip köşe girişirsin böyle durunca için rahat etmez biz hatunları biliyorsun

hüüümm canım benim eşyaların hayırlı olsun yatak odan harika aşklı aşklı kullan tatlımmm inşallahhh

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler atladığım canlarım kusura bakmayın hepinizi öpüyorummm

Ne oldu niye ağladın sen bakayım

Ayy sozde topik acacam daha eve gidemedimm yaaaaa :))
Amaaaa ceyiz aldimm :) bardaklarim bittii banyo takimini ve baharatlik takimimi aldimm :)) cok mesudumm cokk
Banyo takimima bayildimm deniz kabuklu midyelii )

Ayy sozde topik acacam daha eve gidemedimm yaaaaa :))
Amaaaa ceyiz aldimm :) bardaklarim bittii banyo takimini ve baharatlik takimimi aldimm :)) cok mesudumm cokk
Banyo takimima bayildimm deniz kabuklu midyelii )

hayırlı olsun canımm güle güle kullan topiğinde görürüz inşallah hepsini

diğer doktorlar 40 tl imiş ama benim tercih ettiğim kadın profesör o nedenle o 60mış
acaba başka biyerde başka bi doktora mı çıksam kararsız kaldım şimdi :26:

bu arada üzülme ağlama kuzum, bu dönem stresli dönemler.. kulaklarını tıkamaya çalış.. siz iyi olun sevdiceğinle de boşver gerisini

Ay canimm herkes stresli bu donem o yuzden yanlis anliyosunuzdur birbirinizi.. Kirmayin birbirinizii..

hayırlı olsun canımm güle güle kullan topiğinde görürüz inşallah hepsini

Saoll canimm insallah kisa zamanda yapcam topigii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…