evet sevdiceğin puanları sayesinde balayı uçak biletlerimiz beleşe geldi
hatta bi kişilik avrupa gidiş dönüş bileti puanı da biriktirmişiz öyle dedi
çarşamba kadın doğumda randevum vaaarrrr
60 tl muayene ücreti yeaa, bi de bağkur var sözde
ama napalım gidelim, doktor profesör beni aydınlatsın
Git tabi seninde 2 ay kaldı cnm hapa başlaman lazım ilk reglinde
Hadi yaaa bunu söylediğin çok iyi oldu cnm çok sağolToplamda 5 kişi oturtabiliriz diyosun yani
kızlarrrr giremiyorum ama bendeki gelişmelerden haberiniz olsun bu hafta ailler tanışıyo 19 yada 25 mayısta söz nişan bir arada olucak kısmetse :)))))))) haftayada ablası nişanlandığı için biz biraz acele yaptık araya kaynamış gibi olsakta 6 senelik ilişkimizin artık hakettiğini düşünüyorum Allahında izniyle mutlu ollalım bu haftasonu için şans dileyin bana
Ben bugün gelinlik bakmaya gidecem ama tek yer daha öncede araştırmışlığım yopk asıl bende düşüncesizlik dikilecek yer kvlerin tanıdığı(sayelerinde tanıdıkla uzun bi zaman iş yapmam) sizce ne önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var ben çok kabarık istiyorum bi yanımda fransız güpüründe kafam allak bullak oldu :18::18::18:
2 ay mııı:18: benim de 2.5 ay var düğüne haftaya kadın doğuma gideyim diyordum ben de evlenen arkadaşlar ve annem hap kullanma diyor ama ben korkuyorum yaa güvenemiyorum aslı gibi hem ben hap içeyim hem eşim korunsun diyorum
ama hap da hormonları bozuyormuş tüylenme yapıyormuş vs bir sürü söylenti var sadece eşin korunması yeter mi ki
mavişim saol canım bakalım 2013 olursa çok aceleye gelicek gibi duruyor bir bu hafta geçsinde herşeyi enine boyuna bakacağız şu haftasonunu atlatalım acaip heyecanlıyım
boylesine kuzu çok saol canım
reglm bile iyi geçiyor heyecan tavan çünkü
özgişşş evlenmeden önce özel sağlık sigortası yaptırsan herşey beleş olur kuzu ilerde bebek doğum herşey beleş belki senelik 1000 tl verirsin ama çocuğunu türkiyenin en iyi hastanelerinde ücretsiz doğurup tedavi etittirsin ben kaıdn doğuma taş çatlasa 17 tl veriyorum özel hastahanelere özel sigorta şart bana göre
burdan okuduklarınla doktoru ez
prof olduk artık bizde d. kontrol ilaçlarındaa
aynenn canımm
istediğin kadar oturt ama tek imza geçerlii
hayırlı olsunn gizz
çok mutlu olun inşallahh
mavişş şimdiden aklını takmaa lütfenn
oraya git denedikçe içine sinen modelin ne olduğuna karar verirsinn
*
bu arada çeyiz topiği açacaktım, emek emek araştırdım buldum herşeyimii amaa;
burdan nette herşeye istediğimiz gibi bakamadığımız için fotolar hep küçük küçükk
gitti emeklerimm eve gidince adamakıllı pc den girip düzgün fotolar kaydedcemm
Bide bana üşengeç diyodun kuzum sen benden üşengeç çıktık kesinlikle güzel bi çeyiz topiği istiyoruz
Kafama takacam kuzum hemde çook:18::18::18:
Tamam kuzum hadiyin bana müsade ben bugün erken kaçar iyi akşamlar iyi akşamlar size bana dua edin yarın gönlüme göre 2 model(hem gelinlik hemide kınalık)buldum deyip gelim inşallah hadiyin canlar kolay gele öpüyorum sizleri hemide en şapırtılısından
Tamam kuzum hadiyin bana müsade ben bugün erken kaçar iyi akşamlar iyi akşamlar size bana dua edin yarın gönlüme göre 2 model(hem gelinlik hemide kınalık)buldum deyip gelim inşallah hadiyin canlar kolay gele öpüyorum sizleri hemide en şapırtılısından
ay başım ağırdı bi saat 6 olsa da canımın yanına uçsam kelebekler gibi
kolay gelsinn mavişimmm
azcıkk kaldııı :118::118:
bende iş çıkışı gidip çeyiz alcam yineee
ben jeoloji mühendisiyim sinemcim. 2010 daki sınavda 79 almıştım ama atanamadım
model hangisi ki 4 programlı olan hümeyra seninkinin modeli ne ? ben de çamaşır makinesi 8 kg 1000 deir olanı düşünüyorum bir sorum daha olacak =)
buzluğu altta olan buzdolaplarından mı aldınız ya da alacaksınız ben o modelleri begendım ama kullanışlı olur mu bılemıyrm
beenn geldim pazar günü moralim çok bozuktu geceyide ağlamaklı geçirdim gündüzde teyzeme gittik biaz daha iyiyim şimdi ama hepnii çook özledimm
fakatt,,aslııı yine göremedim beennn
özgemmmm burda bana sormuştun bende cevap vermiştim tesadüfen bak yine aynı olmuş sayılır benimkide perşembe 30tl ama bizim burda yaa niye 2 katı seninki :18::18: bakalım neler diyecek iki dr karşılaştırması yaparız
bende işletme mezunuyum 75 aldım atanamadım
modelini hatırlamıyorum canım yaa sözleşmeye bakayım söylerim sana
bu arada evinin kaba tezmizliğini al sonra tekrar dip köşe girişirsin böyle durunca için rahat etmez biz hatunları biliyorsun
hüüümm canım benim eşyaların hayırlı olsun yatak odan harika aşklı aşklı kullan tatlımmm inşallahhh
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler atladığım canlarım kusura bakmayın hepinizi öpüyorummm
Ne oldu niye ağladın sen bakayım
Ayy sozde topik acacam daha eve gidemedimm yaaaaa :))
Amaaaa ceyiz aldimm :) bardaklarim bittii banyo takimini ve baharatlik takimimi aldimm :)) cok mesudumm cokk
Banyo takimima bayildimm deniz kabuklu midyelii)
beenn geldim pazar günü moralim çok bozuktu geceyide ağlamaklı geçirdim gündüzde teyzeme gittik biaz daha iyiyim şimdi ama hepnii çook özledimm
fakatt,,aslııı yine göremedim beennn
özgemmmm burda bana sormuştun bende cevap vermiştim tesadüfen bak yine aynı olmuş sayılır benimkide perşembe 30tl ama bizim burda yaa niye 2 katı seninki :18::18: bakalım neler diyecek iki dr karşılaştırması yaparız
bende işletme mezunuyum 75 aldım atanamadım
modelini hatırlamıyorum canım yaa sözleşmeye bakayım söylerim sana
bu arada evinin kaba tezmizliğini al sonra tekrar dip köşe girişirsin böyle durunca için rahat etmez biz hatunları biliyorsun
hüüümm canım benim eşyaların hayırlı olsun yatak odan harika aşklı aşklı kullan tatlımmm inşallahhh
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler atladığım canlarım kusura bakmayın hepinizi öpüyorummm
ev beğendik nişanlımla ailem yüksek buldu kirayı onlarla tartıştım çok üzüldüm bugün annem özür diledi hatalı olduğunu anlamış kuzum farklı bir tepkiyle karşılaştım çünkü..duymak istemezdim o sözleri..
hayırlı olsun canımm güle güle kullan topiğinde görürüz inşallah hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?