benimkisi ona da yanaşmıyordukaranlıkta nereye gideceksin tek diye çünkü işten gelmem ,yemek vs. saat geç oluyor.
dün de inadına yedimhareketsiz kalıyoruz çok ya
yidimm hapur hupurohhhhhhhh
valla bana değilde eşime demeye başladılar28 yıldır annenin yapamadığını 15 günde eşin yapmış diye
hiç ağlama arkadaşım..
pardon da kayınpederine ne oluyor
nişanlınla konuş sen muahatap olma onlarla. senin istediğin olacak tabii ki .. herkesin hayali başkadır
çok istiyorsa kp onu kv alsın evde aşk tazelerler.
göbekli canavarlarr siziii
yaa burda günler hızlı mı geçiyo nedirr anlayamadımm benn :44::44:
geçen gün düğününü yaptıkk aslıı az kaldı ay dönümünü kutlicaksınızzz
nişanlının şafak hemen azalıyoo
günler jet hızıyla maşallah
Kıyamam canım ne meraklı k.p miş internetten araştırıyor.nişanlınla konuşsan nasıl olur
prof'tan profa da fark var ama senin içine sindiyse bence 20 tl fazla ver gönlün rahat olsun.
evetbende nasıl geçip gidiyor anlamıyorum ya.
su misali aktı ömrüm
sevdicek de kafamı karıştırdı sen sadece gitçen konuşçan doktor senle uğraşmaz bile dedi
ben de başka doktordan randevu aldım eski bi doktor güleryüzlü diye de yorumlar okudum
ücret de 32 lira
Nişanlımda borca girmek istemiyor.Ailesiyle konusunca birdan değişio fikri.Çok kötü bir durum.Kaç defa sordum sorun varmı başka yerlere gidelim diye.Bende uygun olmasını isterim tabiki.Yok sorun dediler.Ewe gidince ne konustularsa böle oldu.Kavga ettik ayrılma noktasındayız.Beynini yıkıyorlar resmen
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86:
*
listecibaşı aplaaaa gözün aydınnn
inşallah faydalı olur güleryüzlü doktorr haanımm
*
zehraaaaaa
senin dağıtmak istediğin hürrem kaşıklarını uygun ötesi fiyata buldumm
12 tanesi 5 TL
Nişanlımda borca girmek istemiyor.Ailesiyle konusunca birdan değişio fikri.Çok kötü bir durum.Kaç defa sordum sorun varmı başka yerlere gidelim diye.Bende uygun olmasını isterim tabiki.Yok sorun dediler.Ewe gidince ne konustularsa böle oldu.Kavga ettik ayrılma noktasındayız.Beynini yıkıyorlar resmen
nirden buldun kaşıklarıııı
zehra cool biraz zor görür o :111:
onun yerine bana söyle
nirden buldun kaşıklarıııı
zehra cool biraz zor görür o :111:
onun yerine bana söyle
forumdan yamukprenses arkadaşımızın yazısını alıntıladımçok güldüm sizle paylaşmak istedim.
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
forumdan yamukprenses arkadaşımızın yazısını alıntıladımçok güldüm sizle paylaşmak istedim.
benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.
bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.
aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.
araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:
Seviyorsanız birbirinizi düşünmeyin bile canım. Allah yardımcınız olsun. Nişanlının maddi olarak durumu nasıl hani o birazda üstlenseben hiç ailesine söylemiyorum nişanlımla bakıyouz eğer kv ve k.p in de fikirlerini alıyoruz uygun bulmazlarsa araştırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?