'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yidimm hapur hupur ohhhhhhhh

valla bana değilde eşime demeye başladılar 28 yıldır annenin yapamadığını 15 günde eşin yapmış diye

Kv. denin yanında mı söylüyorlar rahata çıkıyor iki tarafta erkekler daha çok salıyor kendilerini aslında

hehehe valla oda babasındaki parayla yapmak istiyor borca girmek istemiyor.Kavga gürültü oluncada kendimi kötü hissediyorum.Aç gözlü gibi davranılıyor sanki..ama bi kere oluyor ve onun begendiğini ben begenmiyorum.Yani benim ailemden hiç desteğim yok herşeyimi kendim aldım.Bütün beyaz esyayı aldım.damatlıgı ben alacağım.Ben tek basıma buna cesaret ediyorsam onlarda yapabilir.

evet bende nasıl geçip gidiyor anlamıyorum ya.

su misali aktı ömrüm

Kıyamam canım ne meraklı k.p miş internetten araştırıyor.nişanlınla konuşsan nasıl olur

Nişanlımda borca girmek istemiyor.Ailesiyle konusunca birdan değişio fikri.Çok kötü bir durum.Kaç defa sordum sorun varmı başka yerlere gidelim diye.Bende uygun olmasını isterim tabiki.Yok sorun dediler.Ewe gidince ne konustularsa böle oldu.Kavga ettik ayrılma noktasındayız.Beynini yıkıyorlar resmen

prof'tan profa da fark var ama senin içine sindiyse bence 20 tl fazla ver gönlün rahat olsun.

sevdicek de kafamı karıştırdı sen sadece gitçen konuşçan doktor senle uğraşmaz bile dedi
ben de başka doktordan randevu aldım eski bi doktor güleryüzlü diye de yorumlar okudum
ücret de 32 lira

evet bende nasıl geçip gidiyor anlamıyorum ya.

su misali aktı ömrüm

aslıııı :86::86::86::86::86::86::86:

*
listecibaşı aplaaaa gözün aydınnn
inşallah faydalı olur güleryüzlü doktorr haanımm

*

zehraaaaaa
senin dağıtmak istediğin hürrem kaşıklarını uygun ötesi fiyata buldumm
12 tanesi 5 TL

sevdicek de kafamı karıştırdı sen sadece gitçen konuşçan doktor senle uğraşmaz bile dedi
ben de başka doktordan randevu aldım eski bi doktor güleryüzlü diye de yorumlar okudum
ücret de 32 lira

gerçi o ihtimal de var.

soru bombardımanına tut Özgem

sağdan soldan bastır dr kendine gelemesin senden sonra

borca girmek istemiyorum deyip işin içinden sıyrılmak kolay..

elini taşın altına koyacak herkes.

nirden buldun kaşıklarıııı
zehra cool biraz zor görür o :111:
onun yerine bana söyle

Seviyorsanız birbirinizi düşünmeyin bile canım. Allah yardımcınız olsun. Nişanlının maddi olarak durumu nasıl hani o birazda üstlense ben hiç ailesine söylemiyorum nişanlımla bakıyouz eğer kv ve k.p in de fikirlerini alıyoruz uygun bulmazlarsa araştırıyoruz.

forumdan yamukprenses arkadaşımızın yazısını alıntıladım çok güldüm sizle paylaşmak istedim.

benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.

bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.

aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.

araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:​

Ben geldimmmmm yeni çeyizciklerimi topiğime ekledim ve size bir günaydın diyeyim dedimm

nirden buldun kaşıklarıııı
zehra cool biraz zor görür o :111:
onun yerine bana söyle

bende tam face den yazdım görmez diee
dün ben az gezindimdee,
bizim burda bi yerde gördümm özgemm
pembe taşlı 12 tanesi 5 TL direk zehra geldi aklımaaa

ayyyy bunun üstüne bende bişe anlatmak istiyorumm :86::86::86:
ama aramızda kalcakk
benimde anlatan kızdan farkım yokk
birinde nişanlı bana hediye çamaşır takımı almışş,
açtımm gayet güzel bi takımm
herşey bedenine bakana kadar iyiydii ama bi baktım beden büyükk
demekki bende nişanlıyı kandırmışımm slikonlularlaaa
ama kaldırdım onu hamileyken fln tam olur inşallahh :86::86:
bide utanmadan bu yaz denize gittik kv fln normal bikini giydimm umarım hayal kırıklığı yaşatmamışımdırrr

Son düzenleme:

Ne güldüm yaaa sağol canım

harikaymış ya :))) benden de bi kandırdım yazısı çıkacak düğün sonrası
gerçi bi keresinde yamuk prensesin deyimiyle hasta olmuş en kalın kazağımı çekmiş dümdüz otururken nişancanım ziyaretime gelmişti nasıl dikkat ettiyse artık ilk fırsatta dalga geçmişti benle kazak düzleşmiş diye

Son düzenleme:

İstese yapar ama uğrasmıyor benim kadar.Tek başımada yoruldum artık.Buda kavgalara neden oluyor.Beraber yaparız alışverşlerimizi tek karttan.Benim kartım yüksek diye limiti bnm karttan yaptık onlardada yardımcı olmadı.Hem onları hem beyaz esya ceyizleri zor kalkıyorum altından.Benm yaptığım fedakarlıklara karşı her şeyde bu şekil olması çok üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…