elifkoviçç sahalardaaaaa
hoşgeldinn cicimm
önceliklee çok geçmiş olsunn çok dikkat et kendinee düğün öncesii
ellerinize sağlıkk işlerinizz bitmekk üzereee
kocamann kocamann mutlu olunn aşk evinizdeeee inşallahh
elifffffffff
sen uff mu oldunnn :26: hanimiş hanimiş.
geçmiş olsun şaşkın gelindikkat et kendine..
perdeler de alınmışperdeler çekilsin
hayırlı olsun canım benim
elifkoviçkovskiiiii
seviyom senin böyle neşeli neşeli uzun uzun yazmalarınıııı
geçmiş olsun kuzum yorgunluktan hasta oluyon hep dikkat et kendinee
çok azıcıkötesiii kaldı
perdeleriniz de hayırlı olsun canım benim
Ayyyy ne zamandır kese de yapmıyorum Hamamdan önce yapmam lazım rezil olurum walla yoksa
benim sevdiceğim pazar alamanyalara gidicek
beraberken bu 3. gidişi ama bu sefer daha zor geliyoo çünkü pazar görüşemicez, 23 nisan tatil yine görüşemicez
10 tane parfüm ismi yazdırdı banahepsini denicek hangisini beğenirse onu alcak bana hedayeee
chanel chance ımı terk edicem malesef, sevgilicik böyle istiyo
erkek parfümü de araştırcam 10 tane de erkek parfümü ismi istedi paşam kendisine de alcak
muhtemelek 20 parfüm koklayınca kafayı bulcak orda
Ayyyy ne zamandır kese de yapmıyorum Hamamdan önce yapmam lazım rezil olurum walla yoksa
Canım işin zor Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun. Ailenin gelinliğe tepkisi olmadı mı
*zehraaaaaa
senin dağıtmak istediğin hürrem kaşıklarını uygun ötesi fiyata buldumm
12 tanesi 5 TL
dilaaamm onları ben dağıtmayı düşünmüodum dağıtmak isteyen arkadaşa o gün yardımcı olmaya çalışmıştım
Elifim iyi gidiyoralışmaya çalışıyoruz.
hem ev işi,hem yemek biraz geriyor beni.. Allahtan sevdiğim yardım ediyoryoksa daha da zor
sonra iki laflayıp sarmasıp tv bakıyoruz .. bu arada sadece eşim bakıyor ben çoktan "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" modunda oluyorumo yüzden tv karşısında uzanmak yasak
sonra sütümüzü içip yatıyoruz ki
onu da özledim ki
ecnebi olduk biztopikcek ..elifoskosvosvoviç
Olmazmı annemler bu sefer baya sinirlendi.Herşeyde böle yapıyorlar çünkü. halası var herşeye karışan.Annesi rahatsız çünkü.Bu akşam konuşulacak.Nerelere geldi konu.mobilyadan gelinlikten ayrılan vardı inanmazdım.doğruymuş.
eliiiiifff hoşgeldiiinnnama ama biz sana dikkat et demiştiiikk beslenmene çok dikkat et bol bol ye lıp lıp et olsun enerji olsun perdee miii en zor işi de halletmişsin canım tüm duavara mı aldın nasıl aldın resim de isteriim örnek alcam
o ev artık sizin olacak sizi yansıtacak her karesinde emeğiniz olacak inşallah canım huzurla sağlıkla oturun inşallah ...
balayı cicilerini ve plaj çantanı nereden aldın bakalum :)))
Aslım çok güldüm valla yamuk prensesin başına gelenlereaman Allah bizim başımıza vermesin de....
Elifim canım hayırlı uğurlu olsun perdelerin çok az zaman kaldı.. benimde bi plaj çantası almam lazım
Elifciimm geçmiş olsun canım. Stres heyecan koşturmaca bünye kaldırmıyor tabii. Kıyamam ama babacığın güzel bakıyor
Hoşbulduk gevezeğiiiiimmmmmm
Lıp lıp et olmasın ne olur yaaaa
Şipşişko gelin oliciiiiimmmm, 2 paket büyük cips yedim geçeeennn
Kuzum duvardan duvara aldık full
Dedik napalım canımızı da alacak değiller yaaa
Plaj çantam çok cicik, resmini koyarım bi ara, bi çantacıdan aldım kuzum
Sağol kuzum benim..
Az zaman kaldı ama iş çookkk
Handecim çok teşekkür ederim tatlım..
Babam ya, valla insan nasıl bu güzel insanları bırakıp gideceğim oluyor bazen
dilaaamm onları ben dağıtmayı düşünmüodum dağıtmak isteyen arkadaşa o gün yardımcı olmaya çalışmıştım
kızzz 5 tane den sonra hepsi birbine karışır zaten
Özgeeeeeeeeeeeechange mi ahh aşığım o kokuya
arada kahve koklasında burnu temizlensinn çocuğun yazıkk
bu arada özge ne iş yapıyo ki yurt dışına çıkıp geliyoo :44::44:
yap yap mutlakaaa
ama o sıcakla kalınca insan eridiğindenn çıkıyo bişelerr
*
ayrıca elifff evett sahalara döndünn vallahii
kazasız belasız bitcek inşallah bu süreçç
evet ben de öyle dedim ama sever o öyle şeylerle uğraşmayı, uğraşsın bakalım
ahhh ahhh benim kokummmm
ama sevdicek hep aynı olmasın değişik alalım dedi ben de pes ettim
chance ı az sıkıyom bitmesin diyedüğünde onu sıkmak istiyom çünkü
bakalım paşamız hangisini beğenip alcak banaaa
endüstri mühendisi kuzum.. bilinen bi beyaz eşya firmasında çalışıyo (çoğunuz ordan aldınız eşyalarınızı)
benimki ben mutfağı toplarken uyuya kalmazsa iyiben hep sabah onu uğurlamayı sonra da gelince karşılamayı istiyordum sabah göndereceğim ama akşam o beni karşılayacak
ailesi de önemli ama sen bu sürecte nişanlını gözlemle.
ölç tart iyice.
seninle mi sana ne kadar değer veriyor ?
sen+ben kavramını benimsemiş mi?
bunları kontrol et.yoksa evlendikten sonra daha zor. nişanlıyken bunları ayırt etmek daha sağlıklı
Elifim iyi gidiyoralışmaya çalışıyoruz.
hem ev işi,hem yemek biraz geriyor beni.. Allahtan sevdiğim yardım ediyoryoksa daha da zor
sonra iki laflayıp sarmasıp tv bakıyoruz .. bu arada sadece eşim bakıyor ben çoktan "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" modunda oluyorumo yüzden tv karşısında uzanmak yasak
sonra sütümüzü içip yatıyoruz ki
onu da özledim ki
ecnebi olduk biztopikcek ..elifoskosvosvoviç
Dikkat et canım yaa bende geçen gün başım döndü annemden fırça yedimyemeğini yemiyorsun koşturmaktan diye iyice halsizleştim ya
biz sabahları beraber cıkıyoruzama ne çıkma. ceketimi apartmanda giyip rujumu da merdivenlerde sürüyorum
akşamları da değişiyorhangimiz önce gelirse
*
Özgem benim de favorim o . ama ben düğüne dek bitirdimcok üzülmüştüm jadore sıktım o yüzden
Haklısın evlemdikten sonra zor olur.Bana değer veriyor çokta seviyor biliyorum.Sadece ince düşünemiyor.Ben detaycıyımdır herşeye dikkt ederim.Oldu bittiye getirmeye çalışıyor ailesi.Bakalım bu akşam görüces ne düşünüyor.Ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?