'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Önceden sadece beğenince hata veriyodu şimdi alıntı yapınca da hata veriyo

Sahalardaa mııı
Hoşbulduk tatlım, sürekli hasta pasta modlarındayım ben
Ayy sağ salşm geçsin de şu süreç, ölecem kalacam bi kenarda

elifffffffff

sen uff mu oldunnn :26: hanimiş hanimiş.

geçmiş olsun şaşkın gelin dikkat et kendine..

perdeler de alınmış perdeler çekilsin

hayırlı olsun canım benim

Aslıııımmmmmmm
Valla perdeler de çekildi, artık bizim oyunumuz sergilenecek tek perde halindee
Sağol kuzum yaaa
Sen nasılsın, evlilik nasııııll?

Koviçovskiii ler de kimden bulaştıysaaa
Tüm topik ecnebileşmiş
Bende seni sebiom ki Özgişiiiimmm yaaaa
Evet eccük kaldı ama benümde eccük canım kaldı valla yaa, iyi ki 26 nisan da yapmamışız düğünüüü
Çok teşekkür ettim kızılııımmm

Ayyyy ne zamandır kese de yapmıyorum Hamamdan önce yapmam lazım rezil olurum walla yoksa

arada kahve koklasında burnu temizlensinn çocuğun yazıkk
bu arada özge ne iş yapıyo ki yurt dışına çıkıp geliyoo :44::44:

Ayyyy ne zamandır kese de yapmıyorum Hamamdan önce yapmam lazım rezil olurum walla yoksa

yap yap mutlakaaa
ama o sıcakla kalınca insan eridiğindenn çıkıyo bişelerr
*

ayrıca elifff evett sahalara döndünn vallahii
kazasız belasız bitcek inşallah bu süreçç

Canım işin zor Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun. Ailenin gelinliğe tepkisi olmadı mı

Olmazmı annemler bu sefer baya sinirlendi.Herşeyde böle yapıyorlar çünkü. halası var herşeye karışan.Annesi rahatsız çünkü.Bu akşam konuşulacak.Nerelere geldi konu.mobilyadan gelinlikten ayrılan vardı inanmazdım.doğruymuş.

Elifim iyi gidiyor alışmaya çalışıyoruz.

hem ev işi,hem yemek biraz geriyor beni.. Allahtan sevdiğim yardım ediyor yoksa daha da zor

sonra iki laflayıp sarmasıp tv bakıyoruz .. bu arada sadece eşim bakıyor ben çoktan "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" modunda oluyorum o yüzden tv karşısında uzanmak yasak

sonra sütümüzü içip yatıyoruz ki

onu da özledim ki

ecnebi olduk biz topikcek ..elifoskosvosvoviç

benimki ben mutfağı toplarken uyuya kalmazsa iyi ben hep sabah onu uğurlamayı sonra da gelince karşılamayı istiyordum sabah göndereceğim ama akşam o beni karşılayacak

ailesi de önemli ama sen bu sürecte nişanlını gözlemle.

ölç tart iyice.

seninle mi sana ne kadar değer veriyor ?

sen+ben kavramını benimsemiş mi?

bunları kontrol et. yoksa evlendikten sonra daha zor. nişanlıyken bunları ayırt etmek daha sağlıklı

Hoşbulduk gevezeğiiiiimmmmmm
Lıp lıp et olmasın ne olur yaaaa
Şipşişko gelin oliciiiiimmmm, 2 paket büyük cips yedim geçeeennn
Kuzum duvardan duvara aldık full
Dedik napalım canımızı da alacak değiller yaaa
Plaj çantam çok cicik, resmini koyarım bi ara, bi çantacıdan aldım kuzum

Sağol kuzum benim..
Az zaman kaldı ama iş çookkk

Elifciimm geçmiş olsun canım. Stres heyecan koşturmaca bünye kaldırmıyor tabii. Kıyamam ama babacığın güzel bakıyor

Handecim çok teşekkür ederim tatlım..
Babam ya, valla insan nasıl bu güzel insanları bırakıp gideceğim oluyor bazen

Dikkat et canım yaa bende geçen gün başım döndü annemden fırça yedim yemeğini yemiyorsun koşturmaktan diye iyice halsizleştim ya

kızzz 5 tane den sonra hepsi birbine karışır zaten

evet ben de öyle dedim ama sever o öyle şeylerle uğraşmayı, uğraşsın bakalım
Özgeeeeeeeeeeee change mi ahh aşığım o kokuya

ahhh ahhh benim kokummmm
ama sevdicek hep aynı olmasın değişik alalım dedi ben de pes ettim
chance ı az sıkıyom bitmesin diye düğünde onu sıkmak istiyom çünkü
bakalım paşamız hangisini beğenip alcak banaaa

endüstri mühendisi kuzum.. bilinen bi beyaz eşya firmasında çalışıyo (çoğunuz ordan aldınız eşyalarınızı )

Son düzenleme:

ben aldım mı acaba :44::44::44: sorun çıkarsa enişteye iletirim ona göre

benimki ben mutfağı toplarken uyuya kalmazsa iyi ben hep sabah onu uğurlamayı sonra da gelince karşılamayı istiyordum sabah göndereceğim ama akşam o beni karşılayacak

biz sabahları beraber cıkıyoruz ama ne çıkma. ceketimi apartmanda giyip rujumu da merdivenlerde sürüyorum

akşamları da değişiyor hangimiz önce gelirse

*

Özgem benim de favorim o . ama ben düğüne dek bitirdim cok üzülmüştüm jadore sıktım o yüzden

Haklısın evlemdikten sonra zor olur.Bana değer veriyor çokta seviyor biliyorum.Sadece ince düşünemiyor.Ben detaycıyımdır herşeye dikkt ederim.Oldu bittiye getirmeye çalışıyor ailesi.Bakalım bu akşam görüces ne düşünüyor.Ne yapacak

Ah aaahh Aslım
Evlenince herşey bitecek gibi geliyor ama sonrası da benim için bu smile gibiiii
Bende kesin uyuyakalırım yaaa
Aslım sana bişii soracam, şimdik biz eşya taşıyoruz ya, siz kendi kişisel eşyalarınızı nasıl götürdünüz?
Yani demek istediğim şu ki, sevgilişin veya sen çoraplarınızı çamaşırlarınızı da götürdünüz mü?
Yoksa sıfırdan mı aldınız?

Dikkat et canım yaa bende geçen gün başım döndü annemden fırça yedim yemeğini yemiyorsun koşturmaktan diye iyice halsizleştim ya

Aynen bende senin gibiyim..
Herkes de bana kızıyo
Elimde diil ki, herşeyi takıyorum huyum böyle benim

Benim niye parfümüm yoookkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84:

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah tatsızlıklar son bulur

Merhaba Kızlar diğer topikte kimsecikler yoktu buraya geldim bende

Eliff cim yazılarını okudum öncelikle geçmiş olsun bu dönemlerde daha fazla dikkat et kendine çünkü çok yoruluyorsun sürekli bir şeyler için koşturuyorsun...

Aslı ya sorduğun sorunun cevabını bende vereyim ben bir sürü yeni iç çamaşırı ve çorap almıştım ama kullandıklarımı da götürdüm günlükte yine onları kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…