'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaaaa dila çeyizlerini eklemiiişşş , bir sürü şeyler konuşulmuş okuyamadım kiii .. hümeyracım gelinliğini merak ediyorum ben hep sonradan yetişiyorum konulara ben de iki gelinlik arasında kaldım sizden yorum bekliyorum arkadaşlar profilime eklemeyi başarabilirsem ekliyorum şimdi sabaha yorumları bekliyorumm:))

sen oldukça densiz birine denk gelmişsin canım
burdan bi sürü arkadaş gitti ve hepsi güzel güzel bilgi edindi
çok saçmalamış o kendini doktor sanan şahıs

ay vallahi anlamadım yaa kendimi kötü bişey yapmışım gibi hissettim ama o doktoru kesinlikle bakanlığa şikayet edicem bi bayan bu kadar aşağılanmaz yani böyle bi sebepten dolayı ne yani dahiliye ya da beyin cerrahisi bölümüne mi gideyim bu konu için tabiki kadın doğuma gidicem anlamadım ki durumu da cidden böyle bi yasak var felan zannettim ablama danıştım yok böyle bişey dedi. boşu boşuna vaktimi yedi ya zaten zar zor vakit bulabiliyorum bir gün iznim var sevdiceğim askerde düğün hazırlıkları ev eşyalar gelinlik bir yandan iş kaça ayrılıcağımı şaşırmışım bari bu iş de aradan çıksın dedim son telaşlara kalmasın diye, böyle bişey geldi başıma...

günaydın kızlar

hayırlı günler hava buz gibi
uykuya doyamıyorum ne olacak benim sonum ya

yolda bu sakız aklıma geldi

günaydınn günaydın kızlar gününüz bereketli aksiliklerden uzak geçsin inşallah

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu enerji dolu bir gün dileğiyle

günaydınn canlarrr
mutlu, hayırlıı, güzel bir günn diliyorumm hepimizeeeee

günaydınnoviçkoviçkos

öncelikle 10 dk kuralından dolayı sayın çağla ve elif hanımlar sizlere cevap veremedim burdan vereceğim o yüzden kusura bakmayın lütfen.. zaten ikinizde aynı şeyi yazmışsınız nerdeyse anlaşıp mı yazdınız yoksam :44:

ama ben herkesleri çok seviyorum ki herkesleri tınlıyorum kii

böyle düşünmenize sebep olacak davranışlarım olduysa affedin beni

sabahları bu saatlerde uyku problemi yaşıyorum öğleye kadar ayılamıyorum bi türlü özellikle anti depresandan sonra başladı bu problem biliyosunuz zaten bugün nası uyandım hemen söylim dün gece 9 da uyudum 7 8 9 gibi uyursam sabaha iyi oluyorum 10 u geçtimi ertesi gün öğleye kadar sersem tavuk gibi oluyorum doğru dürüst giremiyorum bile buraya arada okuyorum yazabildiğim kadar yorum yazıyorum

ama herkesi çok seviyorum her türlü sıkıntımı derdimi paylaştım burda nası sevmim ki ben sizi

size ve tüm arkadaşlarıma kuccak dolusu sevgileerrrrrrr

günaydınn canlarrr
mutlu, hayırlıı, güzel bir günn diliyorumm hepimizeeeee

günaydınnnnn

kıızzzzz topic açmışın ya sen gördüm geldim burdasındır diye buraya şeyedim dedim

o ne güzel çeyiz o

baharatlıklarına bayıldım gerçekten çok güzel parçalar var yaaa

Allah iyi günlerde kullanmak nasipeder inşallah

günaydınn pınarımm
yahu bu mesaj çok gizemli olmuşş kim ne yazmışş:44::44:
sen zaten bizi sevmek zorundasınnn
nolmuş anlamadımm benn onuu

Günaydınlaaarrr...

Dün akşam iş çıkışında koşa koşa Loya'ya gittiiiiiimmmmm
Ve ortalığı biribirine kattııımmmm

3 babydoll aldım ama perfectooooo
Görseniz bayılırsınız eminiiiiimmmmmmm

1 de takım aldıııımmmmmm

Bugün yine 3-4 takım daha alacağııımmmmm

Ohhhh sefam olsuunnnnnnn

evett artıkk zamanı geldi dedimm
baharatlıklarım çok yenii 2 gün oldu alalııı
çok teşekkür ederimm canımm

canım ben okuldan mezun olur olmaz şimdi çalıştığım işe başvurdum. genel ingilizcede orta seviyedeyim (üds puanım 70 di bide kurs sertifikam vardı) ama teknik konularda bilgim yok dedim. zaten kurumsal bi firmaysa işe alıp yetiştiriyo seni. eğitimlere gönderiyo. o yüzden firmanın bakış açısına bağlı. şimdi ara sıra ingilizce sunum hazırlamam gerekiyo. onu da google translate sağolsun hallediyo hangi sektör bu ne üzerine yani iş

hıı demekk ölee perfectoo şeylerr hıı
fotolarını ekleyeydinn eyiydii amaaaa
güle güle kullann eliffkoviççç

günaydınn pınarımm
yahu bu mesaj çok gizemli olmuşş kim ne yazmışş:44::44:
sen zaten bizi sevmek zorundasınnn
nolmuş anlamadımm benn onuu

çok gizemliyimdir ben öyle

yok canım bişi elifle çağla accuk sitem ettiler bana özelden cevap veremedim ben 10 dk kuralından mütevellit buraya yazdım bende

ben zaten herkesi sevmek zorundayım demek

bende gecelik takım aldım dünn iş çıkışı

ama normal usturuplu yatarken giymelik kalın kışlık bişi seninkiler kimin değül yane

güle güle giyelim

evett artıkk zamanı geldi dedimm
baharatlıklarım çok yenii 2 gün oldu alalııı
çok teşekkür ederimm canımm

çok tatlılar ya klasik değil çok cici bende almadım daha baharatlık içime sinmiyor baktıklarım bakalım beklemedeyim

ivett sevmek zorundasınnnn
çünkü biz seni kocaman seviyoruzzzz
*
pınarım ben baharatlık konusunda takıntılıydımm yaklaşık 3-4 aydır arıyodum içime sinen bişe olsun diee
geçen akşam dedim ya bişeler bakmaya gitcem diee,
baharatlıklara ve banyo takımına vuruldumm resmennn
baharatlıkların bide 3 boy saklama kabı var onları da aldımm ama fotosunu bulamadığımdan ekleyemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…