'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kandırır seni sevdiceğn bak görürsün gizt minik gizcikler olsunnn,özgenin de aklına giriyorum hemencecik doğurtcam onu da

sana sadece bööö diyorum kızım doktora gitçem yarın hap alcam ne çocuğuuuu

hümmm foto istiyoz gelinlik içinnnnn
hatice sıkma kendini canım
gündaşcan parfümdaşcan herbişeydaşcaaan ayy inşallah olur kuzum yaaa
diloşşş herşeyin çok güzel kuzum benim

oyy canım üzülme
cv nde yazıyo mu ing bildiğin daha doğrusu ne seviyede yazıyoo :44::44:
ona göre bi metin hazırlayabilirsinn
ben yardımcı olurum sanaaa

cv mi muhasebeciler odasından almışlar bende kursa intermediate seviyesinde belgem var ama konuşmaya gelince hiç yok.ayy canım gerçekten yardımcı olur musun banaa

gündaşımmm saol kuzum yaa hayırlısı ise olsun inşallahh

saoll özgemm
ama yapın çocukk yaaaaaa

baya b seviyesine kadar gelmişsinn zatenn
konuşmayıda aynaya bakarak sesli bi şekilde yaparsan gittiğinde de konuşursunn
ya da telefona ses kaydı yaparak konus hatalarını daha cabuk fark edersinn
ayrıca tabiki olurumm yardımcıı aşkolsunnn

önerilerini değerlendirecem canım çok saol ben böyle kendim aklımdan cümle kuruyorum ama birinin karşısına gelince bana ing.cümle kurduğunda aynen böyle oluyorum

önerilerini değerlendirecem canım çok saol ben böyle kendim aklımdan cümle kuruyorum ama birinin karşısına gelince bana ing.cümle kurduğunda aynen böyle oluyorum

öyle durumlarda sal gitsinn
mükemmel ingilizce biliyorum yazmamışsın zaten cv nee
benim az sora mesaim bitcek face den yazışalım olur mu canımm

Ayyy cnm seni çok iyi anlıyorum okadar iyi anlıyorumki hemde
Aynen bende kursa gittim upper intermediate sertifikam var ama bi turist çevirip bişey sorunca höönkk diye kalıyorum
Acayip utanıyorum konuşmaya aman yanlış bişey söylicem komik olucam fln diye Bütün beynimdekiler uçuyo o anda

amann takılma öle şeyleree gelmiş benim memleketimee anadilim gibi konuşcak diilimm yaaa
illaki bi hatam olcakk
ben öle durumlarda salıyorum vallahii
rahatladığım için daha az hata yapıyorumm

heh işte benimde ondan oluyorum tarifi bile yok ya nasıl bi şeydir dimi speak mi dedi do mu dedi you mu dedi derken hobaaaaa

öyle durumlarda sal gitsinn
mükemmel ingilizce biliyorum yazmamışsın zaten cv nee
benim az sora mesaim bitcek face den yazışalım olur mu canımm

bizde bugün nişanlımlara davetliyiz canım çıkacaz birazdan face e de gelince bakabilirim saol dilam her şey için

amann takılma öle şeyleree gelmiş benim memleketimee anadilim gibi konuşcak diilimm yaaa
illaki bi hatam olcakk
ben öle durumlarda salıyorum vallahii
rahatladığım için daha az hata yapıyorumm

ayy sen nasıl konuşabiliyorsun o paniği nasıl attın canım ya çok özenmişimdir konuşanlara:26:

hadi hayırlısı canım hiiiç kafana takma ingilizceyi. bende bilmiyodum ama sertifikam vardı alındım işe bilmiyomuş gibi yapma çalktırma

cereennn gerçekten mi peki biliyor musun diye sorduklarında nasıl cvp verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…