elüff özgiş zorla 2013 te evrcek beni geliyom arkanızdan bend ebakacağız ama yoruldum daha bu haftasonunu düşünmek geriyor yahuuu ölmez sağ kalırsam göreceğim heyecandan üdşüp bayılcam gibi kuzumm
eliff yevrum sizin kurumları merak ediyorum yani aynı kurumda çalşablriz diyorum yada ortaklık kızlar açıklayın kurumlarnızı yahuu :) ben istanbuldayım meselaaa vakıftan öyle herkes maaş almıyoo çünküüü yahuuu kimlere hizmet ediyos a dostlar
özgiş valla evliliğin tadı ne güzel çıkar özellikle ilk zamanlar yeni evli olanlara imreniyorum süperdir aşık olduğu adama kavuşmak maşallah herkese
gülintosss yavruşşş amanın bide kız çocuğu diyon ayyy çok şımarık bilmiş oluyolar ben naısl baş ederim kız bide utanırım benmki dio ki ilk geceden ilk geceden töbe yarabbim dedim en son hani gezecektik ben o halde yatarım kilo alırım osnra beğenmezsin beni diom gülüyo pisluk bakalım kim kimi yenecekkk bu topik sevinç çığlıklarını bebek ağlamalarına bırakacak mı aceba :)))))))))
İki topik birbiriyle kardiş zateeeennnn
Arada diiil sık sık geeellll
Kandırır seni sevdiceğn bak görürsün gizt minik gizcikler olsunnn,özgenin de aklına giriyorum hemencecik doğurtcam onu da
Kandırır seni sevdiceğn bak görürsün gizt minik gizcikler olsunnn,özgenin de aklına giriyorum hemencecik doğurtcam onu da
bende hemen istiyorummmm
6 7 ay soraaaaa
Dilaaaaammm wallahi yeni gördüm cnm dur hemennnnn bakıyorum
Hayırdır cnm neyin var nooldu bakiim :26:
Dilam çeyiz topiğini gördüm .. çok şeker ki hepsi
yalnız tencereler çok değil mi yavrum ya :44::44:
*
Hüm bence olur
*
Hatice :44::44: noldu cnm
İş yerindekiler, evdekiler artık boğmaya başladı.haticemm noldu kuzumm pardon çeyiz heycanından arada kaçırdımm
İş yerindekiler, evdekiler artık boğmaya başladı.
O neden böyle bu neden böyle yeter be yeter keçiler ve ben var kaçırmak
Neyseki az kaldı
azcık sabır haticemm acıcıkk kaldıı
Dilam birileri aşka çok yakınsın ayıp, ötekileri çok uzaksın yazık diye diye beynimi yediler.
Birde işin maddiyat boyutu var ama kimse anlamıyor devamlı şu eksik bu eksik
Dilacım çeyizlerin hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla, mutlulukla kullanmanızınasip etsin
kızlaarr iş görüşmesi için aradılar yarın gidecem bakalımdua edin benim içinnn
kızlaarr iş görüşmesi için aradılar yarın gidecem bakalımdua edin benim içinnn
hadi hayırlısı inş.
huhh huuu
hayırlısı olsunn canımm
saolun kızlarrrama yabancı dil isteyebilirler..netten araştırdım da firmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?