'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınarrrrrrrr nereyew gittin Allah seni. işlerim yeni bitti anca gelebildim..

bak şimcikkk bana kalırsa çankayada inin mimar kemalettin caddesine gidin sırf gelinlikçi var orda.

hazır da alabilirsiniz istersen özel dikim de olur. kimilerinde fiyat uçuk normal fiyatlı olan yerler de var.

sonracıma mimar kemalettinin tam orta yerinde köşede çamaşırcı var gir bak oraya da

o sokagın alt yerlerinde de çamaşırcılar var. ama orda loya yok..

haa dersen ki biz kemeraltına da gireceğiz. saat kulesinin önünden girersen kemeraltına loya sağda kalıyor.

Elifoviççç sen de mi beni cool ilan ettin
Nişanlıkcana önümüzdeki ay bakicizzz mint veya pembe ötesi yok
mint istiyorum ama ben yaaaa
elbise aldım henüz elime ulaşmasada ayakkabı düşünüyorum altınaa

o kaş muhabbetine ayrı bi koptum zaten.. benimkilerin maşallahı var. birde öle bi kök var ki ühh diyorum kendimeee

Son düzenleme:

Yukardaki resimler banyomdan ve Wcden çekilmiş kareler benim hayırlısıyla oturacağım evim çok eskiden yapılmış bunlarıda öle yapmışlar tuvalet kağıtlık havluluk tuvalet ve banyomun resimlerini görenler ne kadar modern olduğunu görmüşlerdir gel gelelim ki ben bunları görünce sinirlerim bozuluyo aynı fayanstan da bulamıyoruz ben inatla bunların çıkmasını istiyorum daha modern askılık tuvalet kağıtlık taktırılacak ama olmuyo fikirlerinize ihtiyacım var kızlar kalırsa her gördüğümde canım sıkılacak aynı fayans bulunsa nişanlım dakikasında değişecek ama fayans yok bunları çıkartınca yerlerini nasıl örtbas edebilirim neler konulabilir sırıtmaması için bana lütfen yardım edin çünkü düşünmekten başım ağrıyor

Son düzenleme:
Ayyyyyy geldimmm Sabah işe arabayla gelmiştim bankaya gittim kartı aldım ordan eve geçtim sabah anneannem geldi onu görmeden işe gelmemek için yemeğimi de yedim bi güzel işe geri geldim

Hümmmmmm fotograffffffffffff nerdeeeeeeeeeee

Özlem bence bu afak detaylara takılmamakta fayda var.Aman yemişim banyosunu ben değişeceğim dolabını ama maddiyat yok girince geniş bir vakitte tam istediğim gibi evin dekorasyonunu değişeceğim.Hemde aşkla aşklanarak belki neyse işte

iş görüşmesinden geldim geçmişi okudum çok güldüm yaa ne neşelisiniz canlarım benim

eliiffff ben de aldım o lilalı puantiyeliden çok şeker dimi aynısını aldığımızı düşünüyorum aldığın beyazı da çok beğendim ilk gece için bi şey alacaktım bende ondan mı alsam şu şoraplı bacağa geçirelen şeyden mi bilemedim ama o beyazdan almalıyım nasıl int.seviyesi olduysam tık yok ama çok tuhaf bi heyecan basıyor beni iş görüşmesinde de çok heyecanlandı sanki yiyecekler beni..nişanlımda polis mülakatlarında çok heyecanlanmıştı ne heyecanlı bi çiftiz biz yaaa

pınarım ne ronaldosu yaw ala ala yakışmayacak olsa büyük bedenini üretmezler herall kızdırma beni aaaa

ama sevdiceklerinze sorun dantel fln sewmiyorlarsa ona göre alın arkadaşım boşu boşuna aldı sewmiyormuş meğer eşi danteli

cerenn
bugün başvurduğum firmada bana öyle dedi biz yetiştiriyoruz biraz mülakata kadar toparla kendini tanımla yeter dedi akıcı konuş istemiyoruz dedi hadai bakalım ikinci mülakata çağırırlar inşallah

dilammm nerelerdesinn bakayımmm

gündaşım,aslı,hümm sizler nasılsınız

ayy kim kaldı acaba:26::18::18::18::18:

Son düzenleme:
mavişşşşş,,onları boyayla boyayıp değişik şekiller verebilirsin canım çiçek çiz böcek çiz kalp çiz hatta çizgi çiz

Sankim bende varım burada

Mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

herşey bittti şimdi dertlenecek bu mu kaldı ?

niye hep en olumsuzunu düşünüp kendini heba ediyorsun sen...

bak burda günlerce ev arayan kızlar oldu ,senin başını sokacak evin var. gerisi zamanla olur gider. takma.

zamanında öyle yapılmış, biliyorum şuan herşeyin iyisi olsun istiyorsun ama yapma be o da olmayıversin. sevdigin yanında olsun.

ilerde halledersiniz. niye dertsiz başına dert açıyorsun

Kızlar selammmmmmm..
Ben bi görünüom bi kayboluom karabatak gibiyim

Iş yerinde işim çok kafam çok yoğun vsvs..
Nasılsınız hepinizi seviom yine bennn kiiiii

Elifoviç perdelerini görmek isterim

bu arada rüyalara koptum kızlar hele pınar .. kaydıraktan inmeme

eliffffff şanslısın kaş bıyık derdi olmasa ne iyi hem kuaföre ayıracağın bütce de sana kalıyor

ayy kim kaldı acaba:26::18::18::18::18:

sanırım bende varım ama herkes unutuyo beni burda

Kızlar selammmmmmm..

kuzummm özleniyosun......iş bitmez daha sık gel sen

Kızlar selammmmmmm..

Nerelerdesin diye soramıyorum bende sana benzedim bu aralar tadım yokken kaçıyorum biraz keyifliysem gelip selam veriyorum

Kızlar selammmmmmm..

biz de seni sewiyoruz kiiiii nasılsın bakalım

Amaaaaa size bir haberim var nikah şekerim seçtim gibi birşey bakın bunları yaptırmayı düşünüyorum

bu model üzerindeki pembe çiçek yerine beyaz çiçek konulacak..

kutu polyester sermik gibi birşey .
Hatta bu kutunun aynısının dore rengi benim nişan tepsimde vardı zaten gerçekten çok zengin duruyor

kutuyu daha rahat görebilmeniz için bu resmide yüklüyorum ama acaba doremi yaptırsam kutuları bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…