'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

buna bende katılıyorum ..açıklardan daha dikkat çekiyorlar.

cidden Allah için yapmak apayrı ,yapabilmek.

çok güzel canım... Ne güzel iş yerleriniz yakın öğle arasında birlikte olabiliyorsunuz

Çok güzelmiş cıvıl cıvıl güle güle kullan canım benim

Elifciğim maşallah canım sizlere eskişehirdesin sanırım ne güzel biz sevgilimle sık sık giderdik eskişehire. vakit bulursak planlarımız arasında var

kızlar maşallah benim iştahım açıldı bu aralar sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak ya da kilonuzu korumak için bu gidişle kilo alırım ben yafff

Yok kuzum neden alınim haklısın hep öle yaptım değil mi halada yapıyorum sizleri üzdüysem kusura bakmayın canlar ama sizleri üzüp sıkmak değildi maksadım

kızlar maşallah benim iştahım açıldı bu aralar sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak ya da kilonuzu korumak için bu gidişle kilo alırım ben yafff

slm canım bende bu ara kilo almamak için ne yapıyorsam ters tepiyor sabah doktora gittim, en kısa zamanda diyetisyenle görüşüyorum bakalım umarım diyeti takip edebilirim

Haklsıın canım sizleride sıktığımın farkındayım özür dilerim kusuruma bakmayın bi daha olmaz

Bende bayılıyorum mint ve pudrayaaa!
Söz elbisemi mint sitemiştim ama turkuaz nasip olmuştuuuu
Waoooww ne elbisesi aldın kiiii?

Kuzum ben o çoraba geçen dediğinden gelinlik altına aldım zaten
Onu çıkarıp bunu giyiciiiiimmmm
Bu arada loyadan aldın demeeekkkk, çamaşır kardişi olduuukkkkk
Ama çok tatlı bişi yaaaaa

Nişanlın polis mi senin?

Kızlar selammmmmmm..
Ben bi görünüom bi kayboluom karabatak gibiyim

Iş yerinde işim çok kafam çok yoğun vsvs..
Nasılsınız hepinizi seviom yine bennn kiiiii

Elifoviç perdelerini görmek isterim

Ev resimlerimle birlikte koyarım kuzum
Elimde resim yok daa

bu arada rüyalara koptum kızlar hele pınar .. kaydıraktan inmeme

eliffffff şanslısın kaş bıyık derdi olmasa ne iyi hem kuaföre ayıracağın bütce de sana kalıyor

Aman bütçe dediğin başka şeylere gidiveriyo böyledeeee

Özlemiiiimmm çok beğendiiimmmm
Ben nikah şekeri istemedim

kızlzr bu arada Oyanın çok selamı var.

işleri yoğunmuş gelemiyormuş

internete de giremiyorum acaba işi bıraksam mı dedi.

bende bırak evde örgü ör , bize yaz dedim

iyi demiş miyim

Az bile demişsin benceeee
Delüüüüü

Maviş canım boşu boşuna üzüyorsun kendini. Aynı fayansı bulmanıza gerek yokki tatlım. Bordür fayans yapın o sırayı komple bozmanız gerekicek böyle bir durumda ama eğer uyumlu bir bordür bulursanız çok ta şık durucaktır

Haklsıın canım sizleride sıktığımın farkındayım özür dilerim kusuruma bakmayın bi daha olmaz

ben beni sıktın demedim ki maviş...sorun biz değiliz....demek istediğim böyle devam edersen nişanlın sıkılır...erkekler böyle çünkü....onu bunaltmış olursun kendini de üzmüş olursun doğal olarak....bizlik bi durum yok yani...özür dilemene gerek yok cnm!

slm canım bende bu ara kilo almamak için ne yapıyorsam ters tepiyor sabah doktora gittim, en kısa zamanda diyetisyenle görüşüyorum bakalım umarım diyeti takip edebilirim

Spora başlıyorum evde yapabiliyorum ama o da istikrarlı gitmiyor. yürüyüş yapayım diyorum havalar bir gzel bir kapalı.annemde güzel yemekler yapıyor :26:öyle yani işim zor

Bende bayılıyorum mint ve pudrayaaa!
Söz elbisemi mint sitemiştim ama turkuaz nasip olmuştuuuu
Waoooww ne elbisesi aldın kiiii?

Kuzum son günlerde gözüm mintten başka renk görmüyor. Girdiğim tüm mağazalarda minte takılıyorum
Kuzum öyle abartılı değil normal bi elbise aldım

Son düzenleme:
çok güzel canım... Ne güzel iş yerleriniz yakın öğle arasında birlikte olabiliyorsunuz

Allaha şükür kuzum..
Ev tutarken de kolay oldu bu sayede
Kolay oldu derken hani mekan belirleme açısından
Yoksa bulmak kolay olmadı pek
Aslı da mavişe demiş ya bazıları ev bulamadı diyeee
O benim

Çok güzelmiş cıvıl cıvıl güle güle kullan canım benim

Teşekkür ederim Bircanııımmm

Elifciğim maşallah canım sizlere eskişehirdesin sanırım ne güzel biz sevgilimle sık sık giderdik eskişehire. vakit bulursak planlarımız arasında var

Yok kuzum ben Ankaradayım
Eskişehirliyiz ama
Aşk şehridir memleketiimm

Ben alıyooommm
Anamın evinde son günlerimi diyetle geçirmek istemiyorum, bana ne bana neeeee

ben gitmişim sen gelmişsin yaw

demek önce mimar kemalettine gidin diyosun:26: tamam o zaman ordan başlarız bizde

öğle arasında aklıma ne geldi biliyonuz mu

hani ben onları bırakıp nası çamaşırcıya loyaya gitçem diye dertleniyodum ya e geline de 6 lı set alamaya gitçez zaten ille de loyadan olsun derim oraya giderim o puantiyeli babydolleri görürümm de alırım da işte

çok bencil gördüm kendimi

zaten önce bi çankayaya gideceğiz benim dayım orda çalışıyor terzi kendisi o da bi yerler önerecek bize

ordan koptuk mu kimse tutamaz bizi

pınarım ne ronaldosu yaw ala ala yakışmayacak olsa büyük bedenini üretmezler herall kızdırma beni aaaa

vazgeçtim zaten cicim güzelim güzel dedim kendimi beğendim ya

deneyeceğim canım bi

bu arada rüyalara koptum kızlar hele pınar .. kaydıraktan inmeme

nerden aklıma geldi de taktım o kadar kaydırağa bilmem ayol 4 gün olmuş gideli ben hala kayacağım işte diyorum

tabi sevgiliş isyeeaannn

oyanın selamına da aleyküm selam eve net bağlatsın bence artık o

Bakalım canım tşk ederim fikir verdiğin için düşünülebilir

Canım ben sizleri de sıktığımın farkındayım nişanlımıda sıktığımın farkındayım haklısınız ben artık bişi demicem bu konuda oda nazarlığı olarak kalsın gelsin geçsin zaman

buna bende katılıyorum ..açıklardan daha dikkat çekiyorlar.

cidden Allah için yapmak apayrı ,yapabilmek.

Haticemmm kapanmayı düşünüyormuş da

KAtılıyorum Aslım, hüm size o yüzden inceliyorum.
Hoşuma giden detaylara bakıyorum eleştirdiğim noktalarıda dikkatle aklıma kazıyorum.
İnşallah becerirsem size haber vereceğim.

Hande bende maalesef kilo alanlardanım. Göbüş yapmışım ebnde aşkım tombişim diye diye 34 bedenden 36-38 arasına çıkardı beni

Elifim hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…