- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Haticemmmmmmm kuzum kapalıları incele ama her kapalıya da bakma.... sadece başörtüsü takıp diğer giysileri açıklardan farksız olanlar var.. Benim düşüncem insan kapanınca açıkken ki kıyafetlerini giymeye devam edemez yani.. kısa bluzle pantolon ya da yarım kollu giyinemez..
Sevgilicikleeeeee hamham yaptııııkkkk
Sonna herşeyin satıldığı bi yere girdiiiikkk
Aslında amacımız ıslak mendil almaktıııııı
Ama biiizzzz dur güneş kremi alalım derken şunu aldıııkk;
Eki Görüntüle 687917
Aaa bak Elif burada taç nevresim de var dedi canom benüüümmmm
Birdeeee bu neeevresimi aldıııkkkk;
Bahar geliniyle damadının evine bahaarrrr getirecek
Ne komik bi çiftiz biz yaaa
buna bende katılıyorum ..açıklardan daha dikkat çekiyorlar.
cidden Allah için yapmak apayrı ,yapabilmek.
Eki Görüntüle 687917
maviş sana bişi diyeyim mi ? kimse dört dörtlük olamaz. mükemmeli ararken elindekinle mutlu olmayı yitiriyor insan. Ne yazık ki sende o aşamaya geliyorsun sanırım. Beni yanlış anlama ne zamandır dertleşip konuşuyoruz burda sen hep kendini yiyip bitirdin her hazırlıkta. Yapma kendine bunu.. Hem kendine hem çevrendilere zarar ,tüketirsin kendini.
kızlar maşallah benim iştahım açıldı bu aralar sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak ya da kilonuzu korumak içinbu gidişle kilo alırım ben yafff
bende sizleri seviyorum kocaman hemde
iyi demişsin bizden önemli değil hiçbişi deemi kızlarr
mavişim kusura bakma ama gerçekten takıntılı olmaya başladın.....ya ben sahit oldum çocuk senin ağzının içine bakıyo...her istediğini yapmaya calısıyo anladığım kadarıyla...bunun kıymetini bil....seni cok iyi anlıyorum yasayacagın muhiti sevmiyor olabilirsin evin dışını sevmiyor olabilirsin...ama onun da imkanı o yani...elinden gelse en güzelini yapar sana ben öyle düşünüyorum...evin içi istediğin gibi olsun istiyosun her şey tamam olsun istiyosun ama onlar da hemen olmuyo işte....ilerde herseyi halledersiniz....takma bu kadar yaaa...
bir de bu huyundan vazgeçmeye calıs derim...mükemmeli ararken elindekinden olmak da var....Allah korusun....erkekler bu kadar sıkıntıya gelemez....bi süre sonra patlarlar....
Elifoviççç sen de mi beni cool ilan ettin
Nişanlıkcana önümüzdeki ay bakicizzz mint veya pembe ötesi yok
mint istiyorum ama ben yaaaa
elbise aldım henüz elime ulaşmasada ayakkabı düşünüyorum altınaa
o kaş muhabbetine ayrı bi koptum zaten.. benimkilerin maşallahı var. birde öle bi kök var kiühh diyorum kendimeee
iş görüşmesinden geldim geçmişi okudum çok güldüm yaa ne neşelisiniz canlarım benim
eliiffff ben de aldım o lilalı puantiyeliden çok şeker dimi aynısını aldığımızı düşünüyorum aldığın beyazı da çok beğendim ilk gece için bi şey alacaktım bende ondan mı alsam şu şoraplı bacağa geçirelen şeyden mi bilemedim ama o beyazdan almalıyımnasıl int.seviyesi olduysam tık yok ama çok tuhaf bi heyecan basıyor beni iş görüşmesinde de çok heyecanlandı sanki yiyecekler beni..nişanlımda polis mülakatlarında çok heyecanlanmıştı ne heyecanlı bi çiftiz biz yaaa
pınarım ne ronaldosu yaw ala ala yakışmayacak olsa büyük bedenini üretmezler herall kızdırma beni aaaa
ama sevdiceklerinze sorun dantel fln sewmiyorlarsa ona göre alın arkadaşım boşu boşuna aldı sewmiyormuş meğer eşi danteli
cerenn bugün başvurduğum firmada bana öyle dedi biz yetiştiriyoruz biraz mülakata kadar toparla kendini tanımla yeter dedi akıcı konuş istemiyoruz dedi hadai bakalım ikinci mülakata çağırırlar inşallah
dilammm nerelerdesinn bakayımmm
gündaşım,aslı,hümm sizler nasılsınız
ayy kim kaldı acaba:26::18::18::18::18:
Kızlar selammmmmmm..
Ben bi görünüom bi kayboluom karabatak gibiyim
Iş yerinde işim çok kafam çok yoğun vsvs..
Nasılsınız hepinizi seviom yine bennn kiiiii
Elifoviç perdelerini görmek isterim
bu arada rüyalara koptum kızlarhele pınar .. kaydıraktan inmeme
eliffffff şanslısınkaş bıyık derdi olmasa ne iyi hem kuaföre ayıracağın bütce de sana kalıyor
Amaaaaa size bir haberim var nikah şekerim seçtim gibi birşey bakın bunları yaptırmayı düşünüyorum
bu model üzerindeki pembe çiçek yerine beyaz çiçek konulacak..
Eki Görüntüle 687887
kutu polyester sermik gibi birşey .
Hatta bu kutunun aynısının dore rengi benim nişan tepsimde vardı zaten gerçekten çok zengin duruyor
kutuyu daha rahat görebilmeniz için bu resmide yüklüyorum ama acaba doremi yaptırsam kutuları bilemedim
Eki Görüntüle 687889
kızlzr bu arada Oyanın çok selamı var.
işleri yoğunmuş gelemiyormuş
internete de giremiyorum acaba işi bıraksam mı dedi.
bende bırak evde örgü ör ,bize yaz dedim
iyi demiş miyim
Eki Görüntüle 687862 Eki Görüntüle 687858 Eki Görüntüle 687857 Eki Görüntüle 687860
Yukardaki resimler banyomdan ve Wcden çekilmiş kareler benim hayırlısıyla oturacağım evim çok eskiden yapılmış bunlarıda öle yapmışlar tuvalet kağıtlık havluluk tuvalet ve banyomun resimlerini görenler ne kadar modern olduğunu görmüşlerdir gel gelelim ki ben bunları görünce sinirlerim bozuluyo aynı fayanstan da bulamıyoruz ben inatla bunların çıkmasını istiyorum daha modern askılık tuvalet kağıtlık taktırılacak ama olmuyo fikirlerinize ihtiyacım var kızlar kalırsa her gördüğümde canım sıkılacak aynı fayans bulunsa nişanlım dakikasında değişecek ama fayans yok bunları çıkartınca yerlerini nasıl örtbas edebilirim neler konulabilir sırıtmaması için bana lütfen yardım edin çünkü düşünmekten başım ağrıyor
Haklsıın canım sizleride sıktığımın farkındayım özür dilerim kusuruma bakmayın bi daha olmaz
slm canım bende bu ara kilo almamak için ne yapıyorsam ters tepiyorsabah doktora gittim, en kısa zamanda diyetisyenle görüşüyorum bakalım umarım diyeti takip edebilirim
Bende bayılıyorum mint ve pudrayaaa!
Söz elbisemi mint sitemiştim ama turkuaz nasip olmuştuuuu
Waoooww ne elbisesi aldın kiiii?
çok güzel canım... Ne güzel iş yerleriniz yakın öğle arasında birlikte olabiliyorsunuz
Çok güzelmiş cıvıl cıvıl güle güle kullan canım benim
Elifciğim maşallah canım sizlereeskişehirdesin sanırım ne güzel biz sevgilimle sık sık giderdik eskişehire. vakit bulursak planlarımız arasında var
kızlar maşallah benim iştahım açıldı bu aralar sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak ya da kilonuzu korumak içinbu gidişle kilo alırım ben yafff
Pınarrrrrrrrnereyew gittin Allah seni. işlerim yeni bitti anca gelebildim..
bak şimcikkk bana kalırsa çankayada inin mimar kemalettin caddesine gidinsırf gelinlikçi var orda.
hazır da alabilirsiniz istersen özel dikim de olur. kimilerinde fiyat uçuk normal fiyatlı olan yerler de var.
sonracıma mimar kemalettinin tam orta yerinde köşede çamaşırcı vargir bak oraya da
o sokagın alt yerlerinde de çamaşırcılar var. ama orda loya yok..
haa dersen ki biz kemeraltına da gireceğiz. saat kulesinin önünden girersen kemeraltına loya sağda kalıyor.
pınarım ne ronaldosu yaw ala ala yakışmayacak olsa büyük bedenini üretmezler herall kızdırma beni aaaa
bu arada rüyalara koptum kızlarhele pınar .. kaydıraktan inmeme
Maviş canım boşu boşuna üzüyorsun kendini. Aynı fayansı bulmanıza gerek yokki tatlım. Bordür fayans yapın o sırayı komple bozmanız gerekicek böyle bir durumda ama eğer uyumlu bir bordür bulursanız çok ta şık durucaktır
ben beni sıktın demedim ki maviş...sorun biz değiliz....demek istediğim böyle devam edersen nişanlın sıkılır...erkekler böyle çünkü....onu bunaltmış olursun kendini de üzmüş olursun doğal olarak....bizlik bi durum yok yani...özür dilemene gerek yok cnm!
Haticemmmmmmm kuzum kapalıları incele ama her kapalıya da bakma.... sadece başörtüsü takıp diğer giysileri açıklardan farksız olanlar var.. Benim düşüncem insan kapanınca açıkken ki kıyafetlerini giymeye devam edemez yani.. kısa bluzle pantolon ya da yarım kollu giyinemez..
Eki Görüntüle 687917
buna bende katılıyorum ..açıklardan daha dikkat çekiyorlar.
cidden Allah için yapmak apayrı ,yapabilmek.
Haticemmm kapanmayı düşünüyormuş da
KAtılıyorum Aslım, hüm size o yüzden inceliyorum.kızlar maşallah benim iştahım açıldı bu aralar sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak ya da kilonuzu korumak içinbu gidişle kilo alırım ben yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?