'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Albüm yaptım ya kuzum

kızlzr bu arada Oyanın çok selamı var.

işleri yoğunmuş gelemiyormuş

internete de giremiyorum acaba işi bıraksam mı dedi.

bende bırak evde örgü ör , bize yaz dedim

iyi demiş miyim

sanırım bende varım ama herkes unutuyo beni burda

Kuzummm özleniyosun......iş bitmez daha sık gel sen

sizlerde özleniyorsunuz canlar ama kafa o kadar doluki anlatamammmmmmmmm ah ahhh bide tezcanlı olunca napcam bilmiom ..

nerelerdesin diye soramıyorum bende sana benzedim bu aralar tadım yokken kaçıyorum biraz keyifliysem gelip selam veriyorum

:):):) kıyamam haticemmmm ..
Benim tatla tuzla ilgisi yok ben zaman bulamıorummm ki
ama allah ağzının tadını hiç bozmasın

biz de seni sewiyoruz kiiiii Nasılsın bakalım

Iyiyim cancağızım sen nasılsın bakalımmmmm

mavişşşşş,,onları boyayla boyayıp değişik şekiller verebilirsin canım çiçek çiz böcek çiz kalp çiz hatta çizgi çiz

Bilmiyorum kuzum gördükçe ruhum sıkılıyo onlar çıkarsak aynı fayans bulamıyoruz onun yerini böle şekilli fayans mı koysak bilmiyorum oynatmaya az kaldı doktorum nerde

İkiside çok güzel bende yaptırdım.
Allah kurtarmış ne zor iş seç beğen al
Albüm yaptım ya kuzum
Kız aklım havalarda ne bakıyorsun ben arada cozutuyorum.

kuzular ben çıkıyrum gelinliğim içn iç çamaşırı alcam sonaacımaaa kardeşimin okuluna gidecem hadi görüşürüz

mesajım geride kalmış

Evet evle ilgili şimdi bi tek o var ben düşünüp düşünüp duruyorum biraz mükemmeliyeti arıyorum takmamak elde değil kuzum yaa onları gördükçe canım sıkılıyo biliyorum hepsini takip ettim ev arayanları zar zor sokanları dışını değiştiremiyorum oturacağım muhiti değiştiremiyorum bari içi istediğim gibi olsun dedim yaa çok şey mi istiyorum ben bana müstahak ben istiyorum böle sanki az dert var başımda bunuda ekliyorum sevdiğm hep yanımda her şeyime katlanıyor ilerde halledilmesi zor kuzum yaa bilmiyorum kendimi takıntılı bir insan olarak görmeye başladım

maviş sana bişi diyeyim mi ? kimse dört dörtlük olamaz. mükemmeli ararken elindekinle mutlu olmayı yitiriyor insan. Ne yazık ki sende o aşamaya geliyorsun sanırım. Beni yanlış anlama ne zamandır dertleşip konuşuyoruz burda sen hep kendini yiyip bitirdin her hazırlıkta. Yapma kendine bunu.. Hem kendine hem çevrendilere zarar ,tüketirsin kendini.

kuzular ben çıkıyrum gelinliğim içn iç çamaşırı alcam sonaacımaaa kardeşimin okuluna gidecem hadi görüşürüz

Canım aldığında üst tarafınında alttarafınında (alt çamaşır değil jartiyer takımın bel bölgesi) tam oturmasına dikkat et.
Ben tekrar alacağım o yüzden maalesef

ohh ohh ne güzel yaa bizde o günlere inebilsek artıkkk
İnşallah kuzum inşallah

iyi demiş miyim

Bencede gerçi makyajımı yapıp elbisemi giyip hiç birşey olmamış gibi düğünlere katılıyor ama evde de düşünmekten geceleri uyuyamıyorum.
Sıyırdım ben sıyırdım

yaaa yaaa unutmadık kii niye unutalım ki seni seviyoruz kiii

bende sizleri seviyorum kocaman hemde

iyi demiş miyim

iyi demişsin bizden önemli değil hiçbişi deemi kızlarr

mavişim kusura bakma ama gerçekten takıntılı olmaya başladın.....ya ben sahit oldum çocuk senin ağzının içine bakıyo...her istediğini yapmaya calısıyo anladığım kadarıyla...bunun kıymetini bil....seni cok iyi anlıyorum yasayacagın muhiti sevmiyor olabilirsin evin dışını sevmiyor olabilirsin...ama onun da imkanı o yani...elinden gelse en güzelini yapar sana ben öyle düşünüyorum...evin içi istediğin gibi olsun istiyosun her şey tamam olsun istiyosun ama onlar da hemen olmuyo işte....ilerde herseyi halledersiniz....takma bu kadar yaaa...

bir de bu huyundan vazgeçmeye calıs derim...mükemmeli ararken elindekinden olmak da var....Allah korusun....erkekler bu kadar sıkıntıya gelemez....bi süre sonra patlarlar....

iş görüşmesinden geldim geçmişi okudum çok güldüm yaa ne neşelisiniz canlarım benim

dilammm nerelerdesinn bakayımmm

burdayımmm sinemmmmm

hayırlı olsunn özlemcimm birini görüyorum birini görmüyorumm saolsunn net durumumuzzz

iyi demiş miyim

daha iyisi olamazdıı aslımm
çok iyi demişssinn :86::86::86::86:

ben geldim sen gittinn amaaaaaa

mavişşşşşş
çok takıyosn kafana her şeyiiii
bak kızlarda aynısını demiş cidden nişanlının kıymetini bill, eğer böle devam edersen patlayabilir bi yerdee
kafanı yastığa koyduğunda huzurun olsunn yeterr

Haticemmmmmmm kuzum kapalıları incele ama her kapalıya da bakma.... sadece başörtüsü takıp diğer giysileri açıklardan farksız olanlar var.. Benim düşüncem insan kapanınca açıkken ki kıyafetlerini giymeye devam edemez yani.. kısa bluzle pantolon ya da yarım kollu giyinemez..

Sevgilicikleeeeee hamham yaptııııkkkk

Sonna herşeyin satıldığı bi yere girdiiiikkk
Aslında amacımız ıslak mendil almaktıııııı

Ama biiizzzz dur güneş kremi alalım derken şunu aldıııkk;

Aaa bak Elif burada taç nevresim de var dedi canom benüüümmmm
Birdeeee bu neeevresimi aldıııkkkk;

Bahar geliniyle damadının evine bahaarrrr getirecek

Ne komik bi çiftiz biz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…