Hümmmmmm fotograffffffffffff nerdeeeeeeeeeee
Özlem bence bu afak detaylara takılmamakta fayda var.Aman yemişim banyosunu ben değişeceğim dolabını ama maddiyat yok girince geniş bir vakitte tam istediğim gibi evin dekorasyonunu değişeceğim.Hemde aşkla aşklanarak belki neyse işte
sanırım bende varım ama herkes unutuyo beni burda
kuzummm özleniyosun......iş bitmez daha sık gel sen
sanırım bende varım ama herkes unutuyo beni burda
Kuzummm özleniyosun......iş bitmez daha sık gel sen
nerelerdesin diye soramıyorum bende sana benzedim bu aralar tadım yokken kaçıyorum biraz keyifliysem gelip selam veriyorum
biz de seni sewiyoruz kiiiiiNasılsın bakalım
Biraz uçuk, biraz kaçık en sonunda keçilerini çayıra salmış biri gibiyim.
En azından 38 günüm kaldı yandan yandan
mavişşşşş,,onları boyayla boyayıp değişik şekiller verebilirsin canımçiçek çiz böcek çiz kalp çiz hatta çizgi çiz
İkiside çok güzel bende yaptırdım.Amaaaaa size bir haberim var nikah şekerim seçtim gibi birşey bakın bunları yaptırmayı düşünüyorum
bu model üzerindeki pembe çiçek yerine beyaz çiçek konulacak..
Eki Görüntüle 687887
kutu polyester sermik gibi birşey .
Hatta bu kutunun aynısının dore rengi benim nişan tepsimde vardı zaten gerçekten çok zengin duruyor
kutuyu daha rahat görebilmeniz için bu resmide yüklüyorum ama acaba doremi yaptırsam kutuları bilemedim
Eki Görüntüle 687889
Kız aklım havalarda ne bakıyorsun ben arada cozutuyorum.Albüm yaptım ya kuzum
amaaaaa size bir haberim var nikah şekerim seçtim gibi birşey bakın bunları yaptırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 687887
Hatta bu kutunun aynısının dore rengi benim nişan tepsimde vardı zaten gerçekten çok zengin duruyor
kutuyu daha rahat görebilmeniz için bu resmide yüklüyorum ama acaba doremi yaptırsam kutuları bilemedim
Eki Görüntüle 687889
Mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
herşey bittti şimdi dertlenecek bu mu kaldı ?
niye hep en olumsuzunu düşünüp kendini heba ediyorsun sen...
bak burda günlerce ev arayan kızlar oldu ,senin başını sokacak evin var.gerisi zamanla olur gider. takma.
zamanında öyle yapılmış, biliyorum şuan herşeyin iyisi olsun istiyorsun ama yapma be o da olmayıversin. sevdigin yanında olsun.
ilerde halledersiniz. niye dertsiz başına dert açıyorsun
kuzular ben çıkıyrum gelinliğim içn iç çamaşırı alcam sonaacımaaa kardeşimin okuluna gidecem hadi görüşürüz
kuzular ben çıkıyrum gelinliğim içn iç çamaşırı alcam sonaacımaaa kardeşimin okuluna gidecem hadi görüşürüz
İnşallah kuzum inşallahohh ohh ne güzel yaa bizde o günlere inebilsek artıkkk
sizlerde özleniyorsunuz canlar ama kafa o kadar doluki anlatamammmmmmmmm ah ahhh bide tezcanlı olunca napcam bilmiom ..
:):):) kıyamam haticemmmm ..
Benim tatla tuzla ilgisi yok ben zaman bulamıorummm ki
ama allah ağzının tadını hiç bozmasın
Iyiyim cancağızım sen nasılsın bakalımmmmm
kızlzr bu arada Oyanın çok selamı var.
işleri yoğunmuş gelemiyormuş
internete de giremiyorum acaba işi bıraksam mı dedi.
bende bırak evde örgü ör ,bize yaz dedim
iyi demiş miyim
yaaa yaaa unutmadık kii niye unutalım ki seni seviyoruz kiii
iyi demiş miyim
Evet evle ilgili şimdi bi tek o var ben düşünüp düşünüp duruyorum biraz mükemmeliyeti arıyorum takmamak elde değil kuzum yaa onları gördükçe canım sıkılıyo biliyorum hepsini takip ettim ev arayanları zar zor sokanları dışını değiştiremiyorum oturacağım muhiti değiştiremiyorum bari içi istediğim gibi olsun dedim yaa çok şey mi istiyorum ben bana müstahak ben istiyorum böle sanki az dert var başımda bunuda ekliyorum sevdiğm hep yanımda her şeyime katlanıyor ilerde halledilmesi zor kuzum yaa bilmiyorum kendimi takıntılı bir insan olarak görmeye başladım
Biraz uçuk, biraz kaçık en sonunda keçilerini çayıra salmış biri gibiyim.
En azından 38 günüm kaldı yandan yandan
Hep Böyle neşeli ol canım,Allah neşeni devam ettirsin:)
ohh ohh ne güzel yaa bizde o günlere inebilsek artıkkk
iş görüşmesinden geldim geçmişi okudum çok güldüm yaa ne neşelisiniz canlarım benim
dilammm nerelerdesinn bakayımmm
Amaaaaa size bir haberim var nikah şekerim seçtim gibi birşey bakın bunları yaptırmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 687887
Eki Görüntüle 687889
iyi demiş miyim
Evet evle ilgili şimdi bi tek o var ben düşünüp düşünüp duruyorum biraz mükemmeliyeti arıyorum takmamak elde değil kuzum yaa onları gördükçe canım sıkılıyo biliyorum hepsini takip ettim ev arayanları zar zor sokanları dışını değiştiremiyorum oturacağım muhiti değiştiremiyorum bari içi istediğim gibi olsun dedim yaa çok şey mi istiyorum ben bana müstahak ben istiyorum böle sanki az dert var başımda bunuda ekliyorum sevdiğm hep yanımda her şeyime katlanıyor ilerde halledilmesi zor kuzum yaa bilmiyorum kendimi takıntılı bir insan olarak görmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?