'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende memnun oldum azize

evet gündaşım çok güzel bi tarih bizim 22 haziranımız ve inşallah bize güzellikler getirecekk

hanımlar sizin hazırlıklarınız hangi aşamada :)
benim herseyim aceleye geliyor biraz
aniden karar verildi gibi bişey oldu herseye :)
30 martta sözlendik 22 hazirana karar verildi hemen yer tutuldu ve gün aldık nikah için
bugun beyaz esyalarımı aldık
daha çooooooook iş var gibi ve hepsi 2 ay içerisinde olacak :)

gündaşcazzımm senin jinekolog ilgili yorumu yapmıştım ama hapı soracam sana ben ilk defa duydum inşallah memnun kalırsın benimkide aynı hapı verirse yookk artık derimm

hepsi olur canım hiç merak etme bak bizim burda bi elifimiz var jetelif her şeyini halletti maşallah sende halledersin daha var evini ayarlamış isen özellikle gerisi gelir gelinliğini ayarladın mı

hepsi olur canım hiç merak etme bak bizim burda bi elifimiz var jetelif her şeyini halletti maşallah sende halledersin daha var evini ayarlamış isen özellikle gerisi gelir gelinliğini ayarladın mı

daha ev ayarlanmadı işte
aramaya devam ediyoruz
gelinliğimin siparişini de pazar günü verebildim bakalım provaya çağırmalarını bekliyorum
balayı işini halletik
daha davetiyeler diğer esyalar detaylar falan falan falan

Canım ben kendim gidip almadım zaten gelinlikçiye ilk görüşmeye gittim işte kadın dedi ki magic form al gel... başkaları güzel değil dedi bi de kilolu olunca iyi toparlaması lazım diye ama şimdi aldığım büstiyer bana bol gelmeye başladı zayıflayınca sarmıyor... olmadı yanlarına pens atarım dedi

hoşgeldiniz buyrun tabi sizinle aynı gün olan 2 arkadaşımız var zaten

Günaydın Taze Gelinler,Akıllı ve Zeki Gelinler,Günaydın Bakımlı ve Neşeli Gelinler
Allah neşenizi ve sağlığınızı mutluluğunuzu devam ettirsin.

Bu Yeni gelen misafir gelinler sizde hoş geldiniz,Allah muradınıza erdirsin en kısa zamanda

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119::119::119:

Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kocaman öpücükler benden sizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aydınlattın bizi özgemm
teşekkür ederimm
doktor da iyi çıkmışş maşallahh

dilammm görüşemedik bugün

bugünn gell boll boll görüşelimm kuzucukkk

hoşgeldin azizeee
bende dilaa adanadayımm

ayrıcaa cümletenn günaydınnnn
yahu kışın uyanmak bu kadar zor olmuyodu bahar çarptı sanırımm beniii
hoşş kış geri geldi gibi amaa

bide eliiff dün kaş bıyık muhabbetini nasıl anlattıysan hayırlara çıksınn rüyamda kaşımı aldırmaya gidiyorum, kadın birinin yarısını tamamen almış
bi dünya laf sölüyodumm kadınaa
etkilendimm zannımcaa

Günaydınnnn kızlar :) bu hafta sonu beyaz eşyalarımızı alacağız Allahın izniyle

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bomba gibi bir gün dileğiyle

kızlar tarihlere şöyle bi bakrımda en son sırada ben varım hepinizi evlendireceğim

Özge doktor maceranı atlattın canım o hapı bende ılk defa duyuyorum. ya bu hapların hepsi mide bulantısı yapıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…