'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selamun aleyküm fıstıklar
Nasılsınız bakalım?

aleykümselamm haticemm
ben saatler alındığından beri çok zor uyanıyorumm sabahlarıı
geri üniversitede olup devamsızlık hakkımı kullanıp uyumak istiyorumm bu aralarrr :86::86::86:
sen nasılsınn canımm

kızlar tarihlere şöyle bi bakrımda en son sırada ben varım hepinizi evlendireceğim
Canım ne güzel karşında bir sürü deneyimli geln olacak
Bizim yapamadığımız eksik bıraktığımız yerleri sen tamamlayacaksın.
Seninkide inşallah kusursuz ve mükemmel olacak

Bende de durum aynı işe geldim ama çok uykum var

Günaydın herkeşlereee:)) Nasılsınızzz Hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım:) Herkes gelinliğinden biraz bahsetsin neler cıkacak:)

olsun sabırla beklerizkii demii Dilamm . Burdakı arkadaşlar sayesindede en tecrübeli biz oluruz Bardağa dolu tarafından bakmak lazım

aynenn öleee
hatta keşke sözden, nişandan önce karşılaşsaydımm sizlerleee
daha deneyimli olurdumm, bişeler dağıtırdım flnn

Günaydın gelinciklerimm

Özge çok sevindim doktorla randevunun iyi geçmesine. kistin falanda yokmuş miss gibi

Bende gidicem en kısa sürede

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
PambukPrensess*, boylesine+, ce_ce, almira22, plum88+, hande_buse88, biryahcanya1952, gevezek, ameliee+, pernicketygirl+, beynelminel+

Günaydınnnnnnn

Bende sizlerin paylaşımlarınızdan çok mutluyum gülüyoruz bilgileniyoruz ne güzel iyi varsınızzzz

İşten eve gidene kadar buz gb çarpıyor hava. h.sonu daha iyi olcakmış ama

olsun zaten bahar geldi sıcak olsun hava kısa kolluları gıyınelim çiçekler açsın kuşlar ötsün :119:ayyyy sabah sabah romantıklıge bağladım yine. Demekkı bugun sevdiceğin benden çekeceği varr Romantiklik romantiklik die başının etini yerim

inşallah Haticem hepimizin inşallah. Burda bilgilerimizi tecrubelerimizi paylaşarak Güzel bi evli bayan olacağız Hem kariyer hem ev hem koca hepisinin üstesinden geliriz evelallah

UYANIN BAKAYIMMMMMM Enerjik bi gün
Hüm enerjim yok ama havalar gibiyim
Neyseki sizin sayenizde azıcık toparlanıyorum

Günaydın herkeşlereee:)) Nasılsınızzz Hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım:) Herkes gelinliğinden biraz bahsetsin neler cıkacak:)
Günaydın
Aleyküm selam canım ben iyiyim sadece yorgunluk var Sen nasılsın canım
Fıstık biraz yorgun çokça uykusuz ama hala mutluyum.
Çok şükür bugünümüzede
günaydın kızlar nasılsınız
Gunaydın tuğçem son dokuz geri sayım hızla devam ediyor
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
PambukPrensess*, boylesine+, ce_ce, almira22, plum88+, hande_buse88, biryahcanya1952, gevezek, ameliee+, pernicketygirl+, beynelminel+

Günaydınnnnnnn

Günaydın kuzum nasılsın bakalım

neee son 9 muuuu :123::123::123::123::123::123::123::123::123:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Evvvvvveeeeeeetttt Dila çok heyecanlıyım düşündükçe karnıma ağrılar giriyooo

Buarada azize hoşgeldin Hayırlı olsun senin tarihte cnm işleriniz rast gitsin inşallah

Bende sizlerin paylaşımlarınızdan çok mutluyum gülüyoruz bilgileniyoruz ne güzel iyi varsınızzzz
İyiki sende varsın handecik

İnşallahhh
Hepsinden geçtimde beni asıl korkutan gece hayatı nasıl yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…