- 16 Mart 2013
- 349
- 42
- 48
ayyy aynen cnm bende kutularını atmam asla kıyamam öyle saklarım kutu kutuuu penseee :124:
Şimdi evimize yüklük yaptırdı ev sahibi ben onuda ayakkabılık yapıcaammm
Bindallım da bu cnm ayakkabıları altın sarısını aldım oyüzden
Hrrem Sultan Kaftan modeli Bordo renk
kına abbiyemde burdaki 7 ve 8. resimdeki
Odrella İlkbahar/Yaz 2012 - Yalçın Giyim Yalçın Giyim
slm kızlar iki ay sonra düğünüm var bana da yardım edin ne almalı ne yapmalı ne yemeli geinlik nasıl olmalı
Hayırlı akşamlar canlar hayırlı akşamlar size ben kaçar sevdiceğin yanına sevdiceğim bise yemeğe davetli ama 7de kapatıyo bizim evle iş yerimin tam ortasında iş yerleri aynı zamanda evleri aynı zamanda benim müstakbel evim sevdiceği kapacam bise götürecem acıcık şımartim özledim çook hadiyin baş baş
ikiside çok güzeller. hatta sitedeki en güzelleri bunlar
ebet aslım bizde öyle dedik çıktık yola zaten yoksa 10 yıla zor evlenirdik
hadi sana da bay baykolay gelsin bide bende gideyim de tvnin karşısına yatayım
doktora gittimmmm
hemen bebeklerime uçayım onları aydınlatayım dedim
öncelikle doktor çook hanım hanımcıktı, güleryüzlüydü samimiydi kısaca rahatladım onu görünce
yaşımı, medeni, halimi, adetlerimin düzenli olup olmadığını, ne kadar sürdüğünü sordu
evli değilim ama düğünüm 22 haziranda o nedenle bilgi edinmek için geldim dedim
o da ilişki oldu mu aranızda nişanlınla dediben de nayyynnn doktor hanım dedim
öncelikle yeni evlenen arkadaşlarımıza hap tavsiye ediyorum, ilk ilişki olacağı için rahatlık bakımından dedi
sonracığıma ben de korkularımı anlattım olumsuz yorumlar var dedim 2 yıl çocuk düşünmüyorum dedim
o da 2 yıl uzun bi süre değil hap kullanman sıkıntı olmaz dedi
ama ben 27 yaşındayımmmm dedimileride çocuk istersem sıkıntı olur mu dedim
o da dediğim gibi 2 yıl uzun bir süre değil bi sıkıntı olmaz ama için rahat etmeyecekse 1 sene kullanırsın ara verirsin eşin korunur dedi
o nedenle ben de 1 yıl kullanıp hapa tamamen güle güle demeye karar verdimyaş olcak 28 o nedenle zorlamayayım hormonlarımı
1 yıl içerim sonra sevdicek korunur bu akşam onla bu konuyu da konuşçaz
sonra adetim düğüne denk gelcek benim hap dolayısıyla bu nedenle baya bi zorlandıköyle denedik düğüne denk geliyo böyle denedik balayına denk geliyo
sonra doktor ilk adetini geciktirelim dedi.. o nedenle ilk kutu bitince ara vermicem ben duruma göre 28 gün falan içicem.. hatta 30 gün de olabilir... bakalım nisan adetim ne zaman gelicek o nedenle ayarlıcam belki stresten erken gelirse ikinci kutuya geçmeme de gerek kalmayabilir
bu arada yasmin önermedi banaara kanama yapıyo dedi bi de onun dozu az olduğu için ilk ay riskli olabilir dedi
GİNERA diye bi hap tavsiye etti, iki kutu al dedi
bi de eğer adet geciktirmek amaçlı ikinci kutuya başlayıp yarım bırakmak zorunda kalırsan o kalan kısmı sakın kullanma dedi
yarım kutu bi işe yaramaz yeni kutu alıp ona başla dedi
2 kutu aldım gelirken tanesi 11 TL, sgk karşılamıyo
ultrasonla karnıma baktı çok değişikl bi hismiş, tertemizsin kist yok dedi
zaten başka rahatsızlığımın olup olmadığını falan da sordu
öyle yani doktor randevum güzel geçti, yan etkiler olabilir bulantı gibi korkma dedi
nisan adetime bağlı şimdi herşey umarım erken gelir de 21 gün kullanıp bırakırım
hadi bakalım gözünaydın canım istediğin bilgileri almışsın... ginera yı da ilk defa duydum yalnız ben
selamlar kızlar işler çok yoğun giremiorumNasılsınız napıosunuz bakiiim
Altın çok düştü yaaa ben bugün bilezik aldım bi tane babam düğünde takıcak Sizinkiler ne takıyo kızlar düğünde
Biz nişanlıma nişanda kol saati almıştık düğünde bişey takmicaz oyüzden Babam bana bbilezik takıcak annemde kolye
Hanımlar merhabaa
Bende aranıza katılabilir miyim?
Foruma ilk mesajım oluyor bu :)
2013 gelinleri başlığını görünce bende katılayım istedim
Allah nasip ederse 22 Haziran'da evleniyoruz bizde.
Bir kaç mesajı okudum başlık altındaki, sanırım epey bişey öğreneceğim burdan :)
özgemmm bak bir gündaşımız daha oldubizde 22 haziran gelniyizz isim nedir nerelisin biraz tanıt bakalım kendini bu arada ben sinem eskişehirden
Hanımlar merhabaa
Bende aranıza katılabilir miyim?
Foruma ilk mesajım oluyor bu :)
2013 gelinleri başlığını görünce bende katılayım istedim
Allah nasip ederse 22 Haziran'da evleniyoruz bizde.
Bir kaç mesajı okudum başlık altındaki, sanırım epey bişey öğreneceğim burdan :)
özgemmm bak bir gündaşımız daha oldubizde 22 haziran gelniyizz isim nedir nerelisin biraz tanıt bakalım kendini bu arada ben sinem eskişehirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?