'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben yokkenn burda çene çalan insanlarrr gelinn geriiiiii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şiddete yöneltmeyinn beniiiiii

ben öğleye dek olmadığım için ve gelince de sizlerle konuştuğum için

işlerimi toparlıyorum artık çıkabilirim yazamayabilirim

:13::119: kızlar gelinlikçimle konuştum.
Modeli A kesim istiyordum onlar prenses dediler.
Tamam demiştim ama eve gelince fikrim değişti yine A kesime yöneldim.

Son düzenleme:
Dün akşam english home internet sitesinden bunları aldım ...

Ayak havlum yoktu onuda almış oldum zaten bu havlunun modelinden 3 adet misafir havlum var ama keşke yüz havlusunuda bulabilsem yok artık hiçbir mağazada

yazıkk kızzz
evlenip yalnız kaldığınızda şekeri alınmış çocuk sen olursan görürsünn
babydoll giyip cilvelenirken gel aşkım tv izleyelim derseeeee

Pişşştt kızçeler ben dün yaramazlık yaptım

cümleyi nereye çekersenn çekk :86::86::86::86:
ne yaptınn canımm ne gibi bi yaramazlıkk

Ahhha ahhhh bana kimse banyo demesinnnnn..
Sevdiceğe kalsa bugun atacak beni bizim evin banyosunaaa :d:d

aaaayyyyy ev tutulduğundan beri daha bi salgırgan hareketleri var zaten

NOT : ENGLİSH HOME DAN EVİME EŞYA ALDIM YUKARKİ MESAJDA VAR (HEMEN KÖTÜYE ÇEKİN ZATEN :))

Son düzenleme:

aslım evet...kocişim de bugün gitti sağlık ocağına kaydımızı yaptırdı...gebelik var mı demiş....yok demiş o da...kayıt tutuyoruz gelmezse cezası var demiş ayrıca

Pişşştt kızçeler ben dün yaramazlık yaptım

ne yalan söyliyim benimde aklıma şeyler geldi özlemim
o havlulardan bende almıştım ama yere koymaya bile kıyamadım çok güzeller

aslım evet...kocişim de bugün gitti sağlık ocağına kaydımızı yaptırdı...gebelik var mı demiş....yok demiş o da...kayıt tutuyoruz gelmezse cezası var demiş ayrıca

ben buna sinir oluyorum canım ya
evlenmeden önce annem bi gün gittiğinde sizin kızınız bekar hemen kayda almamız lazım diye sorguya çekmişler saçma sapan..
nasıl korunuyorsun diye arayıp kontrol edeceklermiş..
hamile kalırsan sezeryan yasak normal doğum yapın diye arıyorlar..
onlara ne kardeşim

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 9 ziyaretçi)

boylesine, themis01, greenalmond+, ameliee+, oslemys, mutluuuuu+, beynelminel+, amante03, gulibik+, plum88+

sevgili 9 ziyaretçi arkadaş
1 yıl bizi takip etmiş daha bugün bizimle konuşmuş bi üye var burdaa
korkulacak bişe yokkk o kadar beklemenize gerekk yokk buyrunnn

Sanırım erkeklerin banyo takıntısı var bir kerede ben sevdicekten duymuştum.

balayında biz onun dalgasını çok geçmiştik vücut aşındı diye

çamaşır mı aldın
Haklısın aslım bende baya baya dalga geçerim

Yok yapacağı hareket belli aşkım çok yorgunum gel yanıma .
Sarılır ve uyur çünkü bizimkisi uykuya dayanamıyor.

yok caniiimm adlı üye 25 mayıs 2012 de almış ya üyeliğini o zamandan bu zamana bizi takip etmiş .:44::44::44: ona dedim
anladım canım

Bencede korkulucak birşey yok :)

Ya bende hiç uykuya dayanamıyorum evlenince napacagim bilmiyorum hiç :) gece filan kaldirsa dayanamam ya ama geri çevirmekte bayağı günah yandım ben :)

bencede Haticecim başbaşa kalmanız daha iyi olur.Birbirinize ısınmanız açısından çünkü hep nişanlılık döneminde mesafeli olduğundan kendini bazı şeylerde engelleme ihtiyacı hissettiğinden ilk zamanlarda belki zorluk çekersin.o yüzden bence kim ne derse desin, sen zaten nikah gününü almışsın.İşlemlerin başlamış dedikodu yapıcakları bir malzeme yok. Yapanların da kendi çekememezliği bence! sen kimseye aldırmadan kocanla değil de sevgilinle gezmenin tadını çıkar o zaman karı koca olucaksınız.Şimdi ise sevgilisiniz çocuğuna sevgili iken yaptığınızlarınızı anlatırsın. Hem sevgili ile yaşadıkların karı koca olunca yaşayacaklarından daha heyecanlı oluyor bence. Hayatın her aşamasının tadını çıkar, eşini daha yakından baş başa tanı derim .Şahsi fikrim

kaldık banyo da

yahu ben de uykuma düşkün bi insanımm yaaaa
bizim çok dizi kültürümüz yokk , hava kararıncaa hafif sırnaşsakk 10 gibi odamıza geçsekk,
11 gibi banyoo yapsak 12 gibi uyumaya hazır hale gelmiş olmamız lasımm
uykusuz kalmak istemiyorummm :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…