yahu ben de uykuma düşkün bi insanımm yaaaa
bizim çok dizi kültürümüz yokk , hava kararıncaa hafif sırnaşsakk 10 gibi odamıza geçsekk,
11 gibi banyoo yapsak 12 gibi uyumaya hazır hale gelmiş olmamız lasımm
uykusuz kalmak istemiyorummm :18::18::18::18:
bizim çok dizi kültürümüz yokk , hava kararıncaa hafif sırnaşsakk 10 gibi odamıza geçsekk,
Cem yılmazın son gösterisi geldi aklıma nedenseYa bende hiç uykuya dayanamıyorum evlenince napacagim bilmiyorum hiç :) gece filan kaldirsa dayanamam ya ama geri çevirmekte bayağı günah yandım ben :)
bencede Haticecim başbaşa kalmanız daha iyi olur.Birbirinize ısınmanız açısından çünkü hep nişanlılık döneminde mesafeli olduğundan kendini bazı şeylerde engelleme ihtiyacı hissettiğinden ilk zamanlarda belki zorluk çekersin.o yüzden bence kim ne derse desin, sen zaten nikah gününü almışsın.İşlemlerin başlamış dedikodu yapıcakları bir malzeme yok. Yapanların da kendi çekememezliği bence! sen kimseye aldırmadan kocanla değil de sevgilinle gezmenin tadını çıkaro zaman karı koca olucaksınız.Şimdi ise sevgilisiniz çocuğuna sevgili iken yaptığınızlarınızı anlatırsın. Hem sevgili ile yaşadıkların karı koca olunca yaşayacaklarından daha heyecanlı oluyor bence. Hayatın her aşamasının tadını çıkar, eşini daha yakından baş başa tanı derim .Şahsi fikrim
Ahhha ahhhh bana kimse banyo demesinnnnn..
Sevdiceğe kalsa bugun atacak beni bizim evin banyosunaaa :d:d
aaaayyyyy ev tutulduğundan beri daha bi salgırgan hareketleri var zaten
ne yalan söyliyim benimde aklımaşeyler geldi özlemim
O havlulardan bende almıştım ama yere koymaya bile kıyamadım çok güzeller
sanırım erkeklerin banyo takıntısı var bir kerede ben sevdicekten duymuştum.
Haklısın aslım bende baya baya dalga geçerim
Yok yapacağı hareket belli aşkım çok yorgunum gel yanıma .
Sarılır ve uyur çünkü bizimkisi uykuya dayanamıyor.
Anladım canım
kız sen ne diyon hadi bunu yaptın adam saba 5 e doğru tekrar sırnaşmaya başlıyor uyandırıyormuş falan.. bu iş için uykumuzu böleceğiz yani... dün banyo yaptım saçımı kurulurken aklıma ne geldi.. gece yarısı 3te şey oldu diyelim banyo yapacağız komşulara su sesi gideceksaç kurutma makinesinin sesi gidiyor mudur acaba yaaaa
Ay çok güldüm ya bizimde pek dizi kültürümüz yokta öyle nişanlım hemen uyuyan biri değil uykusuzluga pek iyi dayanıyor iki ama ben hiç dayanamam yaaaa
bak bak şimdiden planlar yapılıyor
canım en iyi şekli bu bak ben sana diyim..
biz öyle yapıyoruz çünkü ıslak saçla yatınca sabah şekilde veremiyorum ben..
en uygunu en geç 10da marş marş yatağa
bak bak şimdiden planlar yapılıyor
canım en iyi şekli bu bak ben sana diyim..
biz öyle yapıyoruz çünkü ıslak saçla yatınca sabah şekilde veremiyorum ben..
en uygunu en geç 10da marş marş yatağa
sırnaşsınn bende sırnaşırımm 2 öperimm sırtımı döner sararım kendimii
hadi uyuyalımm aşkım sabah iş var derimm uyuturumm onuu
uff inşallahh
benimkide ölee yaaaa:18::18:
2 gün uyuma desen gözü açık beklerrr
kız sen ne diyon hadi bunu yaptın adam saba 5 e doğru tekrar sırnaşmaya başlıyor uyandırıyormuş falan.. bu iş için uykumuzu böleceğiz yani... dün banyo yaptım saçımı kurulurken aklıma ne geldi.. gece yarısı 3te şey oldu diyelim banyo yapacağız komşulara su sesi gideceksaç kurutma makinesinin sesi gidiyor mudur acaba yaaaa
tam benimm kafaa
acıtasyon yaparımm benn
saçım ıslak yatarsam başım ağrır, migrenim tutar diee
inşallah vicdana gelirrr
ayy ben uyandırıyomuşumm adamıı kalk kalkk dieee
olamaz mı olabilirrr
Hüm uslu uslu oturmasına hiç ihtimal vermiyorum.yaaaa bizde bu cumartesi eve gideceğiz tüm gün orda yetkili servislerin gelip eşyaları kurmalarını bekleyeceğiz benimki ya rahat durmazsa adamlar gelene kadar :18::18::18::18::18::18:
Diloşum gece kalktınız tekrar hadi başa saryahu ben de uykuma düşkün bi insanımm yaaaa
vallahi çok güldüm düşündüğün şeye bak,canım komşular yeni evli olduğunuzu bilirler o kadar olsun canım :)))
Merhaba arkadaşlar,ben bayağı önce üye oldum ama net ortamindan korktuğum için yazmaya cesaret edemiyordum.yaklaşık 1 senedır sizi takip ediyorum :)) asliyi,elifi,özgeyi,oyayı,zehrayı,mavisi,haticeyi,dilayı ve birsuru ismi aklıma gelmeyen arkadaşları tanıyorum neyse velhasılı kelam baktım muhabebetleriniz çok hoşuma gitti ve yazmaya karar verdim:) ben caniiiiimm 1,5 yıldır nişanlıyım insaallah 26 mayısta düğünüm var nişanlım yurt dışındaydı çok zor geçirdik suanda türkiyedeaa yine aramızda 22 saatlik mesafe var ve 7 aydır göremedim coooookkk özledim ama kendimi az kaldı diye avutuyorum...başınızi agritmak istemem öyle işte arkadaşlar :)
sırnaşsınn bende sırnaşırımm 2 öperimm sırtımı döner sararım kendimii
hadi uyuyalımm aşkım sabah iş var derimm uyuturumm onuu
uff inşallahh
benimkide ölee yaaaa:18::18:
2 gün uyuma desen gözü açık beklerrr
Hüm uslu uslu oturmasına hiç ihtimal vermiyorum.
Benim aşk bile bu kadar utangaçken 2 arada 1 derede sıkıştırıyor sen yalnız olcan vay vay vayyy
Diloşum gece kalktınız tekrar hadi başa sar
Hüm bende ıslak saçla işe gidemem artık.
Bazen çok geç kaldığımda yada uyanamadığım da giddim.
Yaparsam kendim çekemem sabahın 6 sında nöbetçi kuaför bulamam.Genellikle banyo yapıp yapmadığım saçlarımdan anlaşılır. Genellikle saçlarım fönlüdür.
Geriye cuma cumartesi pazar öğlene kadar kalıyor.
Kızlarr ne kadar çok gelen olmuş topiğe
hoşgeldin ben caniiiiiiim. sana ben caniiiiiim demek çok güzelbide nası o kadar okudun ben gördüm hemen atladım konulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?