'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kız sen ne diyon hadi bunu yaptın adam saba 5 e doğru tekrar sırnaşmaya başlıyor uyandırıyormuş falan.. bu iş için uykumuzu böleceğiz yani... dün banyo yaptım saçımı kurulurken aklıma ne geldi.. gece yarısı 3te şey oldu diyelim banyo yapacağız komşulara su sesi gidecek saç kurutma makinesinin sesi gidiyor mudur acaba yaaaa

Ay çok güldüm ya bizimde pek dizi kültürümüz yokta öyle nişanlım hemen uyuyan biri değil uykusuzluga pek iyi dayanıyor iki ama ben hiç dayanamam yaaaa

Ya bende hiç uykuya dayanamıyorum evlenince napacagim bilmiyorum hiç :) gece filan kaldirsa dayanamam ya ama geri çevirmekte bayağı günah yandım ben :)
Cem yılmazın son gösterisi geldi aklıma nedense
1 hafta öncesi
1 hafta sonrası ,
1 hafta kendisi e şubat 28 çekiyor biri söylesin olmaz

Yok canım şu işler bitsin artık rahatlayacağız inşallah

Ahhha ahhhh bana kimse banyo demesinnnnn..
Sevdiceğe kalsa bugun atacak beni bizim evin banyosunaaa :d:d

aaaayyyyy ev tutulduğundan beri daha bi salgırgan hareketleri var zaten

yaaaa bizde bu cumartesi eve gideceğiz tüm gün orda yetkili servislerin gelip eşyaları kurmalarını bekleyeceğiz benimki ya rahat durmazsa adamlar gelene kadar :18::18::18::18::18::18:

ne yalan söyliyim benimde aklıma şeyler geldi özlemim
O havlulardan bende almıştım ama yere koymaya bile kıyamadım çok güzeller

ama gerçekten çççook güzellerrrrrrrrrrrrr bende küçük ev havluları var yüz havlusunu almadım şimdi pişmanım

evet canım bütün erkekler banyo takıntılı ıslak ıslak

bak bak şimdiden planlar yapılıyor
canım en iyi şekli bu bak ben sana diyim..
biz öyle yapıyoruz çünkü ıslak saçla yatınca sabah şekilde veremiyorum ben..
en uygunu en geç 10da marş marş yatağa

sırnaşsınn bende sırnaşırımm 2 öperimm sırtımı döner sararım kendimii
hadi uyuyalımm aşkım sabah iş var derimm uyuturumm onuu
uff inşallahh

Ay çok güldüm ya bizimde pek dizi kültürümüz yokta öyle nişanlım hemen uyuyan biri değil uykusuzluga pek iyi dayanıyor iki ama ben hiç dayanamam yaaaa

benimkide ölee yaaaa:18::18:
2 gün uyuma desen gözü açık beklerrr

bak bak şimdiden planlar yapılıyor
canım en iyi şekli bu bak ben sana diyim..
biz öyle yapıyoruz çünkü ıslak saçla yatınca sabah şekilde veremiyorum ben..
en uygunu en geç 10da marş marş yatağa

bizde de tam tersi ben uykuyu sevmem ama nişanlım beyfendi için uyku çok önemlidir. hatta kendisi oturma odasında uyuya kalırım ben diyor hep

bu o iş için iyi bi avantaj demi uyku çok önemli onun için bölmez inşallah

tam benimm kafaa
acıtasyon yaparımm benn
saçım ıslak yatarsam başım ağrır, migrenim tutar diee
inşallah vicdana gelirrr

ayy ben uyandırıyomuşumm adamıı kalk kalkk dieee
olamaz mı olabilirrr

Canım Benim uykuyu belki düşünmesi bile:)

sen öyle zannet diyorum canım iki öpermiş yatırırmış anam bunlar cin cin almadan yatmazlar

vallahi çok güldüm düşündüğün şeye bak,canım komşular yeni evli olduğunuzu bilirler o kadar olsun canım :)))

yaaaa bizde bu cumartesi eve gideceğiz tüm gün orda yetkili servislerin gelip eşyaları kurmalarını bekleyeceğiz benimki ya rahat durmazsa adamlar gelene kadar :18::18::18::18::18::18:
Hüm uslu uslu oturmasına hiç ihtimal vermiyorum.
Benim aşk bile bu kadar utangaçken 2 arada 1 derede sıkıştırıyor sen yalnız olcan vay vay vayyy
Diloşum gece kalktınız tekrar hadi başa sar

Hüm bende ıslak saçla işe gidemem artık.
Bazen çok geç kaldığımda yada uyanamadığım da giddim.
Yaparsam kendim çekemem sabahın 6 sında nöbetçi kuaför bulamam.Genellikle banyo yapıp yapmadığım saçlarımdan anlaşılır. Genellikle saçlarım fönlüdür.
Geriye cuma cumartesi pazar öğlene kadar kalıyor.

vallahi çok güldüm düşündüğün şeye bak,canım komşular yeni evli olduğunuzu bilirler o kadar olsun canım :)))

ya utanırım ben düşünsene kendi aralarında konuşuyorlarmış gerçi üst komşum yok biz en üst katız da.... " çifte kumrular gece 3te kurutmayı çalıştırdılar yine" diye... yaaaaaaa hiç ses gitmesin banane

Kızlarr ne kadar çok gelen olmuş topiğe

hoşgeldin ben caniiiiiiim. sana ben caniiiiiim demek çok güzel bide nası o kadar okudun ben gördüm hemen atladım konulara

kardeşlerimden birini de mi alıp gitsem acaba... ama yalnız da kalmak istiyorum .... ne yapayım ben :44::44::44::44::44::44::44:

Kızlar Allah sizden razı olsun.
NE çok güldüm be sormadılar ama neden güldüğümü merak ediyorlar misafirler.
Ben mi kahkaha atıyorum şu anda bende film koptu.

Hele hele bayanın uyandırıp kalk şey yapıcaz demesi:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…