'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizimkiyle oynadığımızı düşünüyorum da Allah tam komedi olur

ben bunu konuyu araştırdım canım uyumak o işten sonra olmuyormuş gece 3 te olsa alacağız mecbur abdest
Bende hemen alınmasını gerektiğini düşünüyorum ama ya üşenirsek:44:

mügeee deme öyle yaa sıkıldım falan daha ne kadar oldu kuzuuu
ben isteksizlik yaşamak hiç istemiyom mesela sevdicek yanaşsın geri çevirmeyeyim hiç bi zaman istiyom
bakalım nasıl olcak

aslı sana sorcak daha çoook spru var da tutuyom kendimi
yaşayarak öğreneyim bi kaçını yoksa bu gidişle o gece adamı yönlendircem şimdi şöyle başlamalısın sonra şu kadar sürmeli kapanışı da şöyle yapmalısın diye

Hoşgeldin cnm Beni tanıyomusun bakim

bence sürer canım bi alışma olayı var demi cırt diye o işe giremeyiz.. şahsen ilk gece birlikte uyuyup sonra ki gece yapmak daha mantıklı geliyor bana
Ben sana sonuna kadar katılıyorum hüm

Anam bu kadar kısa zamanda müge sen vazgeçmişin bu olaydan bende başlamadan bu faslı bitirme hesapları yapıyorum
Tövbe tövbe sonra bi azcam neyse

Pınarım elimden geldiğince alışmaya çalışıyorum.
Eski halimi hatırla şimdi aşkımın elini tutuyorum.
Öpüşmelerimizde 10 geçti herhalde gerçi artık elinde olsa her yalnız kaldığımızda öpecek gibi
Ben mi kız kardeşimi yanımdan ayırmıyorum deliriyor
heeeeeeee 2 haftada olayın özünü kavradım

şeyy ilk gün evet saatleri alan birşey değil. o kadar sürmüyor o heyecanla falan
Bilir kişi konuş konuş

Hoş geldiniz
Bende de utanma ve korku var ama sorun olarak bakmadım hiç büyütmemek lazım beyinden çözeceğiz arkadşlar. o kadar çamaşırlar, gecelikler babydollar alıyoruz nerde kullanacağız onları değil mi
hande ben almadım bir bohça için aldığım takım var birde bir kaç iç çamaşırı babydolu almayı aşka bırakcam madem onun için giycem birazda o utansın hep ben mi utancam
Gerçi nasıl söylerim hiç bilmiyorum:18:

Gece saat ..:.. açılış ilerleyene saatlerinde programını yaparsın sen :) kapnışı da belirtiersen tamam programladın adamı

Bizim enişte (ablamın ) evlendikten sonra ablama o alırdı hep

üşenmek yok gireriz bıcı bıcımızı yapaız birlikte dermişimmm
Birlikte imkansız gibi geliyor
Neyse şimdilik o işi yapalım bitsin proje temizlik yarı ayrı olsun sonra ilerleyen zamanlarda ikisi birden olur

Sen çok yaşa emi özgemmm

Hele ki doğumdan sonra ihtiyacı oldukça ablam çocuktan çıkamıyordu dışarı eşi alırdı. biz ablamla farklı şehirlerdeydik ne yapsın garibim alışmış bende aldım bir kaç çamaşır ve gecelik gerisini sonra alırım yani. bir kere alınıp geçilcek bişey değil sonuçta ilerde de alınacak gerek görüldükçe

Bizim enişte (ablamın ) evlendikten sonra ablama o alırdı hep

Oda güzelmiş.
Valla bizimki benden utangaç ikimizde çıt kırıldım nasıl olcak bilmem.
Geçen anlattım ya hastalandım diye aşkımın ogün aklı çıktı.
Hastaneye falan geldi gece yarısı sonra konuştuğumuzda
"Aşkım sen bebeğimizi taşırsın da nasıl doğurursun bilmiyorum.Çok korkuyorum senin adına" dedi ben koptum

şimdiden mi sıkıldın abuuuuuu :18::18::18::18::18::18:

oya gibi gerçekçi konuşayım mı
istediklerinin sonu yok 7/24 imkan olsa 7/24 yapılacak nerdeyse
doğal olarak kadınlar erkekler kadar istemiyor.o zamanda problem çıkıyor.illa ki olacak şeyler bunlar kızlar..
eşler arası konuşulup anlaşılırsa kolaylıkla aşılır..bi düzene oturtmak en iyisi heralde

Son düzenleme:
Ya arkadaslar bende biraz pat diye dalmış gibi oluyorum ama sizi önceden bildigim için daldım konuya benim en büyük korkularimdan biri ilk gece kanamanin olmaması bazilarinin çok geride bazılarınin ise doğuştan olmuyormuş nişanlım çok şükür sorun yapacak biri değil ama ben korkuyorum çok yakınımda bir tanıdığımızin başına geldi bu kız değil diye adını çıkarttılar sonra doktora gidince doktor damadını beceriksizligi bu kız hâlâ bakire demiş

,

olur olur inşallah sevdiğiiz adam değil mi.... Bırakalım kendimizi kollarına oh missss
İnşallah bir keresinde banyo için bir şeyler baktığımızda dolaplar değişecekti herhalde birlikte ne zevkli olur demişti.
Tabi ustalar gelince sustu. Sanırım oda istiyor öyle bişe

mügem ben abdest alıp tam yatacakken yine istese vururum ben onu beeee
Bir saat temizlen vs. sonra hopbala yeniden banyoya

öyle herkesin sözüne kulak asma canım
kendini rahat bırakıp kasmazsan hiç bi problem olmaz

Bizim düğünümüze daha 4 ay var. bu konulara girmiyoruz bakalım durumu akışına bırakacağız. biz alışveriş, gelinlik, düğün organizasyonu ve balayı telaşına düştük tek tek hallediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…