bizimkiyle oynadığımızı düşünüyorum da Allah tam komedi oluramaneeyyynn çok geç kalmışım ben bugün yetişemedim olaylara 23 nisan hazırlıkları sürüyor
shezofren hoşgeldinayrıntılı okuyamadım ama bir ayda her şeyi halledersin inşallah sen bi yerinden başla hemencik kuaförünle konuş ne bileyim bindallına bak,
mecbur nişanlın da uyar sana başlayın artıkın yuvanıızın hazırlıklarını yapmaya
aslııı yeni kimliğin hayırlı olsuuunbizi bilgilendirmişsin ayrıntılı okumalıyım hemen sana sorulacak pek çok konu var
eliiif uzun uzun güzel güzel yazmışsın okuyamadım ama selam sana kuzucum
abdest konusunu hafız bir arkadaşıma danışmıştım ben dinen olması gereken iki namaz vaktini geçirmeden almakmış..
dün nişancanla harmandalı çalıştık başarabilirsek düğünde oynıcaz çocukları görünce ben de yapabilirim dedi,
biraz oynuyo sonra kaşık havasına dönüyoruz ama hadi hayırlsıı bakalım
Bende hemen alınmasını gerektiğini düşünüyorum ama ya üşenirsek:44:ben bunu konuyu araştırdım canım uyumak o işten sonra olmuyormuş gece 3 te olsa alacağız mecbur abdest
bizimkiyle oynadığımızı düşünüyorum da Allah tam komedi olur
Bende hemen alınmasını gerektiğini düşünüyorum ama ya üşenirsek:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/614345-gelinlik-ayakkabim-nasil.html
Yardımcı olurmusunuz.Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar,ben bayağı önce üye oldum ama net ortamindan korktuğum için yazmaya cesaret edemiyordum.yaklaşık 1 senedır sizi takip ediyorum :)) asliyi,elifi,özgeyi,oyayı,zehrayı,mavisi,haticeyi,dilayı ve birsuru ismi aklıma gelmeyen arkadaşları tanıyorum neyse velhasılı kelam baktım muhabebetleriniz çok hoşuma gitti ve yazmaya karar verdim:) ben caniiiiimm 1,5 yıldır nişanlıyım insaallah 26 mayısta düğünüm var nişanlım yurt dışındaydı çok zor geçirdik suanda türkiyedeaa yine aramızda 22 saatlik mesafe var ve 7 aydır göremedim coooookkk özledim ama kendimi az kaldı diye avutuyorum...başınızi agritmak istemem öyle işte arkadaşlar :)
Ben sana sonuna kadar katılıyorum hümbence sürer canımbi alışma olayı var demi cırt diye o işe giremeyiz.. şahsen ilk gece birlikte uyuyup sonra ki gece yapmak daha mantıklı geliyor bana
Anam bu kadar kısa zamanda müge sen vazgeçmişin bu olaydan bende başlamadan bu faslı bitirme hesapları yapıyorumçok alındım
bi yerde okumuştum 6 ay tadını çıkarın , 6 aydan sonra ikinizde bişey istemiceksiniz yazıyordu..
Ben şuan o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..sıkıntı geliyor bazen
Pınarım elimden geldiğince alışmaya çalışıyorum.
şu an bizim için bir bilgi küpüsün sen,bir duayensinolayın özünü kavramış bir zat-ı muhteremsin
kimseyle konuşamadığımzdan bu korkular sorunlar zaten
bu arada kızlar ilk gece yapmam olmucak gibi duşünmeyin nolur özellikle hatice sen şu işi bi akışına bırakın
bakalım zaman daha neler gösterecek o gün rabbim kadından utanma duygusunu kaldırırmış zaten böyle düşünmenikahlı kocadan ayrı odada uyumak da ne Allah aşkına yapma bunu kendine küs olsanız bile yatak ayırmamak lazım arkanı dönmemek lazım sen ilk geceden oda ayırabilirim diyosun
zamansızlıktan yapamaycağız deme sende hümilla olacak yada olmayacak diye bişey yok zaten o an isterseniz olur saatlerce süren bişey değil ya bu değil mi aslı :26:
amann ne diyodum nereye geldim ben ya ama aslıyla başlayıp onla bitirdim yine
Bilir kişi konuş konuşheeeeeeee 2 haftada olayın özünü kavradım
şeyy ilk günevet saatleri alan birşey değil. o kadar sürmüyor o heyecanla falan
Hoş geldinizMerhaba arkadaşlar,ben bayağı önce üye oldum ama net ortamindan korktuğum için yazmaya cesaret edemiyordum.yaklaşık 1 senedır sizi takip ediyorum :)) asliyi,elifi,özgeyi,oyayı,zehrayı,mavisi,haticeyi,dilayı ve birsuru ismi aklıma gelmeyen arkadaşları tanıyorum neyse velhasılı kelam baktım muhabebetleriniz çok hoşuma gitti ve yazmaya karar verdim:) ben caniiiiimm 1,5 yıldır nişanlıyım insaallah 26 mayısta düğünüm var nişanlım yurt dışındaydı çok zor geçirdik suanda türkiyedeaa yine aramızda 22 saatlik mesafe var ve 7 aydır göremedim coooookkk özledim ama kendimi az kaldı diye avutuyorum...başınızi agritmak istemem öyle işte arkadaşlar :)
hande ben almadım bir bohça için aldığım takım var birde bir kaç iç çamaşırı babydolu almayı aşka bırakcam madem onun için giycem birazda o utansın hep ben mi utancamBende de utanma ve korku var ama sorun olarak bakmadım hiç büyütmemek lazım beyinden çözeceğiz arkadşlar. o kadar çamaşırlar, gecelikler babydollar alıyoruznerde kullanacağız onları değil mi
mügeee deme öyle yaa sıkıldım falandaha ne kadar oldu kuzuuu
ben isteksizlik yaşamak hiç istemiyom mesela sevdicek yanaşsın geri çevirmeyeyim hiç bi zaman istiyom
bakalım nasıl olcak
aslı sana sorcak daha çoook spru var da tutuyom kendimi
yaşayarak öğreneyim bi kaçını yoksa bu gidişle o gece adamı yönlendircem şimdi şöyle başlamalısın sonra şu kadar sürmeli kapanışı da şöyle yapmalısın diye
Ben sana sonuna kadar katılıyorum hüm
Anam bu kadar kısa zamanda müge sen vazgeçmişin bu olaydan bende başlamadan bu faslı bitirme hesapları yapıyorum
Tövbe tövbe sonra bi azcam neyse
Pınarım elimden geldiğince alışmaya çalışıyorum.
Eski halimi hatırla şimdi aşkımın elini tutuyorum.
Öpüşmelerimizde 10 geçti herhalde gerçi artık elinde olsa her yalnız kaldığımızda öpecek gibi
Ben mi kız kardeşimi yanımdan ayırmıyorumdeliriyor
Bilir kişi konuş konuş
Hoş geldiniz
hande ben almadım bir bohça için aldığım takım var birde bir kaç iç çamaşırı babydolu almayı aşka bırakcam madem onun için giycem birazda o utansın hep ben mi utancam
Gerçi nasıl söylerim hiç bilmiyorum:18:
Birlikte imkansız gibi geliyorüşenmek yokgireriz bıcı bıcımızı yapaız birlikte dermişimmm
ben isteksizlik yaşamak hiç istemiyom mesela sevdicek yanaşsın geri çevirmeyeyim hiç bi zaman istiyom
bakalım nasıl olcak
yaşayarak öğreneyim bi kaçını yoksa bu gidişle o gece adamı yönlendircem şimdi şöyle başlamalısın sonra şu kadar sürmeli kapanışı da şöyle yapmalısın diye
Hoşgeldin cnmBeni tanıyomusun bakim
,Birlikte imkansız gibi geliyor
Neyse şimdilik o işi yapalım bitsin proje temizlik yarı ayrı olsun sonra ilerleyen zamanlarda ikisi birden olur
Sen çok yaşa emi özgemmm
Bizim enişte (ablamın ) evlendikten sonra ablama o alırdı hep
Hele ki doğumdan sonra ihtiyacı oldukça ablam çocuktan çıkamıyordu dışarı eşi alırdı. biz ablamla farklı şehirlerdeydik ne yapsın garibim alışmışbende aldım bir kaç çamaşır ve gecelik gerisini sonra alırım yani. bir kere alınıp geçilcek bişey değil sonuçta ilerde de alınacak gerek görüldükçe
şimdiden mi sıkıldın abuuuuuu :18::18::18::18::18::18:
bakalım nasıl olcak
oya gibi gerçekçi konuşayım mı
istediklerinin sonu yok7/24 imkan olsa 7/24 yapılacak nerdeyse
doğal olarak kadınlar erkekler kadar istemiyor.o zamanda problem çıkıyor.illa ki olacak şeyler bunlar kızlar..
o ne ya öyle 7/24 biz makine miyiz yawww
İnşallah bir keresinde banyo için bir şeyler baktığımızda dolaplar değişecekti herhalde birlikte ne zevkli olur demişti.,
olur olur inşallah sevdiğiiz adam değil mi.... Bırakalım kendimizi kollarına oh missss
oya gibi gerçekçi konuşayım mı
istediklerinin sonu yok7/24 imkan olsa 7/24 yapılacak nerdeyse
doğal olarak kadınlar erkekler kadar istemiyor.o zamanda problem çıkıyor.illa ki olacak şeyler bunlar kızlar..
eşler arası konuşulup anlaşılırsa kolaylıkla aşılır..bi düzene oturtmak en iyisi heralde
Ya arkadaslar bende biraz pat diye dalmış gibi oluyorum ama sizi önceden bildigim için daldım konuya benim en büyük korkularimdan biri ilk gece kanamanin olmaması bazilarinin çok geride bazılarınin ise doğuştan olmuyormuş nişanlım çok şükür sorun yapacak biri değil ama ben korkuyorum çok yakınımda bir tanıdığımızin başına geldi bu kız değil diye adını çıkarttılar sonra doktora gidince doktor damadını beceriksizligi bu kız hâlâ bakire demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?