.Dört kelimeeeee yazıyorum kap bakiiiiimmm hemeeennnnn;
Dila seni çok seviyooommmmmmm
Dilammmmmm bugün senle ben çok fenayız haaa
bi de annem diyormuş kızlardan biri gelsin diye
Diloş Askerde ki yarenleri olanlara Allah yardım etsin,sen bence artık duamu okuyacan,artık enişteyi uyutacan ne yaparsan yap,işin zor canım:)))))
valla benimki geldi bi de ben zayıflamıştım ya gözler böyleeve gittik anam oturuyoruz bi gelsene deyip duruyor
Dilaaa alemsin valla canım.. . bende uykuma düşkünüm ama sevdiceğimde öyle planları ona göre yaparız artık.gecenin bir yarısı ben uyanamam ki sırnaşayım ayoll hahaytt
valla benimki geldi bi de ben zayıflamıştım ya gözler böyleeve gittik anam oturuyoruz bi gelsene deyip duruyor
Ya valla sız böyle konuşunca birtanemi coooookkk özlüyorum yaa biz çok ayrılık çektik hâlâ çekiyoruz malesef ah keşke gelse de ufak tefek kaçamaklarina bile aldirmam :)
kaptımm bebekimm
bende seni çok seviyommmkiiii
ay sorma bugünn çenemiz düştüü belden aşayaaa
bilmiyommm
hadii yaa :86::86::86::86:
ben yemin töreninden sonra gitmiştimm, 14 şubatta da o gelmiştii
düşünüyorumm evet biras sırnaşıktıı
hayırlısı vallahii
biz şimdi böle konuşyoss ama evlenince nasıl olcazz bakalımm :44::44::44:
evlileerr sizde bölemiydinizzzzzz
mügeeeeeee, oyaaaaaaaaaaaa, çağlaaaaaaaaaaaa, krizzzzzz, bircannnnnnn, aslıııııııııııııııııı
heeee krizz ve bircan ın maceralarını dinlemedim ama diğer kızlar da aynı bizim gibilerdihatta bi tanesinin kimdi hatırlamıyorum düğmesi açılmış çamaşırını mı ne görmüş nişanlısı oh demiş evlenince yaşadık
oy canım benim yaaaa az kaldı sabır
kimm olakii yaa oo :44::44:
benimki beni bikiniyle gördü aceba ne düşündüü
Valla sabr ede ede bir deri bir kemik kalıyorum ya
heeee krizz ve bircan ın maceralarını dinlemedim ama diğer kızlar da aynı bizim gibilerdihatta bi tanesinin kimdi hatırlamıyorum düğmesi açılmış çamaşırını mı ne görmüş nişanlısı oh demiş evlenince yaşadık
Erkekler farklı anlam katıyor bazı şeylereben ceketimi giyecektim elimdeki su şişemi bcaklarımın arasına sıkıştırdım öylesine yaptığım harelet abow bizimkinin suratı değişti hemncik sen bayansın böyle hareketleri yapma diye
bilmem
şu an diyorum ki iyi kide bizim eşyalar bugün gelmiyoryoksa ben adamları eve almazdım
Yawru kuşlar hadi bakayım iyi akşamlar mesai bitiyor bizde evimize uçalım nişanlıcıkla buluşcam ben balayımızı ayarlıcaz
başka erkeklerin yanında yapmanı istememiştir evet. benimki de eğilmemi istemez ayakkabı bağlayacaksam duvar dibine gidecekmişim yolun ortasında olmaz
evet o da var bak :) ne yapalım nabza göre şerbet veriyoruz
uzaktan olmayı da bende çok iyi bilirim insan durup dururken sanki aşkının kokusu gelmiş gibi hisseder...
şurda yarım saat boş bıraktıkoku oku sayfa bitmedi.
yine nasıl +18 kaydı bu topic ya
saç kurutma olayı çok feci oluyor amayapacak birşey yok
geçen hafta eşim dedi alçak sesde kurutsan olmaz mı insanlar uyuyordur diye .. dedimm bak millet uyuyor biz niye uyumadık o zamanyapacak birşey yok. ona bakılırsa banyoda su sesi de öyle olay mahalindeki sesler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?