'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

.Dört kelimeeeee yazıyorum kap bakiiiiimmm hemeeennnnn;

Dila seni çok seviyooommmmmmm

kaptımm bebekimm
bende seni çok seviyommmkiiii

Dilammmmmm bugün senle ben çok fenayız haaa
bi de annem diyormuş kızlardan biri gelsin diye

ay sorma bugünn çenemiz düştüü belden aşayaaa

Diloş Askerde ki yarenleri olanlara Allah yardım etsin,sen bence artık duamu okuyacan,artık enişteyi uyutacan ne yaparsan yap,işin zor canım:)))))

bilmiyommm

valla benimki geldi bi de ben zayıflamıştım ya gözler böyle eve gittik anam oturuyoruz bi gelsene deyip duruyor

hadii yaa :86::86::86::86:
ben yemin töreninden sonra gitmiştimm, 14 şubatta da o gelmiştii
düşünüyorumm evet biras sırnaşıktıı

Dilaaa alemsin valla canım.. . bende uykuma düşkünüm ama sevdiceğimde öyle planları ona göre yaparız artık. gecenin bir yarısı ben uyanamam ki sırnaşayım ayoll hahaytt

hayırlısı vallahii

biz şimdi böle konuşyoss ama evlenince nasıl olcazz bakalımm :44::44::44:
evlileerr sizde bölemiydinizzzzzz
mügeeeeeee, oyaaaaaaaaaaaa, çağlaaaaaaaaaaaa, krizzzzzz, bircannnnnnn, aslıııııııııııııııııı

heeee krizz ve bircan ın maceralarını dinlemedim ama diğer kızlar da aynı bizim gibilerdi hatta bi tanesinin kimdi hatırlamıyorum düğmesi açılmış çamaşırını mı ne görmüş nişanlısı oh demiş evlenince yaşadık

kimm olakii yaa oo :44::44:
benimki beni bikiniyle gördü aceba ne düşündüü

Erkekler farklı anlam katıyor bazı şeylere ben ceketimi giyecektim elimdeki su şişemi bcaklarımın arasına sıkıştırdım öylesine yaptığım harelet abow bizimkinin suratı değişti hemncik sen bayansın böyle hareketleri yapma diye

Yawru kuşlar hadi bakayım iyi akşamlar mesai bitiyor bizde evimize uçalım nişanlıcıkla buluşcam ben balayımızı ayarlıcaz

başka erkeklerin yanında yapmanı istememiştir evet. benimki de eğilmemi istemez ayakkabı bağlayacaksam duvar dibine gidecekmişim yolun ortasında olmaz

şurda yarım saat boş bıraktık oku oku sayfa bitmedi.

yine nasıl +18 kaydı bu topic ya

saç kurutma olayı çok feci oluyor ama yapacak birşey yok

geçen hafta eşim dedi alçak sesde kurutsan olmaz mı insanlar uyuyordur diye .. dedimm bak millet uyuyor biz niye uyumadık o zaman yapacak birşey yok. ona bakılırsa banyoda su sesi de öyle olay mahalindeki sesler de

Bugünün yaramazları ben ve dilayız valla :111::111::111::111::111: bu arada olay mahalindeki ses ne kadar yüksek olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…