'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aha da geldim giderken iyi akşamlar dedim ama :26:

amaneyn :18: ne kaynattınız bu kadar

şimdi açklama yapayım bare neden çay içemiyorum pc başında aslında pc başında içebiliyorum ama hem yazıp hem içemem

bazı takıntılarım var benim bu da öyle bişi iki işi aynı anda yapamam ne olursa olsun

nişanlıkoviç çok dalga geçerdi öğrencilik yıllarımızda heyy gidi gençlik der gibi oldu

ama napayım yapamıyorum iştee :78::78:

Hümm ayy onu hatırlatma ya aldı ama gelinliğin kuyrugunu toparlayamamış takıldı devriliyoduk sonra bırak beni istemiyom dedim

"kavuşamadan gittiler " yazarlardı artık mezar taşına

aman sen gel yaz da buraya biz sana çay molası vercez sözzz:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Hümm ayy onu hatırlatma ya aldı ama gelinliğin kuyrugunu toparlayamamış takıldı devriliyoduk sonra bırak beni istemiyom dedim

"kavuşamadan gittiler " yazarlardı artık mezar taşına

ciddimisinnnn
Allah korumuşş vallahi aslımm :26:

pınar işin içine düşmüş bi durumda şuandaaaa

çıktım ki geldim kiiiiiiiiii

bi adett pınartoşş var aşadaaaaaa

ya ben ne güsel ders çalışyodumm düştümm buraya çıkamıyorumm yaaaaaa

anacım bütün gün kaynatmışsınız sizde bu ne enerji :44: nerden geliyor bu istek:44: ne yiyip içiyonuz siz :44: neyin kafası bu :44:

Dila evet neyseki kapıya yakındı ona tutundum

rezillikti ya :18: bişeyi de beceremedik oysa filmlerde ne güzel

çıktım ki geldim kiiiiiiiiii

anacım bütün gün kaynatmışsınız sizde bu ne enerji :44: nerden geliyor bu istek:44: ne yiyip içiyonuz siz :44: neyin kafası bu :44:

hoşgeldin kiii
bilmiyomm vallahii neyin kafasıı amaaa
dağıttık bugünn

aman sen gel yaz da buraya biz sana çay molası vercez sözzz:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

tamam zaten öyle yapıyom diloşum çay içeceksem çay içerim yazacaksam yazarım öyle aynı anda çok iş beklemeyin benden :93::93:

bi tek yemek yerken tv izleyebiliyorum :86::86::86: yaptığım ender aynı anda iki iş bu :114:

bunu yapamıyom işteeeee:126::126::126::126::126:

smile bile yapıyo ben :84::84:

içki içen biri olsam hadi içtim kafa iyi diyeceğim de

bizimki daha beter içmeden sarhoş oldukk

sakinn ol pınartoşşşş
azcık denemeyle yapabilirzz bunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…