'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Zehrammm kekik varsa ...sıcak suya bi kaç tane at beklet....rengi çıktıktan snra süz....iç.dinlendiriyo

şeker de atabilirsin öyle içemezsen...

ay bende servise geldim.şimdi 19 katı yürüyerek indim.desem.

bugünkü eğlenceli sohbet için hepinize teşekkürler kızlar en çok da Dilama iki kopuk bacı olduk haaa

heyy :86: :86:

günün çenesi düşük ve libidosu yüksek insanı

iyi akşamlar beni özle

özledimm aslımmm :86::86::86::86:

Amannnnn hangisini kullanacağız ne zaman kullanacağız en iyisi kullanmamak Oya nın izinden giden tek gelin benim

bendee bendeee

Günaydınnnnnnn forumun güzellikleriii gözümde arpacık çıkmış çok acıyor

handeee, aslıııı ve zehraa çok geçmişş olsunnnn
acil şifa diliyoruzz sizlereee:26:

aynen şu hareketi yapsaydınn

evett çiçeeemm bende yirim kii senii
demek biz uyandırabilirizzz

guddd morninggggg leydiiiisss en centılmınııııııııııııııııııı
haftanın son günündennn sevgilerrrrr

dünün pollyannası bugün çok moralsiz biliyomusunuz

akşam bi arkadaşa gittik başka bi arkadaşla 5 3 ve 1 yaşında 3 çocukla birlikteydim evlilikten ve çocuk fikrinden buzz gibi soğudum :18::18:

neyse o birazdan aşkoşla konuşunca geçer

ama yarın için izin alamıyorum sanırım işyerimden

bütün heveslerim kursağımda kalmak zorun da mı benim :44:

zaten cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum 40 yılın başı izin isticem onda da büyük olasılık olmayacak

zaten nişanlımı toplantıya çağırdılar ben bari abimlerle gidebilseydim

loyaya gidecektim gelinlik bakacaktım abiye de

Günaydınn kuzularrrr

Dün neler konuşulmuş burda böyleeeee

Neyse cuma günü aklınıza tekrar düşürmiyim şimdi +18'i

günaydınn canımmmm
kaçırdın vallahii
evet bugünü daha farklı konulara ayırcazz
bknz: doğum kontrol ilacıı

benim için haftanın son günü cumartesi

bu arada evet sen uyandırabilirsin.pek ruhsuz odun olabiliyolar

Yok kuzum neden yanlış anlayım hep gül sen e mi
Kuzum garip gelen bunu patronumum sölemesi yaa

kaderdaşım benimmm...bende çalışıyorum biliyosun

hatta az önce izin mi alsam diye de düşünmedim değil....

Günaydın kızlarrr

bende bu hap konusunu araştırmıştım bi ara. en çok yan etkisi olan ginera diye biliyorum. yasmin, yazz, diana 35 falan hepsi aynı etkide oluyomuş. qlarista diye yeni çıkan bi d.k. hapı var oda tamamen bitkisel ve en az yan etkisi olanmış. çok yakın bi arkadaşımın nişanlısı kadın doğum uzm.nı ona sormuştum anlattı. sonra biz vazgeçince aklımda kaldı öylesine

ayy canımm üzülmee
belki gitsen hep nişanlıcanın görmek isticeği şeyler almak isticektin
ama gösteremedeiğinden içinde kalıp alamicaktınn
hayırlısı böleymiş die düşünn pınatoşummm

benim için haftanın son günü cumartesi

bu arada evet sen uyandırabilirsin.pek ruhsuz odun olabiliyolar

bende aynını dedimm çağlamm
hatta gece başka bi kostum giyinip sürpriz yapılır diee

Merhaba Kızlar bir sorum olacak malum anneler günü yaklaşıyor bu zamana kadar hep anneme kıyafet falan aldım bu sene mutfağına tül yaptırmak istiyorum zaten eskimişti ama almayı erteliyordu sizce nasıl olur?
Bir de mutfağın yarısı yarım cam diğeri balkon kapısı oluyor zebra tül olur mu?

kaderdaşım benimmm...bende çalışıyorum biliyosun

hatta az önce izin mi alsam diye de düşünmedim değil....

evet ama çok saçma bu kadar uzun saatler burdayız hafta içi zaten hafta sonunun hiç bir anlamı yok

bide önemli bir işim var yani o kadar hevesim vardı her bişeyi b.k ettiler yine yaa

haftalık çalışma saati 45 değilmi :26: ben sadece hafta içi 50 saat çalışıyorum bide cumartesi istemiyorum yaaa

evet takıntı mavişin patronundada bu var belliki
Pınar sıkma canını inşlh başka bi hafta sonu sevdiceğinle birlikte çıkıp bakarsınız. yengenede durumu anlatırsın kuzum

Günaydınn kuşumm

Kaçmış valla gül gibi konu

Bugünkü konuyu sevmedimm

bendee
vallahi kızlar için dila01 die bi kontrol hapı sürcem piyasayaa
yan etkisiz, kesin koruma

dilacım haftanın son günü yarın bizim için

biz çalışanları ezme

afidersinnnnn :86::86::86::86::86::86:
benim de yarın işlerim var ama sizi yalnız bırakmicamm

Yok kuzum yaa bişey demedim oturdum siliyorum:26::26::26:

ama dilam anlatıyorum kaç gündür nasıl hevesliydim hadi o gelemiyor diye kendi kendimi teseli ettim ben gideyim bakayım en azından daha sonra kolaylık olur falan gibi o da olmuyor şimdi

bide bu gün cumartesi olunca iyive gerlidim zaten cumartesi çalışmak beni deli ediyor bide izin alamamak

Pınar sıkma canını inşlh başka bi hafta sonu sevdiceğinle birlikte çıkıp bakarsınız. yengenede durumu anlatırsın kuzum

yengeme abime anlatırım onlar anlayışla karşılar orda sorun yok ama önce nişanlımla gidemiyeceğim belli oldu şimdi kendim de gidemicem üstüne bide cumartesi

tövbe haşa hayırlısı demekten yoruldum yahu

Günaydın herkese, hayırlı cumalar. Kalbinizden geçen herşey kabul olsun inşallah
Kızlar bende bugün 3.kutuma başlıycam yasmin kullandım. İlk başlarda hafif bulantı ve baş dönmesi yaptı ama 20 gün belki.İştah açmada vs bir farklılık görmedim ben.Doktorumda yan etkisi en az dedi,öle ara kanama falanda yapmadı çok şükür. Hapı bitirdiğim an tak diye adet oldum yine...Bugün hapa başlıyorum mesela, son günüm gibi yanii :) düğünden 1 hafta önce tam bitmiş oluyo çok şükür, şans mı şanssızlık mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…