Günaydın kızlarHayırlı cumalar hepinize çok şükür hafta sonu geldi
Günaydınnnnnnn forumun güzellikleriiigözümde arpacık çıkmış çok acıyor
günaydın kızlarrr
listeyi yapçam ama tuğçenin şafakta bi sıkıntı varonun imzada 8 yazıyo sanırım ama benim listede bugün 7 yazacak
aslında doğru olan 8 di mi :26:
ona sormuştum bi ara imzanın doğru yazmadığını mı söylemişti sanki :26: sallıyo da olabilirim
neyyyy mavişş patronuna neymiş kiParmağımda kırmızı oje var biracık uçları soyulmuş silecektim ama üşendim kaldı Patronumdan uyarı aldım ya temizle parmaklarını yada ojeni düzelt diye bi buna karışmadığı kalmıştı aseton yoksa yanında aldırım dedi
Bende var dedim tşk ederim
ben buna sinir oluyorum canım ya
evlenmeden önce annem bi gün gittiğinde sizin kızınız bekar hemen kayda almamız lazım diye sorguya çekmişler saçma sapan..
nasıl korunuyorsun diye arayıp kontrol edeceklermiş..
hamile kalırsan sezeryan yasak normal doğum yapın diye arıyorlar..
onlara ne kardeşim
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 9 ziyaretçi)
boylesine, themis01, greenalmond+, ameliee+, oslemys, mutluuuuu+, beynelminel+, amante03, gulibik+, plum88+
sevgili 9 ziyaretçi arkadaş
1 yıl bizi takip etmiş daha bugün bizimle konuşmuş bi üye var burdaa
korkulacak bişe yokkk o kadar beklemenize gerekk yokk buyrunnn
kız sen ne diyon hadi bunu yaptın adam saba 5 e doğru tekrar sırnaşmaya başlıyor uyandırıyormuş falan.. bu iş için uykumuzu böleceğiz yani... dün banyo yaptım saçımı kurulurken aklıma ne geldi.. gece yarısı 3te şey oldu diyelim banyo yapacağız komşulara su sesi gideceksaç kurutma makinesinin sesi gidiyor mudur acaba yaaaa
biz şimdi böle konuşyoss ama evlenince nasıl olcazz bakalımm :44::44::44:
evlileerr sizde bölemiydinizzzzzz
mügeeeeeee, oyaaaaaaaaaaaa, çağlaaaaaaaaaaaa, krizzzzzz, bircannnnnnn, aslıııııııııııııııııı
neyyyy mavişş patronuna neymiş kisanki yarı soyulmuş ojeler senın çalişma enerjini performansını mı düşürecek .. Garipp
Bugün başağrısı günüüü ...
geçmedi hala lanet ağrıı
Mavişş yuhannas diorumnasıl bi patron o öle ya.. Görselliğin ön planda olduğu bi iş yerinde çalışıo olsan tamam dicem dee patron milleti iştee
günaydın :120::120:
özge sanırsam imzalar düğün günümüzü de sayıyor sen saymıyorsun ondan bi fark oluşmuştu diye hatırlıyorum:26: bende sallıyor da olabilirimhala uyanamadım çünkünüm :120:
hande geçmiş olsun sana dasarımsak sürerler sizim buralarda arpacığın üsütne ama :26:
Parmağımda kırmızı oje var biracık uçları soyulmuş silecektim ama üşendim kaldı Patronumdan uyarı aldım ya temizle parmaklarını yada ojeni düzelt diye bi buna karışmadığı kalmıştı aseton yoksa yanında aldırım dedi
Bende var dedim tşk ederim
neyyyy mavişş patronuna neymiş kisanki yarı soyulmuş ojeler senın çalişma enerjini performansını mı düşürecek .. Garipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?