'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen öyle dedi bende kaldım..başka doktora gideyim bari ben yazz kullananlarda memnun nette araştırdım ama emin olamadım doktor sorularıma öyle cevap verince

caniiiiimm sen de hoşgeldin burası çok güzel iyiki geldin walla bende bilemedim yasmin diye kafamda yazmışım ilacı doktor yazz deyince kararsız kaldım

bu arada geçmişi okudum çok güldüm çok güzel muhabbeti kaçırmışım bugünnn ama süpersiniz yaa neşem yerine geldi

ben de yasmin diye gittim hatta doktor hap öneriyorum diyince de direkt yasmin mi dedim
hastalarım çok lafını ediyo ama tavsiye etmiyom dedi
doktorun bi acayipmiş canım.. balayının en önemli unsurlarından o.. saçmalamış yani

Seni güldürdüysek ne mutlu bize

Hoşgördüm :) evet bende seviyorum bu topigi insanlarini :)evet biara bayağı muhabbet koyulasmistı...neseni yerine getirebildiysek ne mutlu bize :))

Bende yazz kullananları netten araştırdim yorumlar olumlu yasminde öyle ama yinede sanki yasmine gönlüm daha yatkın sanırım onu kullanacagim bizim komşumuz 12 yıldır yasmin kullaniyor çok memnun iki tane çocuğu var maşallah...

Ya sende böyle söyleyince kafam karışıyor benim ya ne kullanacagim....

Ya sende böyle söyleyince kafam karışıyor benim ya ne kullanacagim....

bana ise adını hiç duymadığım bi hap verdi canım aldım ben de
bi süre kullanırım memnun kalmazsam yan etki fazla olursa yasmin alırım sanki
ben de yasmine hep daha sıcak bakıyodum

bana ise adını hiç duymadığım bi hap verdi canım aldım ben de
bi süre kullanırım memnun kalmazsam yan etki fazla olursa yasmin alırım sanki
ben de yasmine hep daha sıcak bakıyodum

Yani sanırım bende yasmini kullanacagim ben birde araştırma yaptığımda yazz in yurtdışında üretildigini okudum yasmin türkiyede üretiliyor o yüzden içim rahat zaten 1 yıl korunmayı düşünüyorum ne bileyim hayırlısı insaallah ama yasmin kullanacagim büyük ihtimal...ayrıca canım senin doktorun dediği hapı sanırım g ile başlıyordu tam hatırlamiyorum benim bir yakınım kullaniyordu memnundu ama dozajı yüksek olduğu için yan etkisi daha çok olabiliyormuş uzun süre kullananlarda

evet canım adı ginera
yasminden daha yüksekmiş dozu o nedenle doktor ilk aylarda yasmine oranla daha çok korur dedi
her doktor farklı söyküyo işte

Amannnnn hangisini kullanacağız ne zaman kullanacağız en iyisi kullanmamak Oya nın izinden giden tek gelin benim

Haklısın aslında ama erkegin korunmasından ziyade bayanın daha rahat gibi geliyor banaaa :)) benim nişanlım çocuk istediği için valla çaktırmadan birşeyler filan yapar güvenemiyorumm :)))

Ben bu aşamadan geçen bir bayan olarak size söyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum :) En önemlisi alyanstır bence :) Çünkü eşiniz ile birlikte size eşlik edecek tüm sırlarınızı eşiniz yanınızda yokken bile paylaşacak tek şeyiniz varsa oda : o günden itibaren parmağınızdan çıkarmayacağınız alyansınız olacaktır.Bu nedenle size gümüş alyans ve pırlanta yüzüklerinden oluşan bir site adresi tavsiye etmek istiyorum ilginç modellerin bulunduğu bir site olarak tavsiye edeceğim.Bence alyans almadan önce bir ziyaret edin en azından fikir vermesi açısından bile olsa bakmaya değer diyorum Ve hepinize yeni çıktığınız bu yolda hayat arkadaşınızla birlikte mutluluklar diliyorum.Aşk ile kalın ...
gm alyans modelleri fiyatlar hakknda en gncel bilgiler

Günaydın Hayırlı Cumalar,Taze gelinler,gününüz neşeli sağlıklı ve huzurlu geçsin,Rabbim kOÇİŞLERİN Yardımcısı olsun inşaAllah

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı pozitif enerji dolu musmutlu geçirebileceğiniz bir gün dileğiyle günaydın günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…