kuzum kızlardan biri kullanıyodu çağla olabilir çok kötü yapmıştı onu ve o bırakmıştı
ama emin değilim diğer bi arkadaş da başka bişey kullanıyodu onda etki olmamıştı.. yazz mı yasmin mi bilemedim şimdi
balayından sonra yapın derken
ilişkiye mi balayından sonra gireymişsiniz :26: eğer öyleyse yuh yani
aynen öyle dedi bendekaldım..başka doktora gideyim bari ben yazz kullananlarda memnun nette araştırdım ama emin olamadım doktor sorularıma öyle cevap verince
caniiiiimm sen de hoşgeldinburası çok güzel iyiki geldin walla bende bilemedim yasmin diye kafamda yazmışım ilacı doktor yazz deyince kararsız kaldım
bu arada geçmişi okudum çok güldüm çok güzel muhabbeti kaçırmışım bugünnnama süpersiniz yaa neşem yerine geldi
aynen öyle dedi bendekaldım..başka doktora gideyim bari ben yazz kullananlarda memnun nette araştırdım ama emin olamadım doktor sorularıma öyle cevap verince
caniiiiimm sen de hoşgeldinburası çok güzel iyiki geldin walla bende bilemedim yasmin diye kafamda yazmışım ilacı doktor yazz deyince kararsız kaldım
bu arada geçmişi okudum çok güldüm çok güzel muhabbeti kaçırmışım bugünnnama süpersiniz yaa neşem yerine geldi
ben de yasmin diye gittim hatta doktor hap öneriyorum diyince de direkt yasmin mi dedim
hastalarım çok lafını ediyo ama tavsiye etmiyom dedi
doktorun bi acayipmiş canım.. balayının en önemli unsurlarından o.. saçmalamış yani
Ya sende böyle söyleyince kafam karışıyor benim ya ne kullanacagim....
bana ise adını hiç duymadığım bi hap verdi canım aldım ben de
bi süre kullanırım memnun kalmazsam yan etki fazla olursa yasmin alırım sanki
ben de yasmine hep daha sıcak bakıyodum
Yani sanırım bende yasmini kullanacagim ben birde araştırma yaptığımda yazz in yurtdışında üretildigini okudum yasmin türkiyede üretiliyor o yüzden içim rahat zaten 1 yıl korunmayı düşünüyorum ne bileyim hayırlısı insaallah ama yasmin kullanacagim büyük ihtimal...ayrıca canım senin doktorun dediği hapı sanırım g ile başlıyordu tam hatırlamiyorum benim bir yakınım kullaniyordu memnundu ama dozajı yüksek olduğu için yan etkisi daha çok olabiliyormuş uzun süre kullananlarda
evet canım adı ginera
yasminden daha yüksekmiş dozu o nedenle doktor ilk aylarda yasmine oranla daha çok korur dedi
her doktor farklı söyküyo işte
Amannnnn hangisini kullanacağız ne zaman kullanacağız en iyisi kullanmamakOya nın izinden giden tek gelin benim
Amannnnn hangisini kullanacağız ne zaman kullanacağız en iyisi kullanmamakOya nın izinden giden tek gelin benim
ha yok biz ortak payda da bulustuk o konuda düzenimiz oturmadan düşünmüyoruz 1 yıl kadarHaklısın aslında ama erkegin korunmasından ziyade bayanın daha rahat gibi geliyor banaaa :)) benim nişanlım çocuk istediği için valla çaktırmadan birşeyler filan yapar güvenemiyorumm :)))
ha yok biz ortak payda da bulustuk o konuda düzenimiz oturmadan düşünmüyoruz 1 yıl kadar
19 mayıs canım inşallahHim iyiymiş yaa o :) bu arada senin düğün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?