'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hümmmmmmmmm cok begendim esyalarını

iyi günlerde aşkla kullanmak nasip olsun

o siyah ocakta süt taşırıp kendi sinirine kocana sitem etmek sonra beraber gülmek nasip olsun

buzdolabında ayarı fazla yapıp salatayı dondurup sonra catalla kırmaya calısmak nasip olsun

ama çamaşır makinem fazla sıkıyor deyip sulu çamaşır çıkardığın günleri gör emi

sağol kuzum oy çok güldüm yawwww..... bakalım biz neler yaşayacağız burda güleceğiz hihihihhi

bunların hepsini ben yaptım deme Aslıııı

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..dualarımız kabul olsun inşallahhh..

özgecim,bana da önermedi yasmini bende sordum yasmin mi diye cık onu önermiyorum dedi.

aslıcım,bende hangi dr a güveneceğimi şaştım vallahi burda herkese farklı farklı şeyler söylenmiş.

handecim,geçmiş olsun canım sarımsak sürülüyordu diye hatırlıyorum.

pınarcım,üzülme tatlım yaa belki pazartesiye kalır iş sen pazartesi olması için elinden geleni yapgidemezsen de üzülme loyanın sitesinden baksan canım istediklerini sipariş verebilirisn

hümeyracım ve dilacım siz bugünde muahbbete devam edin yoğun istek var bak benim açtığım konu beğenilmedi hüm bu arada eşyalarımız benzeşiyor hayırlı olsun o fırınında aşklı aşklı börekçikler yap set üstünde aşklı aşklı yemek pişsin emiii

elifcim, bende alttan ikinciyi beğenmiştim gelinliğini diken firma varmeyecek mi çiçek kuzum onlara göster fotoğrafını bundan istiyorum de yaparlar belki

sabah eczacı arkadaşımla konuştum doktorun bana yazz ilacını verdiğini söyledim o da bana da gelsen aynı ilacı verirdim bende onu kullanırdım dedi.içim biraz daha rahatladı..aman ilk aylar kullanırız yan etkisi çok olursa diğer ilaçları içeriz amaç aynı çocuk olmasın diye hormon değişikliği yapıyoruz inşallah istediğimiz anda Rabbim nasip eder..

Aslııııııı evliler sultanıı Geçen gün yanımda aseton getirdim iş yerimde temizledim tırnaklarımı bende.. Çok çirkin gözüküolar ivet

Bayan jack Kuzumm burda bulamam ki kekik falan :26: Ama öğrendiğim iyi oldu evdeyken yaparım en azındann

Dilaaa tatlım sağolasın ama haftanın en son günü diil banaa yaaaa Yarında çalışma var

Elifff inanmıyorum yaaaa evlenip gidiosun sendee Çiçeğide bulursun kuzum bi sürü çiçekçi var

Gülinn 38 de neymiş 181. bölümü geçememek var kennn Hümmmm dinleme sen onu.. habire can isteyip duruo benden Eşyaların da hayırlı olsun tatlım.. Güle gülekullan hepsini

Sana gelince pis başağrısı.. Geçiceksin ilaç yuttum senin yüzünden ama geçiceksin

Yarın sevdiceğimle birlikteyimm. Burda kalıcak pazar günüde birlikteyiz..

sinemmmmm kuşummmmmmm eczacı arkadaşına bir sorsana adet erteleme hapı hangisi iyi ve nasıl kullanılıyor?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…