Beyaz eşyalarımı göstermedim ben sizeeee unutttum
Eki Görüntüle 689316 ankastre fırınımEki Görüntüle 689319 onun üstü ocağım
Eki Görüntüle 689321 8 kg çamaşır makinemEki Görüntüle 689323 bulaşık makinem
Ve buzdolabımEki Görüntüle 689324 Eki Görüntüle 689325
güle gülee kullann canımmm
Maşallah canım hepsi çok güzel güle güle kullan insaallah...
hümmmmmmmmmcok begendim esyalarını
iyi günlerde aşkla kullanmak nasip olsun
o siyah ocakta süt taşırıp kendi sinirine kocana sitem etmeksonra beraber gülmek nasip olsun
buzdolabında ayarı fazla yapıp salatayı dondurup sonra catalla kırmaya calısmak nasip olsun
ama çamaşır makinem fazla sıkıyor deyip sulu çamaşır çıkardığın günleri gör emi
hümmmmmmmmmcok begendim esyalarını
iyi günlerde aşkla kullanmak nasip olsun
o siyah ocakta süt taşırıp kendi sinirine kocana sitem etmeksonra beraber gülmek nasip olsun
buzdolabında ayarı fazla yapıp salatayı dondurup sonra catalla kırmaya calısmak nasip olsun
ama çamaşır makinem fazla sıkıyor deyip sulu çamaşır çıkardığın günleri gör emi
hepsi birbirinden güzel hümeyrammm....iyi günlerde kulllan inş
sağol canım sana hayırlı cumalar bu arada avatarındaki Kabe resmindeki kız sen misin????
Sağol canım..:) ben değilim ama insaallah yakın zamanda ben olacağımmm insaallah :)))))
senin 26 mayıs mıben aslında 25-26 istiyordum hava daha güzel olur diye ama öyle olunca üni de okuyan hiçbir kuzenim gelemiyordu final dönemi olduğu için öyle olunca 18-19 a aldık
bunların hepsini ben yaptım deme Aslıııı
Tevafukluga bakarmisin ya bizde 19 mayıs istiyorduk :)) ama nasip düğün salonu bulamayınca 26 mayıs oldu :))
sağol kuzumtam bir toplama bilgisayar gibi oldu siemens mi ararsın samsung mu bosch hepsi mevcut beyaz eşya dememem lazım "gri eşyalarım" demem lazım
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..dualarımız kabul olsun inşallahhh..
özgecim,bana da önermedi yasmini bende sordum yasmin mi diye cık onu önermiyorum dedi.
aslıcım,bende hangi dr a güveneceğimi şaştım vallahi burda herkese farklı farklı şeyler söylenmiş.
handecim,geçmiş olsun canım sarımsak sürülüyordu diye hatırlıyorum.
pınarcım,üzülme tatlım yaa belki pazartesiye kalır iş sen pazartesi olması için elinden geleni yapgidemezsen de üzülme loyanın sitesinden baksan canım istediklerini sipariş verebilirisn
hümeyracım ve dilacım siz bugünde muahbbete devam edin yoğun istek var bak benim açtığım konu beğenilmedihüm bu arada eşyalarımız benzeşiyor hayırlı olsun o fırınında aşklı aşklı börekçikler yap set üstünde aşklı aşklı yemek pişsin emiii
elifcim, bende alttan ikinciyi beğenmiştim gelinliğini diken firma varmeyecek mi çiçek kuzum onlara göster fotoğrafını bundan istiyorum de yaparlar belki
sabah eczacı arkadaşımla konuştum doktorun bana yazz ilacını verdiğini söyledim o da bana da gelsen aynı ilacı verirdim bende onu kullanırdım dedi.içim biraz daha rahatladı..aman ilk aylar kullanırız yan etkisi çok olursa diğer ilaçları içeriz amaç aynı çocuk olmasın diye hormon değişikliği yapıyoruz inşallah istediğimiz anda Rabbim nasip eder..
inşallah yaaa Allah ım nasip eder inşallah bende çok istiyorummm... yakın zaman derken belli mi yoksa gitme planı mı var?
bişi olmazzz....Allah bunu nasip etmiş ona bak sen kuzumhepsi birbirinden güzel
benmde çamaşır makinm Hoover diğerleri arcelik
Amin insaallah cumlemize nasip eder insaallah :) biz nişanlımla düğünden bir kaç ay sonra düşünüyoruz...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?