Ay evet çok sinir bozucu bir durum bizene onlarda formlarını korusunlar yanii :))
(gerçi benim nişanlım ben kilo alayım diye uğraşıyor ama olsun :))) eminim evlenince değisir...)
Zehroşşş biz tek başımıza oynuooorruuzz tağam mıııı sevgili desteği almıyoruzzzz
Hümmm eşyaların hayırlı uğurlu olsun mutlulukla kullanmak nasip olsun
kilo al diye mi uğraşıyor benimki de zayıflasam diye gözümün içine bakıyor... kilo almamam lazım :18::18::18::18::18::18::18:
ortak hesap kullanmak suç muu
kilo konusunda aşkitom benim hep fiziğime bayıldığını söyler.. bayılınca bi fiziğim yok amaaayerim ben onu
ortak hesap kullanmak suç muu
kilo konusunda aşkitom benim hep fiziğime bayıldığını söyler.. bayılınca bi fiziğim yok amaaayerim ben onu
Evet canım ya bende sıkılıyorum etrafin baskısında kendime göre gayet normalim ama aileme nişanlıma göre zayifim... Sen kaç kilosun sormamda bir mahsur yoksa tâbi
kızlaar günaydın,
evlenicek olanlara,cidddi ilişkisi olanlara evlenip balayına gidenlere günaydıın :)
aynı bende canımm aldı arkadasımız gibi gelip gelip okuyorumm sizleri muhabbetiniz çok hoş maşallah allah artırsın tabiii :)
Dilammmmm Aslımmmm gitmeyinnnn
kızlaar günaydın,
evlenicek olanlara,cidddi ilişkisi olanlara evlenip balayına gidenlere günaydıın :)
aynı bende canımm aldı arkadasımız gibi gelip gelip okuyorumm sizleri muhabbetiniz çok hoş maşallah allah artırsın tabiii :)
gel sende kızCanım geldi hemen aramıza aldık sende gel
kilo al diye mi uğraşıyor benimki de zayıflasam diye gözümün içine bakıyor... kilo almamam lazım :18::18::18::18::18::18::18:
ben kiloluyum canım tam tamına 61.3 kiloyum..... sen?
daha önce yazdım bir kere giremedim muhabbete kaldım öyle dış kapının dış mandalı gibiii :26::26:
Buyur kardeş :) sende gel pişman olmazsın
daha önce yazdım bir kere giremedim muhabbete kaldım öyle dış kapının dış mandalı gibiii :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?