'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ay evet çok sinir bozucu bir durum bizene onlarda formlarını korusunlar yanii :))
(gerçi benim nişanlım ben kilo alayım diye uğraşıyor ama olsun :))) eminim evlenince değisir...)

kilo al diye mi uğraşıyor benimki de zayıflasam diye gözümün içine bakıyor... kilo almamam lazım :18::18::18::18::18::18::18:

Zehroşşş biz tek başımıza oynuooorruuzz tağam mıııı sevgili desteği almıyoruzzzz

Hümmm eşyaların hayırlı uğurlu olsun mutlulukla kullanmak nasip olsun

ortak hesap kullanmak suç muu

kilo konusunda aşkitom benim hep fiziğime bayıldığını söyler.. bayılınca bi fiziğim yok amaaa yerim ben onu

kızlaar günaydın,

evlenicek olanlara,cidddi ilişkisi olanlara evlenip balayına gidenlere günaydıın :)
aynı bende canımm aldı arkadasımız gibi gelip gelip okuyorumm sizleri muhabbetiniz çok hoş maşallah allah artırsın tabiii :)

gel sende kız Canım geldi hemen aramıza aldık sende gel

Buyur kardeş :) sende gel pişman olmazsın

daha önce yazdım bir kere giremedim muhabbete kaldım öyle dış kapının dış mandalı gibiii :26::26:

Sen cekinti yapmışsindır :) sen katılmaya çalış sohbete bak ben kırk yıldır burdayim gibi bir dalış yaptım resmen :))))
Kaç ay,yıl dır nişanlısin düğünün ne zaman canım....

hmm bu arada zehra sen vip olmaktan sıkılmışsındır

181 ler de..

ilk bölümler nasıldı ? unutmuşsundur bak 25. bölüm çok güzel istersen benim yerime oynayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…