'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim işler yoğun ben kaçar

bu arada sabah tanıdık marketten fındık aldım ama adet olcam ya canım çekti diye aldım.

:26::26:

adam baktı bi acayip bende şimdi jeton düştü

kızlaarr 9 haziranda evleniyorummm... var mı benimle aynı gün dünya evine girecek olanlar? başlık çok hızlı akıyor takip edemiyorumm

Benim çenem bugün de çok açık maşallah sayfanın yarısını ben dolduruyorum her konuda fikrim var maşallah çok konuştuysam söyleyin susayımmmm :78::78::78::78::78::78::78::78::78:

Ya kızlar ben bütün beyazeşyalarimi bosch aldım alırken çok methini duydum aldıktan sonra birkaç kişi bosch çabuk bozuluyor dediler sizce bileniniz var mı???

Ya kızlar ben bütün beyazeşyalarimi bosch aldım alırken çok methini duydum aldıktan sonra birkaç kişi bosch çabuk bozuluyor dediler sizce bileniniz var mı???

Bende bosch istiodum ama son zamanlarda beko içinde olabilir diye düşünüyorum tatlım. Ben öyle bi şikayet duymadım kuzum ya.

ben sadece bulaşık makinemi bosch aldım canım.. buzdolabını da alacaktım ama kokuyor diye duydum 2-3 kişiden geri gönderdik dediler.... aslında var ya şans işi gerçekten birinin çok kötü dediği markaya diğeri çok memnunum diyor

kızlarr bende azcık ders çalışımm :104::104::104::104::104::104:
çok konuşmayın olur muu
çok cazip konular açılırsa bi mesaj çakın burdayım hemenn öptümm

Zehroşşş biz tek başımıza oynuooorruuzz tağam mıııı sevgili desteği almıyoruzzzz

Hümmm eşyaların hayırlı uğurlu olsun mutlulukla kullanmak nasip olsun

Ay evet çok sinir bozucu bir durum bizene onlarda formlarını korusunlar yanii :))
(gerçi benim nişanlım ben kilo alayım diye uğraşıyor ama olsun :))) eminim evlenince değisir...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…