'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallah kuzum gergin olmaya razıyım adet olmaktansa

oyyy gülinimmmmmmm

yine vermişsinizdir fıstıklar sizi

İnşallahhh Aslımmm bu hafta pek uyamadım ben de hakkaten bakalım tartı kardeş ne dicek yarın

Ablanın kirpikler de ağrıycak cinsten uzun uzun Ben evlenince bu bahaneyi de kullanamam kısacık kirpiklerim

Gevezesin kızıımmmm tescilledik biz bunuuu

Perdelerinizi yerim sizinnnnn

Enişte yokken bize sarcaksın biliyoruzz Kahrını çekmeye hazırız merak etme

aynen sapsarı kirpiklerim var zaten kirpiğin bile yok der bana

eve gitmek istiyorum ya iş yok boş boş oturuyorum valla çalışmak daha güzeldi.... burdaki bi arkadaş da şey diyor eline verileni hemen hemen yapıp durma sonra başına 10 değil 100 tane şey atarlar bu kız çalışkan diye..... bende tamam haklısın dedim.. herkese 100 küsür dosya dağıttılar benim hepsi bitti kızların daha 30 40 tanesı duruyor ben bi gazla yaptım valla.... yavaş yavaş öğrenceğim iş mevzularını

Son düzenleme:
ben ona resmen aşığımmmmmmmmmmmm

Aslım bugün bir arkadaşla konuştuk.
İşte evlilik vs. üzerine maşallah gözlerinden hala aşk okunuyordu.
İnşallah bizde onun gibi eşimizden bahsettiğimizde gözlerimizden aşk aksa

stresten 2 gün gecikse dğüne denk geliyor canım onu soruyordum işte geciktirici hap falana kullanmak zorunda kalabilirim dua edin de denk gelmesin tam zamanında olayım gecikmesin
Hüm ben adet gününü hesaplamamıştım.
Adetime denk geliyordu. (aman ne bileyim cahillik işte) adet tarihlerim hiç sekmez ama ilk defa oynamaya başladı kendiliğinden adet zamanımı geçecek şekle geldi.
Uğraşsam denk gelmez

Kimin gözünde arpacık çıkmışsa geçmesini beklemesin hemen doktora gitsin ve ilaçlarla birlikte okutsun kendini de ben doktora gittiğimde artık gözüm mahfolmuştu. Şişlikten tamamiyle kapanmıştı. İlaçları kullandım azıcık indir okuttum ertesi güne kalmadı.[/QUOTE]

Benim çıktı canım okuttum dün anneanneme. eczaneye geçip sorsam. dr a gidemem izin işi

Hande benimkisi düzelir gibi olduydu sonra tamamiyle kapandı.
Aklında bulunsun sıcak tampon iltabı dağıttığı için rahatlatıyor.
Bana doktor tavsiye etmişti.

Geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

heheheeh maşallah diyelim o zaman.. seni düğüne uğurlayamayacağım yaaa o arada balayında olacağım

evet insan çözdüm derken neler neler cıkıyor karsısına. tecrübe edinip hergün yeni bişi öğreniyoruz maalesef

Aslım bugün bir arkadaşla konuştuk.
İşte evlilik vs. üzerine maşallah gözlerinden hala aşk okunuyordu.
İnşallah bizde onun gibi eşimizden bahsettiğimizde gözlerimizden aşk aksa

cidden fark ediyor . ben bile kendimi sırıtık buluyorum eşimden bizden bahsederken

bir de dua çok önemli evin bereketi için de evlilik için de.aslında herşey içinde .

duymuşsunuzdur "evliliğimize bir fatiha " diye dua var. ben ondan kendime de eşime de çıktı almıştım nişanlıyken... evlendikten sonra eşim adet edindi o duayı okumadan yatmıyor. bana da aşıladı onu.. bende her gün okuyorum

Rabbim herkese hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…