- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
stres hava şartları vs.çok etkiler ben de öss dönemindeyken hiç düzenli değil üni.bi oldu düzene girdi bunu mu bekliyodun dedimbak dila olunca içmiş kuzum ya gerginlik regl döneminde oluyor ya zaten olmayınca hormanlar gerilmiştir belki şey zaten balıyısı ya o zaman gerginlik kalmaz gibi bence
Özgiş sana 514. mesajımla cevap veriyorum. Fazla söze gerek yok anladın sen onu
oyyy gülinimmmmmmm
yine vermişsinizdirfıstıklar sizi
ayyyy gevezelerimmmm yerim siziii
zehra ve gülin hanımlar bakın bi de bana geveze diyonuz
evet yarın tartılma günübu hafta hiç uyamadım rejime yarın çok korkuyorum kaç çıkacağm bakalım
51.8 e kadar düşmüştüm en son.. 51.3 falan görsem iyi olcak ama çoook zor
sonracığıma hümüşkommm beyaz eşyaların süper, güle güle kullan kuzum
bosch-siemens-profilo hepsi aynı fabrikada yapılıyo.. hiçbir farkları yok sadece marka dolayısılya fiyat farklılıkları var
her biri de iyidir, gönül rahatlığıyla kullanın(burdan nişanlının nerde çalıştığı ortaya çıkmış oldu )
benim buzdolabı, bulaşık, fırın siemens
çamaşır profilo.. elektrik süpürgesi, ütü bosch
televizyon samsung
öyle karışık takılıyoz biz de
yeni gelen arkideşler hoşgelmişşş
hirasss seni tanıyorum bi ara 22 haziran gelini olacaktın sennn uğramıştın topiğimize.. aynı gün ikimiz diye hatırlıyom ama 9 hazirana alınmış demek
hayırlısı olsun canım
biz de akşam görüşçez sevdiceğimle yarın da perdelerimiz gelicekyarın akşam da beni yemeğe götürcekmiş
pazar günü almanyaya gidiyosalı akşam dönücek, özleşçez 3 gün
onun dışında iyi sayılırım ben de
haticemm hoşgeldinnn
hayırlı cumalarr rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh :26::26:
Özgiş sana 514. mesajımla cevap veriyorum. Fazla söze gerek yok anladın sen onu
İnşallahhh Aslımmm bu hafta pek uyamadım ben de hakkaten bakalım tartı kardeş ne dicek yarın
Ablanın kirpikler de ağrıycak cinsten uzun uzunBen evlenince bu bahaneyi de kullanamam kısacık kirpiklerim
Gevezesin kızıımmmm tescilledik biz bunuuu
Perdelerinizi yerim sizinnnnn
Enişte yokken bize sarcaksın biliyoruzzKahrını çekmeye hazırız merak etme
Dilam sende olmazsan kimsecikler geldiğimi görmeyecek
kız Hatçe o ne biçim laf hoşgeldin canım ... adet düzenine taktım da şu an
Adet düzenine ne oldu canım?
Bir sıkıntı mı var_?:44:
Özgee şimdi yeni üyelik açsa gene geçer seni de beni de Zehroşşşşş
Aslım bugün bir arkadaşla konuştuk.ben ona resmen aşığımmmmmmmmmmmm
Hüm ben adet gününü hesaplamamıştım.stresten 2 gün gecikse dğüne denk geliyor canım onu soruyordum işte geciktirici hap falana kullanmak zorunda kalabilirim dua edin de denk gelmesin tam zamanında olayım gecikmesin
Kimin gözünde arpacık çıkmışsa geçmesini beklemesin hemen doktora gitsin ve ilaçlarla birlikte okutsun kendini de ben doktora gittiğimde artık gözüm mahfolmuştu. Şişlikten tamamiyle kapanmıştı. İlaçları kullandım azıcık indir okuttum ertesi güne kalmadı
Benim çıktı canım okuttum dün anneanneme. eczaneye geçip sorsam. dr a gidemem izin işi
Aslım bugün bir arkadaşla konuştuk.
İşte evlilik vs. üzerine maşallah gözlerinden hala aşk okunuyordu.
İnşallah bizde onun gibi eşimizden bahsettiğimizde gözlerimizden aşk aksa
Hüm ben adet gününü hesaplamamıştım.
Adetime denk geliyordu. (aman ne bileyim cahillik işte) adet tarihlerim hiç sekmez ama ilk defa oynamaya başladı kendiliğinden adet zamanımı geçecek şekle geldi.
Uğraşsam denk gelmez
eve gitmek istiyorum ya iş yok boş boş oturuyorum valla çalışmak daha güzeldi.... burdaki bi arkadaş da şey diyor eline verileni hemen hemen yapıp durma sonra başına 10 değil 100 tane şey atarlar bu kız çalışkan diye..... bende tamam haklısın dedim.. herkese 100 küsür dosya dağıttılar benim hepsi bitti kızların daha 30 40 tanesı duruyor ben bi gazla yaptım valla.... yavaş yavaş öğrenceğim iş mevzularını
Aslım bugün bir arkadaşla konuştuk.
İşte evlilik vs. üzerine maşallah gözlerinden hala aşk okunuyordu.
İnşallah bizde onun gibi eşimizden bahsettiğimizde gözlerimizden aşk aksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?