'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah korusun olmasın tabi insan ister istemez geriliyor üzülüyor ufak tefek aksilikler olcaktır ama napıcaksın onlarda olmazsa olmaz.

Öyle evet haklısın ama bazen insanın ruh dengesini altüst ediyor nişanlılık vezirlik derlerdi annemler bende diyorum nişanlılık rezillik ama az kaldı insaallah diye teselli ediyorum kendimi

Son düzenleme:
Dilammmmm Aslımmmm gitmeyinnnn

oysam gelmiştimm benn ama yemeğe gitcem görüşürüz afiyet olsun demek içinn

aynen dediğin gibi cekindim arkadasım :)
temmuzdan beri nişanlıyım agustostan beri de resmi olarak evliyim cnaım.
ama düğünüm eylülde olcak :)

hoşgeldin kırmızııı

ben kullandım primolut amasinir stres yapıyoo
ya da bana öle etki ettii :44::44::44:

aslında bugün çok mutsuzum

ama ters etki yaptı bünyemde

aslımm hayırr olaaaaaa :44::44::44:
içinde çözemezsin bak halil sezai ne hallere geldii :86::86:
anlat rahatla bebekk

aslııı :86::86::86::86::86::86::86:

Canım ben yanlış alıntı yaptım. İyi gnlerde kullan :) Dilaaya yazmışım

olsunn bana da yazarsın inşallah bi günn beyaz eşyalarımı paylaştığımdaaa

nişanı 7 nisanda yaptık, şimdi sıra düğünde

9 haziran büyük gün :123:

nişan düğün 2 ay arayla olsun dedik, bence gayet iyi ettik

ohh iyi yapmışsınızzz

41 miii

hadi yemeğeeeee
afiyet bal şekerr, bol bol et but olsunn

nasıl kullandın dilam??? benim ayarlamam lazım yaaaaa

Neyse kızlar ben çıkacağım dedim dedim bir türlü çıkamadim bu sefer kesin insaallah çıkıyorum gelince okurum artık kendineze iyi bakı:)))
Bu arada HÜM cum arkadaşlik istediğini kabul ettim daha doğrusu insaallah etmişimdır tam bilmiyorum kullanmayi ama bastım biryerlere umarım ölmuştur :))çooookkk teşekkür ederim memnun oldum

Him evet senin boyun benden kısa valla bende tam bilmiyorum ki bi ölçtük 1,63 çıktı bi ölçtük 1,65 yani ora birseyim

boy ve kilo ile oranlarsak ordan karakökü alıp faktöryelini bulsak ımmmm sanırım zayıflık olarak kısmen aynıyızz:26:

evet evet kabul olmuş canım iyi gezmeler

her şey mayıs reglime bağlı kuzucannımm

aynen benim de yaaa 9 mayıs ta olmam lazım stresten olmazsam eğer ne yapacağım bilmiyorum hapı kullanmaya başlayacağım ama gecikmeli olduğu için adet gününü zaten bilemem 3 gün önce alınıyormuş ya.. 19-26 arası olmamam lazım :44::44::44::44: ay ben ne yapacağımmmm

heh işte bende burayı merak ediyorum gününü bilemiyoruz kiii inşallah vaktinde gelir stresten etkilenmeden şöyle güzelcenekkk

ben yengoşla konuştum hemşire kendisi..yazz önerdi dr dedim o da yasminden sonra çıkan bi hap be onu sonradan duydum ve kullanan arkadaşlarım çok memnun ve yan etkisi daha az,onu kullan sen dedi

sen eczacı arkadaşına bi daha bi de şey sorar mısın kuzum zahmet olacak kusuruma bakma ama... mesela bekledik bekledik tam hapı içmeden hasta olduk diyelim salı sabah hasta oldum hemen o gün ilacı içmeye başlasam keser miymiş adeti? kesme özelliği var mı yani

Heyyy yemeğimi yiyip sevdiceğimi öpüp koklayıp geldimm

Yarın tartılma günü :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…