Allah korusun olmasın tabi insan ister istemez geriliyor üzülüyor ufak tefek aksilikler olcaktır ama napıcaksın onlarda olmazsa olmaz.
Öyle evet haklısın ama bazen insanın ruh dengesini altüst ediyor nişanlılık vezirlik derlerdi annemler bende diyorum nişanlılık rezillik ama az kaldı insaallah diye teselli ediyorum kendimi
Aslıııı bana enerjini pompalaaaaaaaaaaa
çok sağol kuşummmmmmm benimyazdım ismini
Teşekkür ederim canım ama ben telefondan giriyorum olur mü ki
Bu arada sen bendende zayifsin boyun kaç canım senin
Ay olmuyor işte ya ben yemek secerim malesef
Dilammmmm Aslımmmm gitmeyinnnn
aynen dediğin gibi cekindim arkadasım :)
temmuzdan beri nişanlıyım agustostan beri de resmi olarak evliyim cnaım.
ama düğünüm eylülde olcak :)
hüümm,,sordum tatlım tek erteleme ilacı primolut n başka çeşidi yokmuş,adet gününden 3 gün önce başlıyormuşsun günde 3 kez kullanıyormuşsun 30 tablet varmış içinde ilaç 10 günde bitiyor bittiğinde de kanama geliyormuş...ayrıca çok konuşmuyorsun sakın susmaaaa
aslında bugün çok mutsuzum
ama ters etki yaptı bünyemde
nasıl bir duygu bu
anlatsana
bir slm yazmaktan niye cekindin..
selam bile değil bak
sabah efkarlı elinde fincanın actın bilgisayarı bizlerin konuşmalarını takip ettin.belki beğendiklerini bilgisayarına ctrl+c ,sonra v yaptın
bugün olmaz yarın slm nbr yazayım dedin belki
ama günler geçti.. biz senin eğlencen vazgecemediğin dizin gibi oldukfincanlar yerini çekirdek çitletmelere bıraktı ama sen bakıp bakıp yazmamayı bırakamadın
ilginçbu konuyu derinlemesine incelemek öğrenmek istiyorum
Canım ben yanlış alıntı yaptım. İyi gnlerde kullan :) Dilaaya yazmışım
nişanı 7 nisanda yaptık, şimdi sıra düğünde
9 haziran büyük gün :123:
nişan düğün 2 ay arayla olsun dedik, bence gayet iyi ettik
evet nişanlın seni napsın kemiklerin batacak çocuğa fln daha da var aklıma gelmiyor şimdi genelde dinlemiyorum çünkü
ben 41 kiloyumm
umarım pişman olmayız tatlım..sen fırın aldın mı ankastre set yapmadım ben kendi evim olmadığı için
rica ederim canım benimmm
benim boyum 1.56 miniğim ben minikkksenin boyun kaç canım
bende çok yemek seçiyorum
rica ederim canım benimmm
benim boyum 1.56 miniğim ben minikkksenin boyun kaç canım
bende çok yemek seçiyorum
oysam gelmiştimm benn ama yemeğe gitcem görüşürüz afiyet olsun demek içinn
hoşgeldin kırmızııı
ben kullandım primolut amasinir stres yapıyoo
ya da bana öle etki ettii :44::44::44:
aslımm hayırr olaaaaaa :44::44::44:
içinde çözemezsin bak halil sezai ne hallere geldii :86::86:
anlat rahatla bebekk
aslııı :86::86::86::86::86::86::86:
olsunn bana da yazarsın inşallah bi günn beyaz eşyalarımı paylaştığımdaaa
ohh iyi yapmışsınızzz
41 miii
hadi yemeğeeeee
afiyet bal şekerr, bol bol et but olsunn
düğün gectikten sonra balayında bir oooh cekersin herseyi unutursun bence :)
oy minikim benim severim ben seni
Him evet senin boyun benden kısa valla bende tam bilmiyorum ki bi ölçtük 1,63 çıktı bi ölçtük 1,65 yani ora birseyim
sevv beni seeeevv
dilaaaa ne stresi kız o da mı stres yapıyor anam her şey bize streshaptan sonra dağıtmayayım bi de her yeri
sende mi gciktirici kullanacaksın ki :44::44::44: Siz zaten d. kontrol kullandığınız için o zaten düzene sokmuyor mu?
Neyse kızlar ben çıkacağım dedim dedim bir türlü çıkamadim bu sefer kesin insaallah çıkıyorum gelince okurum artık kendineze iyi bakı:)))
Bu arada HÜM cum arkadaşlik istediğini kabul ettim daha doğrusu insaallah etmişimdır tam bilmiyorum kullanmayi ama bastım biryerlere umarım ölmuştur :))çooookkk teşekkür ederim memnun oldum
her şey mayıs reglime bağlı kuzucannımm
aynen benim de yaaa 9 mayıs ta olmam lazım stresten olmazsam eğer ne yapacağım bilmiyorum hapı kullanmaya başlayacağım ama gecikmeli olduğu için adet gününü zaten bilemem 3 gün önce alınıyormuş ya.. 19-26 arası olmamam lazım :44::44::44::44: ay ben ne yapacağımmmm
heh işte bende burayı merak ediyorum gününü bilemiyoruz kiiiinşallah vaktinde gelir stresten etkilenmeden şöyle güzelcenekkk
ben yengoşla konuştum hemşire kendisi..yazz önerdi dr dedim o da yasminden sonra çıkan bi hap be onu sonradan duydum ve kullanan arkadaşlarım çok memnun ve yan etkisi daha az,onu kullan sen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?