'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sorraım tabiki kuzum ama o olmuyor çünkü kardeşim tam taile gittiğimiz gün olmuştu eczaneden ilaç alalım dedik kullanamaz regl dönemindeyken gelmeden içmesi gerekirdi demişti

dilaaaaamm sen de ki şafağı görünce aklıma geçen sene geldi günlük tutmuştum ben evlenince okucazzz biz onları:16
1 lira atmıştım bi de iç çamaşırına yaradı o paraların bir kısmı

nerden biliyorsun geçikeceğini kuzum geçen ay geç mi oldun

hayır bu ay tam gününde oldum 10 nisan da ama ben her önemli olayımda gecikirim öss ye girerken 3 ay olmadım nişan zamanı stresten 2 ay olmadım.. doktora kaç kez gittim acaba kist mi var bende diye kaç kez ultrason oldum kan aldırdım hiçbişey yok stres oldum mu gecikir.. mesela kavga mı ettik 1 hafta geç olurum falan filan

ayyyy gevezelerimmmm yerim siziii
zehra ve gülin hanımlar bakın bi de bana geveze diyonuz

evet yarın tartılma günü bu hafta hiç uyamadım rejime yarın çok korkuyorum kaç çıkacağm bakalım
51.8 e kadar düşmüştüm en son.. 51.3 falan görsem iyi olcak ama çoook zor

sonracığıma hümüşkommm beyaz eşyaların süper, güle güle kullan kuzum
bosch-siemens-profilo hepsi aynı fabrikada yapılıyo.. hiçbir farkları yok sadece marka dolayısılya fiyat farklılıkları var
her biri de iyidir, gönül rahatlığıyla kullanın (burdan nişanlının nerde çalıştığı ortaya çıkmış oldu )
benim buzdolabı, bulaşık, fırın siemens
çamaşır profilo.. elektrik süpürgesi, ütü bosch
televizyon samsung
öyle karışık takılıyoz biz de

yeni gelen arkideşler hoşgelmişşş
hirasss seni tanıyorum bi ara 22 haziran gelini olacaktın sennn uğramıştın topiğimize.. aynı gün ikimiz diye hatırlıyom ama 9 hazirana alınmış demek
hayırlısı olsun canım

biz de akşam görüşçez sevdiceğimle yarın da perdelerimiz gelicek yarın akşam da beni yemeğe götürcekmiş
pazar günü almanyaya gidiyo salı akşam dönücek, özleşçez 3 gün
onun dışında iyi sayılırım ben de

Hiras ve kırmızı hoşgeldiniz
Gözüne arpacık çıkmışsa canım dikkat nazar falan olmasınmı
Dila çalış bacım dersini çalış

canım sende artık alış bu topiğe bu topik olmasaydı bende çok yanlız kalacaktım

Artık seyircilerde gelirler sen geldikten sonra:26::26::26:

Hadı çalışmaya

Özge arada özlemek iyidir

Kimin gözünde arpacık çıkmışsa geçmesini beklemesin hemen doktora gitsin ve ilaçlarla birlikte okutsun kendini de ben doktora gittiğimde artık gözüm mahfolmuştu. Şişlikten tamamiyle kapanmıştı. İlaçları kullandım azıcık indir okuttum ertesi güne kalmadı.

nasıl kullandın dilam??? benim ayarlamam lazım yaaaaa

hümümm ben tatil yapcam die içmiştimm ve olduğum an içtimm

sevv beni seeeevv

dilaaaa ne stresi kız o da mı stres yapıyor anam her şey bize stres haptan sonra dağıtmayayım bi de her yeri

evet ben çok gergindim içtiğim dönemdee
herşeye kızıyodum, bağırıyodumm
ters bi insan olmuştum nişanlıda bıraktırdı bana
bu ne sinir içme daha iyi dediii

ben 2 defa başvurdum bu ilaca
ilkinde olduğum an içtim kestii içtiğim süre boyunca
ikincide de 1 2 gün önce içmeye başlamıştımm

dilaaaaamm sen de ki şafağı görünce aklıma geçen sene geldi günlük tutmuştum ben evlenince okucazzz biz onları:16
1 lira atmıştım bi de iç çamaşırına yaradı o paraların bir kısmı

hadii yaaa
bu arada biz seninle 2 gündür rastlaşamadıkk kuzucukk

haticemm hoşgeldinnn
hayırlı cumalarr rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh :26::26:

Özgeee Allah kavuştursun canım bide 51 az değil mi :44:

stres hava şartları vs.çok etkiler ben de öss dönemindeyken hiç düzenli değil üni.bi oldu düzene girdi bunu mu bekliyodun dedim bak dila olunca içmiş kuzum ya gerginlik regl döneminde oluyor ya zaten olmayınca hormanlar gerilmiştir belki şey zaten balıyısı ya o zaman gerginlik kalmaz gibi bence

özgee nerelerdesin yaaa umarım perdeciklerin gönlüne göre olmuştur foto istiyorumm ben aşklı bir yemek hem de akşam yemeği waaoowww

evet bi rastlaşamadık çünkü ben iki gündür akşamları girdim..düm pek yoğundum gelinliğimin ilk provası vardıortada bi şey yok ama henüz kalıp alındı bi göreydim eyiydi pek bi koşarak gitmiştimsonra annişkoyla gezdik banyo takımları mı aldık kuşağımı aldık çok duygulandım bizimkilerin takacağı takıları aldık annem kelepçe takacaktı bana ömür boyu saklamayı nasip etsin Raabim onlardan hatıra olarak ama benim bileklerim çok ince miniğim ya ben olmadı künye aldı taşlı taşlı onu da çok beğendim ki ben ordan da kadın doğuma gittim öyle işte kuzucummm

olduğun an içtin bu ilacı kesti mi ohh iyi bari..... ben de 13 mayıs a kadar beklerim oldum oldum olmadım içmeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…