- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Gördüm yazdım sen mi görmedin yoksaaaaaa
Çok tatlı di mi yaaa?
Özdilek in sitesinden aldım kuzum, iki tane betty booplu var zaten
Kargo da bedava almak istersen
dedi
ilk zamanlardan sonra
**
elifmu bende güle güle aşkla kullan dedim görmedin mi
plaj havluna bayıldımnerden aldın bende istiyorum
**
canımmm benim yorganlarda yün vakumladım
Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr4 gün sonra gelin olacak bir kıza var burdaaaaa
Bende inanamıyorum cnm hatta bugün de çalıştığım için inanamıyo olabilirimDedim bugün gideyimde işe balayından sonraki pazartesi gelmem Kocacıııığımı işe gönderirim sabah akşamda karşılarım
yaaaaabenimki de hiç rahat duracak gibi değil haaaa
Dini nikah konusunda bende bir iki birşey söylemek istiyorum..
Dün de bunu okudum, internetten hocaların söylemlerini izledim
Şartlarını fln, yakında kıyacağız nasipse bizdeee
Açıkçası bu hususta kararsız birisiyim, hangisi iyi olur diye..
Tabiiki en iyisini Rabbim bilir ama benim dini nikahın erken kıyılmasında da geç kıyılmasında da soru işaretlerim var..
Mesela sözle birlikte dini nikah kıyılıyor ama diyelim ki bir anlaşmazlık oldu, farklı bir yön görüldü..
Ve ayrılmak istendi bu durumda ne olacak?
Sonucunda neyin garantisi var ki şu hayatta?
Boş ol, boş ol mu denmesi gerekiyor?
Ki bence tabii ki de gerekiyor
Cennette bile ilk dini nikahlı eşle olunacak diye birşey okumuştum ben
Bu durumun ehemmiyetini daha da arttırıyor gözümde..
İkincisi dini nikahlıysan artık eşsindir, helalsindir!
Bedenler üzerinde istediğin tasarrufta bulunma hakkı verir( tabii sınırlarıyla..)
Şimdi dini nikahlı iki insanın ayrı yerlerde yaşaması, kocanın kadın üzerindeki haklarını, kadının koca üzerindeki haklarını tam olarak kullanamaması ne kadar doğru?
Çünkü düşünüldüğü zaman aslında Allah katında hiçbir geçerliliği olmayan resmi nikah veya çalgı çelgili düğün beklenmiş oluyor..
Bu ne kadar uygun?..
Bunların dışında dini nikah kıyılmazsa, yani benim gibi..
O zamanda çok kez günaha giriliyor bu da doğru..
Bizde giriyoz
Ama işte ne, ne kadar doğru ben bilemiyorum..
Bende inanamıyorum cnm hatta bugün de çalıştığım için inanamıyo olabilirimDedim bugün gideyimde işe balayından sonraki pazartesi gelmem Kocacıııığımı işe gönderirim sabah akşamda karşılarım
Tuğçemmm heyecan durumun nasılKızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr4 gün sonra gelin olacak bir kıza var burdaaaaa
Elifim ben detayına girmedim uzun olmasın diye.Dini nikah konusunda bende bir iki birşey söylemek istiyorum..
Tabiiki en iyisini Rabbim bilir ama benim dini nikahın erken kıyılmasında da geç kıyılmasında da soru işaretlerim var..
Mesela sözle birlikte dini nikah kıyılıyor ama diyelim ki bir anlaşmazlık oldu, farklı bir yön görüldü..
Bedenler üzerinde istediğin tasarrufta bulunma hakkı verir( tabii sınırlarıyla..)
Şimdi dini nikahlı iki insanın ayrı yerlerde yaşaması, kocanın kadın üzerindeki haklarını, kadının koca üzerindeki haklarını tam olarak kullanamaması ne kadar doğru?
Çünkü düşünüldüğü zaman aslında Allah katında hiçbir geçerliliği olmayan resmi nikah veya çalgı çelgili düğün beklenmiş oluyor..
Bu ne kadar uygun?..
Bizde giriyoz
heyecan doruktadır şimdi :18:
yeni gelin sıfatını sana devretmeme az kaldı
o utangaç,mütevazı,masum erkek kalmıyor
Dilam biliyorsun aşkım benim ilk erkek arkadaşım.
İlk kez bir erkeğin elini tutuyorum. Ona çok güveniyorum.
Aslında birazda benim için bu çünkü bazen bende onu çok öpmek istiyorum ama kendimi bu şekilde frenliyorum.
Ne kadar dikkat etsekte 5-6 defa öpüşmüşüzdür.Hani bazen insan kendini zor tutuyor içi aşkla doluyken öyle birşey
Ben kendimi bu şekilde zor tutarken onun için daha zor olmalı çünkü ben göğsünü görünce etkilenmiyorum ama elimi tuttuğunda dünyam, zaman, mekan değişiyor sanki
İnşallah kuzum sonra bu şekilde her sabah uyanacağım
sadece bunu yaşamak bile benim için bir mucize
Yaaaa heyecan tavan yapmış durumda :119: Bugün son bekar iş günüm güzeeel makyajımı yaptım mini eteğimi giydim işe geldim neme lazım bi daha biraz zor giyebilirim
Yarın saç provasına giderim perşembe sabah gelin hamamı akşam kına varrrrAman tanrım yine karnıma bi ağrı girdi
oy canım benim yaaaaaaYaaaa heyecan tavan yapmış durumda :119: Bugün son bekar iş günüm güzeeel makyajımı yaptım mini eteğimi giydim işe geldim neme lazım bi daha biraz zor giyebilirim
Yarın saç provasına giderim perşembe sabah gelin hamamı akşam kına varrrrAman tanrım yine karnıma bi ağrı girdi
Tuğçemmm heyecan durumun nasıl
Ben nikah günü falan sakinleştiricimi alsam diyorum.
Ay inşallah çok çok çok mutlu olursun canım
Amin cnm bana çok dua edin bi tatsızlık aksilik çıkmasın yağmur yağmasınn
Çok heyecanlıyım belki düğünden önceki gün bi sakinleştirici içerim yatarken
Elifim ben detayına girmedim uzun olmasın diye.
Benimde anlatmaya çalıştığım bu işte bu şekilde günaha giriyoruz.
O şekilde de ayrılırsak (ki Allah korusun) evlensek dahi zinaya ve doğacak çocuklarsa p.. olacak şekilde günaha giriyoruz.
Benim kendi kanaatim diğer türlü ona olan eşlik görevlerimi getiremeyecektim. Allah korusun ayrılırsak diyede istemedim.
Bu şekilde de en fazla öpüşüp, sarılırız fazlaca ileriye gidemeyiz diye düşündüm. Bu yüzden dini nikahı geç istedim.
Canım izin vermediler mi iş yerinden. ben izin almayı düşünüyorum bir hafta öncesne
canım birşey sormak istiyorum söylemleri dinledim dedin ya belki duymuşsundur.
İmam nikahından sonra belli başlı yapılmaması gerekenler varmış.
mesela şaka ile karısık bile olsa esler birbirine kızım oğlum dememeli falan.
ne kadar doğru bilgin var mı ?
bu arada aldıgın herseye teek teek bayıldımmm aşkla kullan
ben görmemişimbi de zeytinyağı gibiyim
çok şeker
elifim şimdi şölekii,
evet birbirinin üstünde söz hakkın var ama bunu çiftler konuştuğu zaman çokta sıkıntı kalmıyoo.
biz ilk nikah konusu açıldığında bugün nasılsak nikahtan sonrada o şekilde kalcaz dedik ve çok şükür bu kuralımızı bozmadıkk.
çünkü ben herşeyi ilk gün heycanla yaşamak isterim, bunu oturdum anlattım, saolsun nişanlımda tabiki haklısın aşkımm nasıl istersen dedii
hiç bi zamanda o şekilde bi isteği olmadı.
belki ben bu konuda şanslıydım ama bizim için hiç bi sıkıntı teşkil etmedii.
aksine sevgimizi, saygımızı aşkımızı kamçıladı.
onun Allah katında eşiydim ama birbirimize uzak eşler güzell yanii :26::26:
ha ayrılık durumunda Allah korusun düşünmek bile istemiyorumm..
belirli kelimeleri etmesi yeterli die biliyorumm. benim nikahım olduğundan o kelimeleri telaffuz dahi etmek istemiyorumm..
Yaaaa heyecan tavan yapmış durumda :119: Bugün son bekar iş günüm güzeeel makyajımı yaptım mini eteğimi giydim işe geldim neme lazım bi daha biraz zor giyebilirim
Kız ebn sadece uyuma aşaması için hazırırmda diğerinde naparız hiç bilmiyorumtuğçemmmm :118::118::118::118::118:
içiniz nasıl rahat ediyosa kuzumm
zaten azıcık kaldı düğününee her şeyi gönlünüzce yaşarsınızzz
bizde az daha sabretcezzz
İznim varda cnm hepsini kullanmicam yazın tekrar tatile çıkarız diye 2 hafta kullanıcam yeter Hem nişanlımın izni yok evde napıcam tek başıma :26:
haticemm bizimde var dini nikahımız ama şükür ikimizde iradeli insanlarız sanırımm
çokça fırsatımız oldu ama bişe yapmadıkk
Aslım sende varya iyice korkutma beni
yanında olsun bak nasıl oluyor
Bizde erken kıyılır lakin ben istemiyorum.
Herşeyi yaşarken evimizde olsun. İlk dokunuşlar vs.
Sağol canım iyiyim sen nasılsin :)
İlerde Allah muhafaza nişandan dönülür de erkek dini nikahı bozmazsa ilerde evlenipte çocuk doğurursa zinadan olma sayılıyor.
Benim içimde hep bir kuşku ve vazgeçebilme ihtimali olduğundan istemedim. Biliyorsun evlilik fobimi yeni yeni azalttım.
Dilam maşallah size ben kendimden örnek vereyim.
Çok ileriye gitmezdim ama aşkın göğsüne başımı koyup uyumak isterdim yalan yok.
Evde yatakta hazırdı ve çok yorulmuştuk. Biliyorsun içimi huzur kaplıyor ona sarılmak öylece kalmak isterdim ben mesela
Elifim hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan inşallah
Dini nikah konusunda bende bir iki birşey söylemek istiyorum..
Bu ne kadar uygun?..
Bizde giriyoz
Evet canım bu hususa deginmen çok güzel oldu bunlar elbette ki herkesin kendi seçimleri herkesin yaşayış tarzı farklı kimse kimseyıde eleştirip yargilamayaz o yüzden tercih herkesin kendisine aittir dediğin gibi nikâh olup sonradan ayrılmak çok büyük vebaldır ki allahu tealanin en cok tabiri caizse hiddetlendigi mesele boşanmaktır evet resmi nikah yeryüzünde bayanın hak ve hukuku için gecerliyse allah katında geçerli olan dini nikahtir ve her ıkiside şarttır
aartik dini nikâhtan sonra o senin helalin oluyor dedigim gibi tercih meselesi arkadaşlar ben bu zamana kadar kendimi korudum harama el sürmedim kalkıpta kendimi eşime sakladigim insanlada günaha girmek istemem ne olursa olsun çünkü istersen 100 kere düğün yap ama nikah olmasın allah katında hiçbir geçerliliği yok buda benim kendim ve ailemin seçimleriydi pişman değilim aksine çok mutluyum elbette ki kimse kimseyı tam tanımadan nikah yapmak istemez ki ben olsam bende istemezdim ama elhamdülillah nişanlımdan eminim rabbim kimseyı utandırmasin hepinize hepimize sevdiklerimizle uzun uzun ömürler versin aşk için deee :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?