Dilam siz konuşmuşsunuz anlaşmışsınız ona birşey demiyorum..
Eşinin senden birşey talep etmeyeceğini de az çok tahmin edebiliyorum
Ama bu konuda çekincelerim var benim..
Açık açık da söyleyemeyeceğim şeyler var..
Allah size öyle kötü şeyler yaşatmasın tabiiii
İnşAllah siz bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsınız, biz girdik gireceğimiz kadar günaha zaten
İşte dini nikah yapanlara da yapmayanlara da hak veriyorum ben..
Yapan da mantıklı geliyooo, yapmayan da..
Bilemiyom o yüzden..
Rabbim affetsin ne diyeyim..
Bende inanamıyorum cnm hatta bugün de çalıştığım için inanamıyo olabilirimDedim bugün gideyimde işe balayından sonraki pazartesi gelmem Kocacıııığımı işe gönderirim sabah akşamda karşılarım
Kuzum ben dini nikahın olması için şartlar nedir fln onları dinledim..
Senin dediğin birbirleri üzerindeki hakları..
O konuda çok bilgi sahibi değilim, ama Aslım bu konuyu okumuş olabilir
O yanıtlayabilir belkii
Bu arada çok teşekkür ederiimmm
Ayyy çok iyi yapmışsın ama yaaa
Aferün kız sanaaaaa
Tuğçeee ben gitmeden döner misiiiinnn
Zeytinyağını çok severim seni de yeriiiiimmmm
Dilam siz konuşmuşsunuz anlaşmışsınız ona birşey demiyorum..
Eşinin senden birşey talep etmeyeceğini de az çok tahmin edebiliyorum
Ama bu konuda çekincelerim var benim..
Açık açık da söyleyemeyeceğim şeyler var..
Allah size öyle kötü şeyler yaşatmasın tabiiii
İnşAllah siz bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsınız, biz girdik gireceğimiz kadar günaha zaten
İşte dini nikah yapanlara da yapmayanlara da hak veriyorum ben..
Yapan da mantıklı geliyooo, yapmayan da..
Bilemiyom o yüzden..
Rabbim affetsin ne diyeyim..
hayırlısı olsunn artıkk
rabbim utandırmasın, yarı yolda bırakmasın bizi inşallah :26::26::26:
Düğündaşıııııııııııııııım :) Günaydııııın. Tüm gelinlere günaydııın :) Güneş yüzünü yavaşça gösteriyor mu ne,Dua edin hava o gün çok güzel olsunda,rahatça dış mekan çekimi yapabilelim.
Canım benimde bugün son :) 7 Mayıs salı iş başı yapıcam :)
hımm ben bu konuya cok takıldım ya severken bile oğlum bilmem ne derim de yine de sagol canım.
bu arada o plaj havlusundan benimde olsunnn çiçeğine de bayıldım fiyatlar nasılmıış ?
aslıııııı beniii duuuuyyy :)
Yani benim bir tanıdığımın başına geldi.
Düğün arefesi ayrıldılar kız 6 ay sonra yeniden evlendi ama eski eşi dinen boşamadı. İnat etmişti. Öyle olunca ben kıymayacağım dedim.
Bizimkilere durumu anlattım onlarda kabul ettiler.
Bizde hani yoğunluktan dolayı erken kıyalım 2-3 gün diye düşünüyoruz. Bakalım.
Dilam biliyorsun aşkım benim ilk erkek arkadaşım.
İlk kez bir erkeğin elini tutuyorum. Ona çok güveniyorum.
Aslında birazda benim için bu çünkü bazen bende onu çok öpmek istiyorum ama kendimi bu şekilde frenliyorum.
Ne kadar dikkat etsekte 5-6 defa öpüşmüşüzdür.Hani bazen insan kendini zor tutuyor içi aşkla doluyken öyle birşey
Ben kendimi bu şekilde zor tutarken onun için daha zor olmalı çünkü ben göğsünü görünce etkilenmiyorum ama elimi tuttuğunda dünyam, zaman, mekan değişiyor sanki
İnşallah kuzum sonra bu şekilde her sabah uyanacağım
sadece bunu yaşamak bile benim için bir mucize
Özgeler küsmüydü.
cıks cıks cıksözgem aşkınızı koruyun bunu sana hiç yakıştırmadım.
Hatırlarsanız size geçen anlatmıştım.
Geçen hafta düğüne katıldım diye bu düğünde ordaki damadı gördüm.
Aşkıma çok mutlusun inşallah mutluda olacaksın dedi. Sonra halinden tavrından anladığım kadarıyla 7 haftalık evli olmalarına rağmen pişmandı.
Ya da kavga etmiş olmalarının üzüntüsü bu yüzden Allah sizi ve aşkınızı korusun Özgem nolur küçük şeyler yüzünden en güzel anlarınızı kabusa çevirmeyin.
Lütfen canım haddim değil belki ama seni sevdiğimden söylüyorum
Yaaaa heyecan tavan yapmış durumda :119: Bugün son bekar iş günüm güzeeel makyajımı yaptım mini eteğimi giydim işe geldim neme lazım bi daha biraz zor giyebilirim
Yarın saç provasına giderim perşembe sabah gelin hamamı akşam kına varrrrAman tanrım yine karnıma bi ağrı girdi
Kirmiziiiii ben Elif bu arada!
Sen kimsin?
elifim şimdi şölekii,
evet birbirinin üstünde söz hakkın var ama bunu çiftler konuştuğu zaman çokta sıkıntı kalmıyoo.
biz ilk nikah konusu açıldığında bugün nasılsak nikahtan sonrada o şekilde kalcaz dedik ve çok şükür bu kuralımızı bozmadıkk.
çünkü ben herşeyi ilk gün heycanla yaşamak isterim, bunu oturdum anlattım, saolsun nişanlımda tabiki haklısın aşkımm nasıl istersen dedii
hiç bi zamanda o şekilde bi isteği olmadı.
belki ben bu konuda şanslıydım ama bizim için hiç bi sıkıntı teşkil etmedii.
aksine sevgimizi, saygımızı aşkımızı kamçıladı.
onun Allah katında eşiydim ama birbirimize uzak eşler güzell yanii :26::26:
ha ayrılık durumunda Allah korusun düşünmek bile istemiyorumm..
belirli kelimeleri etmesi yeterli die biliyorumm. benim nikahım olduğundan o kelimeleri telaffuz dahi etmek istemiyorumm..
Kız ebn sadece uyuma aşaması için hazırırmda diğerinde naparız hiç bilmiyorum
Allah korusun Dilaaammmm
Siz çok çok çok mutlu olacaksınız ki yuvanızdaaa!!!
Allah korusun Dilaaammmm
Çağlaydı di mi yanlış hatırlamıyorum?
Canım ne çabuk gelmiş seninkide
Topiğe çok yorum yazmasandaa beğenilerini aldııımm hepppp77:
Çok çok mutlu oluuuuunnn
7 Mayıs'da bende balayında olacaaammmm
Plaj havlum özdilek 21.90 dı galiba
Çiçeğim 80 idi, kargo+ek inciyle 92 ye geldiii
Aslıııı duuuuyyy kirmiziiiyiiii
sansli
Kesinlikle canım sana katılıyorum bende nişanlımla konuştum ve çok şükür ki hiçbir zaman sınırını açmadı ben onun ilkiyim oda benim ilkim herşeyi zamanında aşkla yasayilim dedik ve öylede oldu ama dediğin gibi herkes bizim gibi sanslida olmayabilir :)
Allah korusun neredeyse iki yıl olacak asla ne aklıma nede kalbime böyle bir düşünce gelmedi caniiiiimmmm allah herkesi coooookkk mutlu eylesin :))
jetelifsin seeen :)
bende gül canım sana bikaç kere yazdım ama cok yoğundu burası görmedin ki beniii :26:
çicek cok tatlı ya canlı istiyordum ama böyle bişey mi düşünsem bir ömür saklarım kiii ben bunu
tabi önce ayakknıyı almak lazım değil mii renkli, bişi alıcam inşallah :)
Aslım sende varya iyice korkutma beni
Aminnnnnnnnnyanında olsun bak nasıl oluyor
Bizde erken kıyılır lakin ben istemiyorum.
Herşeyi yaşarken evimizde olsun. İlk dokunuşlar vs.
Evet canım bu hususa deginmen çok güzel oldu bunlar elbette ki herkesin kendi seçimleri herkesin yaşayış tarzı farklı kimse kimseyıde eleştirip yargilamayaz o yüzden tercih herkesin kendisine aittir dediğin gibi nikâh olup sonradan ayrılmak çok büyük vebaldır ki allahu tealanin en cok tabiri caizse hiddetlendigi mesele boşanmaktır evet resmi nikah yeryüzünde bayanın hak ve hukuku için gecerliyse allah katında geçerli olan dini nikahtir ve her ıkiside şarttır
aartik dini nikâhtan sonra o senin helalin oluyor dedigim gibi tercih meselesi arkadaşlar ben bu zamana kadar kendimi korudum harama el sürmedim kalkıpta kendimi eşime sakladigim insanlada günaha girmek istemem ne olursa olsun çünkü istersen 100 kere düğün yap ama nikah olmasın allah katında hiçbir geçerliliği yok buda benim kendim ve ailemin seçimleriydi pişman değilim aksine çok mutluyum elbette ki kimse kimseyı tam tanımadan nikah yapmak istemez ki ben olsam bende istemezdim ama elhamdülillah nişanlımdan eminim rabbim kimseyı utandırmasin hepinize hepimize sevdiklerimizle uzun uzun ömürler versin aşk için deee :))))))
Hoş geldin hadi hayırlısı olsunDüğündaşıııııııııııııııım :) Günaydııııın. Tüm gelinlere günaydııın :) Güneş yüzünü yavaşça gösteriyor mu ne,Dua edin hava o gün çok güzel olsunda,rahatça dış mekan çekimi yapabilelim.
Canım benimde bugün son :) 7 Mayıs salı iş başı yapıcam :)
Amin canım dünkü tablo beni çok etkiledi.yok kuzum ne haddi memnun oldum dediklerineikimiz de perişan olduk zaten
biz öyle kavga eden çiftler değiliz o nedenle ufacık bişey bile olsa çok etkiliyo bizi.. yarım gün küs durabildik zaten
Allahım bi daha yaşatmasın inşallah
oyyy kuzummmm çok az kaldı yaaa
seni de listeden şutlucam yakında
Üstüne sizide görünce işte şey ettim biraz
Canım kendimize, sevdiklerimize dünyayı zindan etmeyelim.
Zaten çevremizde hep kıskanç insanlar, kem gözler varken birde yanlış anlaşılmalar yüzünden birbirimizi incitmeyelim.
İnşallah bir daha olmaz (ki olacaktır hepimizde zaman zaman) olsada uzun sürmez inşallah hemencecik konuşup tatlıya bağlamamız ümidiyle
Allah korusun Dilaaammmm
Çağlaydı di mi yanlış hatırlamıyorum?
Canım ne çabuk gelmiş seninkide
Topiğe çok yorum yazmasandaa beğenilerini aldııımm hepppp77:
Çok çok mutlu oluuuuunnn
7 Mayıs'da bende balayında olacaaammmm
Plaj havlum özdilek 21.90 dı galiba
Çiçeğim 80 idi, kargo+ek inciyle 92 ye geldiii
Aslıııı duuuuyyy kirmiziiiyiiii
olsun canım tanıstık kiii sonunda önemli olan buuu :)Ayy çok güldürdün beni yaaa
Jetelifsin seeennn
Kusura bakma Gülcüm ya, valla arada kaynayabiliyo öyle bazı şeyler
Canlıyı saklayamam diye istemedim ben, ama onlarda spreyle fln saklanabiliyormuş galiba:26:
Renkli al renkliiii
Hele benim gibi hala çocuksan
kırmızı ne sormuştın :44::44:
kızlar kusura bakmayın işlerim yogun
dini nikah ve eşlerin birbiri üzerindeki hakları çok uzun sağlıklı kaynaktan okumanızı tavsiye ederim. yazmak isterdim ama şuan başımda bir sürü dosya var.
Çekik gözlüm elifkomoviç jetgelinimiz aldıkların çok güzel maşallah Aşk'la kullan kuzum
Bu arada dini nikahtan bahsedilmiş bende düğünden 1-2 gün önce kıyılması taraftarıyım
Artı canlar bişi sorcem mutfağa cam masa kullanışlı olur mu acep yaa:26::26::26:
Model bu kırılmaz dedi ama satıcı ama bilmiyom bide benim gibi sakar biri düşünülünce orası düşünülüyo
Eki Görüntüle 691670
Canım bende mutfağa cam masa aldım.Çekik gözlüm elifkomoviç jetgelinimiz aldıkların çok güzel maşallah Aşk'la kullan kuzum
Bu arada dini nikahtan bahsedilmiş bende düğünden 1-2 gün önce kıyılması taraftarıyım
Artı canlar bişi sorcem mutfağa cam masa kullanışlı olur mu acep yaa:26::26::26:
Model bu kırılmaz dedi ama satıcı ama bilmiyom bide benim gibi sakar biri düşünülünce orası düşünülüyo
Eki Görüntüle 691670
hayırlısı diyelimm haticemm
amin aminn hayırlısıyla inşallahh elifimmm :26::26:
kırmızı , güllll biz de tanışsaydıkk iyiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?