'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlısı olsunn artıkk
rabbim utandırmasın, yarı yolda bırakmasın bizi inşallah :26::26::26:

Düğündaşıııııııııııııııım :) Günaydııııın. Tüm gelinlere günaydııın :) Güneş yüzünü yavaşça gösteriyor mu ne,Dua edin hava o gün çok güzel olsunda,rahatça dış mekan çekimi yapabilelim.
Canım benimde bugün son :) 7 Mayıs salı iş başı yapıcam :)

hımm ben bu konuya cok takıldım ya severken bile oğlum bilmem ne derim de yine de sagol canım.
bu arada o plaj havlusundan benimde olsunnn çiçeğine de bayıldım fiyatlar nasılmıış ?

aslıııııı beniii duuuuyyy :)

hayırlısı olsunn artıkk
rabbim utandırmasın, yarı yolda bırakmasın bizi inşallah :26::26::26:

Allah korusun Dilaaammmm
Siz çok çok çok mutlu olacaksınız ki yuvanızdaaa!!!

Çağlaydı di mi yanlış hatırlamıyorum?
Canım ne çabuk gelmiş seninkide
Topiğe çok yorum yazmasandaa beğenilerini aldııımm hepppp77:
Çok çok mutlu oluuuuunnn

7 Mayıs'da bende balayında olacaaammmm

Plaj havlum özdilek 21.90 dı galiba
Çiçeğim 80 idi, kargo+ek inciyle 92 ye geldiii

Aslıııı duuuuyyy kirmiziiiyiiii

yok kuzum ne haddi memnun oldum dediklerine ikimiz de perişan olduk zaten
biz öyle kavga eden çiftler değiliz o nedenle ufacık bişey bile olsa çok etkiliyo bizi.. yarım gün küs durabildik zaten
Allahım bi daha yaşatmasın inşallah

oyyy kuzummmm çok az kaldı yaaa
seni de listeden şutlucam yakında

Son düzenleme:
sansli

Kesinlikle canım sana katılıyorum bende nişanlımla konuştum ve çok şükür ki hiçbir zaman sınırını açmadı ben onun ilkiyim oda benim ilkim herşeyi zamanında aşkla yasayilim dedik ve öylede oldu ama dediğin gibi herkes bizim gibi sanslida olmayabilir :)
Allah korusun neredeyse iki yıl olacak asla ne aklıma nede kalbime böyle bir düşünce gelmedi caniiiiimmmm allah herkesi coooookkk mutlu eylesin :))

çicek cok tatlı ya canlı istiyordum ama böyle bişey mi düşünsem bir ömür saklarım kiii ben bunu
tabi önce ayakknıyı almak lazım değil mii renkli, bişi alıcam inşallah :)

benimde 1,5 yıl oldu binlerce kez şükürler olsun aklımıza hiç kötü şey gelmedii, sınırmızı aşmadıkk
aminn hepimizz çook çok mutlu olalım inşallahh

jetelifsin seeen :)
bende gül canım sana bikaç kere yazdım ama cok yoğundu burası görmedin ki beniii :26:

Ayy çok güldürdün beni yaaa
Jetelifsin seeennn

Kusura bakma Gülcüm ya, valla arada kaynayabiliyo öyle bazı şeyler

çicek cok tatlı ya canlı istiyordum ama böyle bişey mi düşünsem bir ömür saklarım kiii ben bunu
tabi önce ayakknıyı almak lazım değil mii renkli, bişi alıcam inşallah :)

Canlıyı saklayamam diye istemedim ben, ama onlarda spreyle fln saklanabiliyormuş galiba:26:

Renkli al renkliiii
Hele benim gibi hala çocuksan

kırmızı ne sormuştın :44::44:

kızlar kusura bakmayın işlerim yogun

dini nikah ve eşlerin birbiri üzerindeki hakları çok uzun sağlıklı kaynaktan okumanızı tavsiye ederim. yazmak isterdim ama şuan başımda bir sürü dosya var.

Çekik gözlüm elifkomoviç jetgelinimiz aldıkların çok güzel maşallah Aşk'la kullan kuzum
Bu arada dini nikahtan bahsedilmiş bende düğünden 1-2 gün önce kıyılması taraftarıyım
Artı canlar bişi sorcem mutfağa cam masa kullanışlı olur mu acep yaa:26::26::26:
Model bu kırılmaz dedi ama satıcı ama bilmiyom bide benim gibi sakar biri düşünülünce orası düşünülüyo

Evet Elif'cim ismim çağla :)
Güzel güzel pozitif yazılarını beğenmemek mümkün mü,enerjin neşen eksik olmadan musmutlu bir yuvan olur inşallah.Eşin çok şanslı eminim
Amiiiiiiiiin tatlım, hepimiz mutlu oluruz inşallaahhh:)
Bizim imam nikahı 2 gün önceden perşembe gecesi kıyılıcak.
Herkesi öperim

olsun canım tanıstık kiii sonunda önemli olan buuu :)
içim hala cocouk ama etraf tepkisinden korkuyorumm :44:

varmıdır netde böyle kaynaklar?
acelesi yok canım işlerini hallet hatta bende biraz calısayım müsait oldukca bu konuyu tartısalımm

ben cam aldım canım benimki de bu

Canım bende mutfağa cam masa aldım.
Çok güzel duruyorlar ama şimdi ebnde düşününce tırsttım birden:18:

hayırlısı diyelimm haticemm

amin aminn hayırlısıyla inşallahh elifimmm :26::26:

Bizde tanışalım dilam
Bende hatice kızlar kımızı adını söyledinsede bu aralar leyla modundayım affet
1,5 yıl çok iyi umarım hepiciğimiz helalimizle musmutlu olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…