'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gül ben kimim

ben de düğün günü imam nikahı olsun diye diretmiştim gelinliğimle kıyılsın diye ama 2 gün önceden falan mı yapsam ben de bilemedim şimdi ogün çok sıkışık olur mu :26:
foto çekimi 1 hafta önce olcak gerçi olmaz bence çok sıknıtı yeaaa

foto çekimi 1 hafta önce mi? ohhhh

Günaydın kızlarrr

Hafta sonum çok güzel geçti görümceciğim ve kayınvalideciğimle çarşı pazar pasaj gezdik. kına kıyafeti için kumaş seçtik. sonra bütün görümcelerimle beraber diktiricez hepimiz hürrem olucaz. yiğenlerimizde hintli olcaklar kınada

Aslı yorganları çok iyi düşünmüşsün ben bilmiyodum onu :26: geçmiş olsun bide annenle babanın elini öpmeye gittiniz mi merak ettim :26:

Özge albümünüze bayıldım. bi dahada birbirinizi üzmeyin

elif, dila, hüm, hatice, sinem sizlerede öpücükler kızlarr

hoşgeldin Ceren

Evet kuzum çok cicik duruyo bayıldım ama tereddüt içindeyim acaba rahat kullanabilir miyim diye ki yaa hemen kırılır mı bi yerlerime bişey olur mu :26::26::26::26:

ismini bilmiyorum kiii
sen listeden sorumlu devlet bakanısınn

varmıdır netde böyle kaynaklar?
acelesi yok canım işlerini hallet hatta bende biraz calısayım müsait oldukca bu konuyu tartısalımm

asım uysal'ın evlilik ve cinsel hayat adlı kitabını okudum ben.

vaktiniz varsa mutlaka okuyun hatta nişanlın da okusun. çok büyük faydası oluyor hem cinsellikte hem de evlilikte o da ben de haklarımızı ve evliliğin getirilerini biliyoruz hem hukuki yönden hem de dini açıdan ,cinsellikte de dini ve tıbbi açıdan.

imam nikahına gelince resmi nikahtan sonra kıyıldı benimkisi.

Ayyy çok iyi yapmışsın ama yaaa
Aferün kız sanaaaaa

Tuğçeee ben gitmeden döner misiiiinnn

canım bbilmemki cumartesi öğleden sonra dönücez Senin düğünün pazar ama ogün kk ya girebileceğini sanmıyorum
Ben belki balayında işim olmazsa girer size durum bildirimi yaparım işlem tamam diye

oyy iyi yapmışsınnn ne güzelll yaaa :)
hep böyle mutlu ol inşaaaallllaaah :)

Amin cnm hep birlikte inş

Tuğçem mini etek konusunu şimdiden unut derim.
Abim de gördüm sonra yengem arada giyse de eskisi kadar giyemiyor.

Kız önümüzdeki pazartesi aşkı işe öperek uğurlayacaksın ay ne güzel maşallah

Ayyyy eveeettt

Evet kuzum çok cicik duruyo bayıldım ama tereddüt içindeyim acaba rahat kullanabilir miyim diye ki yaa hemen kırılır mı bi yerlerime bişey olur mu :26::26::26::26:
Bende de açılır kapanır olduğundan kesin kırarım hissiyatı vardı.
Aşkta dikkat ederiz aşkım beğendiğin buysa alalım dedi aldık.
Evde en çok o içime sindi severek aldım. Gerçekten çok güzel duruyor

dedim ya kuzummm provadan sonra çekime gitçem ben provam aynı düğündeki gibi olcak ordan hooop çekime

Özgem nikah kıyılması öyle çok uzun sürmüyorki
Birkaç soru akabinde birkaç bilgi veriliyor
Sonra nikah kıyılıyor

tamam canım cok sağol bi arastırayım ben

O zaman ne yapıyorum haftasonu o masayı gidip çeyizime katıyorum

evet canım

dedim ya kuzummm provadan sonra çekime gitçem ben provam aynı düğündeki gibi olcak ordan hooop çekime

hımm anladım canım... benim 10.30da kuaför var 1.30da foto çekimi akşam 7de de nikah var... foto çekim bitince bizim eve geelceğiz evden çıkarma muhabbeti olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…