bakın kim geldiii
bakın çizelgemde ne yazıyorrr
bu günleri de gördüm çok şükür
ama dün akşam hüzünlendim bi bu yüzden abimle yalnızdık kayınanniş aradı napıyon kızım dedi abimle oturuyoruz anne dedim ayy ne güzel tadını çıkarın az kaldı düğünlere bida yalnız kalmanız zor olabilir dedi
evet haklı artık eşlerimiz olacak yanımızda :123: daha kalabalık bir aile olacağızz :109::109::109::109:
rabbim bu günleri aratmaz inşallahöyle işte düşünürken uyuyup kalmışım call mall yalan oldu yani
ama söz bugün yapıciiimm kiii
elifimm bahtsız bedeviyiz biz cicimneyse ki senin dönüyor şansın bende döndürmeye kendime şans yaratmaya çalışıyorum(yaratmak kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama başka bişi bulamadım :26: yalnızca Allah'a mahsus çünkü yaratmak)
güle güle kullanın kuzum aşk dolu filmler izleyin
sinem seninde evin tutulduuuuhayırlı olsun canım bak hiç üzüldüğüne değmedi Allah çok büyük
hümüovskiiii çiçek ne cicik ya öylegelnliği de istiyoruz en yakın zamandaa
aslımuuu gözün aydınnnnbende 63 ü geçtim dün sana demeyi unuttum şimdi de 65 de takılı kaldım
darısı onun başına
bakın kim geldiii
ama dün akşam hüzünlendim bi bu yüzden abimle yalnızdık kayınanniş aradı napıyon kızım dedi abimle oturuyoruz anne dedim ayy ne güzel tadını çıkarın az kaldı düğünlere bida yalnız kalmanız zor olabilir dedi
evet haklı artık eşlerimiz olacak yanımızda :123: daha kalabalık bir aile olacağızz :109::109::109::109:
rabbim bu günleri aratmaz inşallahöyle işte düşünürken uyuyup kalmışım call mall yalan oldu yani
elifimm bahtsız bedeviyiz biz cicimneyse ki senin dönüyor şansın bende döndürmeye kendime şans yaratmaya çalışıyorum(yaratmak kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama başka bişi bulamadım :26: yalnızca Allah'a mahsus çünkü yaratmak)
sinem seninde evin tutulduuuuhayırlı olsun canım bak hiç üzüldüğüne değmedi Allah çok büyük
aslımuuu gözün aydınnnnbende 63 ü geçtim dün sana demeyi unuttum şimdi de 65 de takılı kaldım
darısı onun başına
yapacak birşey yok. sadece daha fazla dikkat
napalım ya biz de böyle yaratılmışız.
koydum canım gelinliğimi de
ayy şimdi gördümmmmaşallah ne güzel olmuş yaaa
dantel nasıl asil bişi öyleee
Allah utandırmasın hüümmm çok az kaldıı
duygularım karışıyor yaaa
bişe dicemmm bennnn
aslıyıı garantiledim inşallahh amaaaaa pınartoşta gelirr orda zatennnn
benim izmirdeki düğünümeee gelceklerr allahtan bişe gelmezseeeeeeeee
sizde gelinnn yalnız bırakmayınnnn beniiiiiiiii
bakın kim geldiii
darısı onun başına
hoşgeldinn pınartoşşş
az önce senin adına karar verdimm amaa izmirdeki düğünümee gelcenn dimiii Allahtan bi mani gelmezseee
aslımm ve senn eşkitolarınızla teşrif edersinizzzzz
Canım keşke gelebilsem biz eşim ile İzmir'e gitmeyi düşünüyoruz Gaziemir de halam ve arkadaşım var onları ziyarete oradan da Urla ya gitmeyi düşünüyoruz eşim orada askerlik yaptı bana göstermek istiyor oraları ama araba alınca düşünüyoruz..
Senin düğün tarihi ne zaman dı?
dilamikkhoşbuldumm
gelirim inşallah tabi dedğin gibi bi mani olmazsa çok isterim
eşkito muuuuo zamana evlenmiş mi olurum ben :26: senin de tarihin belli olsun artık yaa ona göre plan yapalım kiii
evlenince izmirde olmayacağım ya ben ama yinede gelmeyi çok isterim çok uzakta olmayacağım çünkünüm
Sanrıım ben geldim mutlu sabahlar kızlar
Sanrıım ben geldim mutlu sabahlar kızlar
çok sağol tatlım..... dantel seçerek nasıl doğru bi karar verdiğimi anladım
Sende dantelli seç çok güzelhepimiz çok güzel olalım canlarımız görür görmez çarpılsın bize
Hoşgeldin canım
yaa evet evli olabilirsinn, belki nişanlıcanla gelirsinn henüz tarihim belli olmadığından dolayıı
ama gelinnnnnnnn :26::26::26:
ben hep dantel istedim zaten canım inşallah öyle olacak
her gelin güzeldir bu arada hepimiz peri kızı olacağız o gün geldiğinde
hoşbuldum bircann
sen nerde yaşıyosun:26: izmire yakınsın galiba :26:
geliriz inşallah canım eşkito da olabilir nişanlıcan da
siz bi belli edin tarihi inşallah
bide dikilimiydi :44:
aslımoskoskoviçdikili bize ne kadar sürer kii:44: benim ilçeyi hatırla bakim
geliriz inşallah canım eşkito da olabilir nişanlıcan da
siz bi belli edin tarihi inşallah
bide dikilimiydi :44:
aslımoskoskoviçdikili bize ne kadar sürer kii:44: benim ilçeyi hatırla bakim
Hepimiz mutlu olalım inşallahHoşgeldin canımmSana da mutlu sabahlar mutlu günler
en mutlu sabahlarrr haticecanla başlarrrrr haticecaaaannnnnnn :86::86::86::86::86:
sana özell beste yaptımm canımm hoşgeldinnnn
sağol canım benim gelinlikçim yaptırdı bi yapay bi de vanlı çiçeğim olacak
Dilam çok çok mutlu oldumki ben
Seni çok seviyorumki ben
Seni öpüyorumki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?