'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

artık oyunu bırakmam gerek sanırım
29 da bile delirme boyutuna geldim ama bağımlı gibi oldum

tamam hümmmümm
gel sen de sıyıranlar kervanına katıl

bende bi dönem oynadım onu manyağa bağlamıştımm :86::86::86::86:
sora bıraktım tabi burdan face e giremediğim içinn
bizimkiler benim face girip kendilerine bol bol can gönderiyolar şmdii

annen seni vermemek için mi yapıyor :44:
bu ne ya

Valla canım senin nişan stresi değil anne stresi Allah yardımcın olsun. o gün bişey anlamıyorsun zaten her şey senin dışında gelişiyor :18:

ben biliyodum bugün başıma bi iş açacağımıı
bi insan aylardır oturduğu masadan kalkarken elini çarpar mı yaaaaa
bi ele bu kadar çabuk mor otururmu yaaaaa uffff :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

DonukPudra O da stresli, sanırım kendini kaptırdı gitti Şehir dışı olduğu için evlenmemi pek istemiyordu ama sevgilimi tanıdıkça öyle bir sorun kalmadı çok şükür...Sabah sabah atıştık pufff

hande_buse88 Amin cnm, teşekkür ederim

Oy kıyamam canım. bende bacağımı çarpıyorum genelde Canım sen kaç saatlik uykuyla ayaktasın. Uykun açıldı mı şimdi

kızmaaaaaaaaaaa..pozitif enerji yolla
olur olur şekil a ben

kolumu boynumu kaşısam bile iz oluyor hemen :26:

**

hümm çiçek + sen :119::119:

bu arada hümümm afedersin kendi derdimden çiçeğine yorum yapamadımm

çok güsellll canımmmm
*
sineeeemmm geldin mii elbisemi eklicemm senin içinnnnnnnn

Canım Allah kolaylık versin. anneni biraz sakinleştirmeye çalış bence.

hümmm çiçeğine bayıldımm. nerde yaptırdın. ben pembe delisiyim zaten

aslııı nolcak bu halimizz ben de öleyimm :26::26:
kaşısam bi tarafımı kan oturyo hemenn

dilaa aynen bende. çok beyazım bide tenim hassas. biz sözlenirken kollarıma sir ağda yaptırmıştım kıppkırmızı sivilce oldu her tarafım çok allerjik bi insanım

aslııı nolcak bu halimizz ben de öleyimm :26::26:
kaşısam bi tarafımı kan oturyo hemenn

çözüm bulamadım hala
fondotenler de fayda etmiyor.

nişanlıyken kolumu çarptım mosmordu ..annem nişanlım yaptı sanmıştı rezil bir durum.. çarptım diyorum hadi hadi dövcem sizi diyodu böyle şeylere maruz kalıyorsun bir de..

evlendim sorma

dilaa aynen bende. çok beyazım bide tenim hassas. biz sözlenirken kollarıma sir ağda yaptırmıştım kıppkırmızı sivilce oldu her tarafım çok allerjik bi insanım

bana da nişandan önce özel muamele yapıyolardı aman kalkma aman çarpma diee
nişandan 2 gün önce olacağı var yaa, dolmuşta bi savruldum,
tutacaklardan birine çarptım kolumuu, ne tesadüftür kii çivisi çıkmış oranınn
kolum morarmıştı benimdee

Günaydın Taze Gelin adayları ve Gelinler,Allah tüm dileklerimizi kabul etsin inşaallah
Sinem Evin Hayırlı olsun canım,Güle Güle otur

canım çok teşekkür ederim darısı tüm ev arayanlara inşallahhhh

cerencim çok teşekkür ederim inşallaaaahhhh hepimiz aşkla oturalım aşk yuvalarımız da

aslıcımmm,,teşekkür ederim canım inşallahhh hepimiz ağız tadıyla oturalımmm

biryahcanya,,teşekkür ederim inşallah kirada oturan herkese Raabim kendi evini nasip etsin,bana da nasip etsin inşallahhh

dillacımmm saol kuzummm inşallahhh evett sizi dinleyip hemen toparlandımm iyiki varsınızzzzz kiiii
ben sana pozitiflik göndereyimm bugün canımmm elbiseni görmek istiyorum ayrıcaaa bide moraran elinden öpüyorum ki geçsinnnn

elifimmmm yaaa sabah sabah güldürdün beni şu anlatımına bayılıyorum hemşocanımmm hayırlı olsun tv bol aşklı izlemeler bu arada amin kuzum hepimiz ağız tadıyla oturalım aşk yuvalarımız daaa

goo,,annen niye böyle bi şey yapıyo ki beyaz saçı kesmek de neyin nesi boyayabilirdin onları umarım kuaför düzeltebilir nişanlanacağın kişiyi onaylamadı mı acaba

hümmm snein çiçeğini sevsinlerr yaa pembiş pembişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…