artık oyunu bırakmam gerek sanırım
29 da bile delirme boyutuna geldim ama bağımlı gibi oldum
tamam hümmmümm
gel sen de sıyıranlar kervanına katıl
Günaydınlar kızlar :)
Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.
Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilirİki gün kala olacak şey miydi bu Stres topu gibi oldum yeminle
Benim nişana 2 gün kala annem beni delirtmek için her yolu deniyor. Dünden beri vitrin boşaltıp vitrin dolduruyoruz. Salonun ortasında kocaman, gereksiz bi vitrin duruyor. İkinci vitrin bu, asıl kullanılan değil.Biz daha ev temizliği, pasta börek faslına geçemedik vitrin düzenlemekten.
Sabah oturdum pc başına, durmuş başımda tel tel beyaz saçları kesiyor. Bi ara kaaartt diye bir ses geldi. Bildiğiniz kuaförlerdeki gibi bir ses. Dedim noldu öyle, kaç tane saç kestin sen? 3 tane vardı bende hepsinin aynı anda kestim. Hiç de 3 tane gibi gelmedi o ses bana ve aynaya bakmamla dumura uğradım. Başımın ön tarafında diken diken bir küme var! Cumartesi günü saçımı yaptırırken umarım kuaför kapatabilirİki gün kala olacak şey miydi bu Stres topu gibi oldum yeminle
bende bi dönem oynadım onu manyağa bağlamıştımm :86::86::86::86:
sora bıraktım tabi burdan face e giremediğim içinn
bizimkiler benim face girip kendilerine bol bol can gönderiyolar şmdii
ben biliyodum bugün başıma bi iş açacağımıı
bi insan aylardır oturduğu masadan kalkarken elini çarpar mı yaaaaa
bi ele bu kadar çabuk mor otururmu yaaaaa uffff :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Oy kıyamam canım. bende bacağımı çarpıyorum geneldeCanım sen kaç saatlik uykuyla ayaktasın. Uykun açıldı mı şimdi
kızmaaaaaaaaaaa..pozitif enerji yollaben biliyodum bugün başıma bi iş açacağımıı
bi insan aylardır oturduğu masadan kalkarken elini çarpar mı yaaaaa
bi ele bu kadar çabuk mor otururmu yaaaaa uffff :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
kızmaaaaaaaaaaa..pozitif enerji yolla
olur olur şekil a ben
kolumu boynumu kaşısam bile iz oluyor hemen :26:
aslııı nolcak bu halimizz ben de öleyimm :26::26:
kaşısam bi tarafımı kan oturyo hemenn
aslııı nolcak bu halimizz ben de öleyimm :26::26:
kaşısam bi tarafımı kan oturyo hemenn
kızmaaaaaaaaaaa..pozitif enerji yolla
olur olur şekil a ben
kolumu boynumu kaşısam bile iz oluyor hemen :26:
**
hümm çiçek + sen:119::119:
bu arada hümümm afedersin kendi derdimden çiçeğine yorum yapamadımm
çok güsellll canımmmm
*
sineeeemmm geldin mii elbisemi eklicemm senin içinnnnnnnn
dilaa aynen bende. çok beyazım bide tenim hassas. biz sözlenirken kollarıma sir ağda yaptırmıştım kıppkırmızı sivilce oldu her tarafımçok allerjik bi insanım
Günaydın Taze Gelin adayları ve Gelinler,Allah tüm dileklerimizi kabul etsin inşaallah
Sinem Evin Hayırlı olsun canım,Güle Güle otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?