'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslımm şaka bi yana cidden evlilik beni korkutuyoo cildimden dolayıı :18::18::18:
yazın evlenmek istemiyorum korkumdann:26::26::26:
ne durumdasınn

sağol tatlım benim dikkat et azıcık arada olur böyle şeyler

morluk daha çok mu oluyor evlenince bişey anlamadım :44::44::44::44::44::44:

candy crushh mıdır nedir bende başlayacam yakında ne çok duyuyorum sizden ayy başlamayayım annem terlikle kovalayacak yakında beni pc nin başından kalkmıyorum diye benzin soldu deyip duruyo zatenn

teşekkür ederimmm geçtii elimm
elbiseyi de koydumm canımcımm
bi de sende iyiki varsın kiiiiiii

candy crushh mıdır nedir bende başlayacam yakında ne çok duyuyorum sizden ayy başlamayayım annem terlikle kovalayacak yakında beni pc nin başından kalkmıyorum diye benzin soldu deyip duruyo zatenn

başlama başlamaaaa
bak kızlar bağımlı olduu atma kendini ateşlereeee

Canım evin hayırlı uğurlu olsunn huzurla, sağlıkla oturun inşşşş büyük bir yük kalkıyor ev tutulduğunda. benim reglim gecikmişti tutulma aşamasında

aslımm şaka bi yana cidden evlilik beni korkutuyoo cildimden dolayıı :18::18::18:
yazın evlenmek istemiyorum korkumdann:26::26::26:
ne durumdasınn

morluk daha çok mu oluyor evlenince bişey anlamadım :44::44::44::44::44::44:

ya ben mesela elimle dokunsam parmak izi kalan bir insanım

evlendikten sonra çeşitli yerlerde oldu .. kol,gerdan kısımlarımda neyse ki havalar soğuktu o aralar uzun kollular vs atlattım. şimdi eşim de alıştı artık hassas muamele görüyorum
ama sakınan göze çöp batar misali arada oluyor

:123::123::123:

ama sen bugün durgunsun sanki :44::44:
uyku iş mi ??

yoksa içine mi sinmedi gelinlikte birşeyler :44::44:

yoksa ben mi öyle hissettim :44: :112::112:

oy Aslım benim hemen de anlarmış yoğun canım sürekli birilerinin yanına gidip geliyorum yoksa çok mutluyum no problem gelinliğin resmini koydum başörtüm daha gelmemiş teslim alırken verecek

kızlar ne güzel birbirinizi dinleyip dertleşiyorsunuz, birbirinizi tanıyorsunuz :2: benim hiç fırsatım olmuyor çalıştığım yerden böyle kaçamak kaçamak bi bakıp çıkıyorum

gözüm aydınnn :18::18::18:
ben de en iyisi kışın evlenimmm

yaaa benim heryerim şimdiden morarık o aman ben ne olacağım çok hassasım ben.... tvlerde dizilerde birlikte olanların morluk oluyordu adam ısırıyor yaaaa :18::18::18::18::18::18:

kızlar ne güzel birbirinizi dinleyip dertleşiyorsunuz, birbirinizi tanıyorsunuz :2: benim hiç fırsatım olmuyor çalıştığım yerden böyle kaçamak kaçamak bi bakıp çıkıyorum

aile gibi olduk artık burdaaa
daha çok kaçamak yap beklerizz

oy Aslım benim hemen de anlarmış yoğun canım sürekli birilerinin yanına gidip geliyorum yoksa çok mutluyum no problem gelinliğin resmini koydum başörtüm daha gelmemiş teslim alırken verecek

iyi bari

hümm çok şeker olmuşsun ki...
ben kendimde anlamadım ama sizleri böyle gelinlikle görünce bi tuhaf oluyorum ya kardesim evleniyor gibi..
mügem, oyam gelin oldu... şimdi sizleri de öyle görmek ne güzel :123:

sağol canım benim bakalım benimki görünce ne yapacak sadece 24 gün sonra sinemalarda

Benimde tenim hassas kolumu bacağımı çarpıyorum nişanlım bile şaşırıyor garibim nasıl bu kadar dikkatsizsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…