Canım Allah kolaylık versin. anneni biraz sakinleştirmeye çalış bence.
hümmm çiçeğine bayıldımm. nerde yaptırdın. ben pembe delisiyim zaten
çözüm bulamadım hala
fondotenler de fayda etmiyor.
nişanlıyken kolumu çarptım mosmordu ..annem nişanlım yaptı sanmıştırezil bir durum.. çarptım diyorum hadi hadi dövcem sizi diyodu böyle şeylere maruz kalıyorsun bir de..
evlendimsorma
sağol tatlım benim dikkat et azıcık arada olur böyle şeyler
çözüm bulamadım hala
fondotenler de fayda etmiyor.
nişanlıyken kolumu çarptım mosmordu ..annem nişanlım yaptı sanmıştırezil bir durum.. çarptım diyorum hadi hadi dövcem sizi diyodu böyle şeylere maruz kalıyorsun bir de..
evlendimsorma
canım çok teşekkür ederim darısı tüm ev arayanlara inşallahhhh
cerencim çok teşekkür ederim inşallaaaahhhh hepimiz aşkla oturalım aşk yuvalarımız da
aslıcımmm,,teşekkür ederim canım inşallahhh hepimiz ağız tadıyla oturalımmm
biryahcanya,,teşekkür ederim inşallah kirada oturan herkese Raabim kendi evini nasip etsin,bana da nasip etsin inşallahhh
dillacımmm saol kuzummm inşallahhh evett sizi dinleyip hemen toparlandımm iyiki varsınızzzzz kiiii
ben sana pozitiflik göndereyimm bugün canımmmelbiseni görmek istiyorum ayrıcaaa bide moraran elinden öpüyorum ki geçsinnnn
elifimmmm yaaa sabah sabah güldürdün beni şu anlatımına bayılıyorum hemşocanımmmhayırlı olsun tv bol aşklı izlemeler bu arada amin kuzum hepimiz ağız tadıyla oturalım aşk yuvalarımız daaa
goo,,annen niye böyle bi şey yapıyo ki beyaz saçı kesmek de neyin nesi boyayabilirdin onları umarım kuaför düzeltebilir nişanlanacağın kişiyi onaylamadı mı acaba
hümmm snein çiçeğini sevsinlerr yaa pembiş pembişşşş
dillacımmm saol kuzummm inşallahhh evett sizi dinleyip hemen toparlandımm iyiki varsınızzzzz kiiii
ben sana pozitiflik göndereyimm bugün canımmmelbiseni görmek istiyorum ayrıcaaa bide moraran elinden öpüyorum ki geçsinnnn
sağol canım benim gelinlikçim yaptırdı bi yapay bi de vanlı çiçeğim olacak
candy crushh mıdır nedir bende başlayacam yakında ne çok duyuyorum sizden ayy başlamayayım annem terlikle kovalayacak yakında beni pc nin başından kalkmıyorum diye benzin soldu deyip duruyo zatenn
aslımm şaka bi yana cidden evlilik beni korkutuyoo cildimden dolayıı :18::18::18:
yazın evlenmek istemiyorum korkumdann:26::26::26:
ne durumdasınn
morluk daha çok mu oluyor evlenince bişey anlamadım :44::44::44::44::44::44:
:123::123::123:
ama sen bugün durgunsun sanki :44::44:
uyku iş mi ??
yoksa içine mi sinmedi gelinlikte birşeyler :44::44:
yoksa ben mi öyle hissettim :44: :112::112:
ya ben mesela elimle dokunsam parmak izi kalan bir insanım
evlendikten sonra çeşitli yerlerde oldu ..kol,gerdan kısımlarımda neyse ki havalar soğuktu o aralar uzun kollular vs atlattım. şimdi eşim de alıştı artık hassas muamele görüyorum
ama sakınan göze çöp batar misali arada oluyor
ya ben mesela elimle dokunsam parmak izi kalan bir insanım
evlendikten sonra çeşitli yerlerde oldu ..kol,gerdan kısımlarımda neyse ki havalar soğuktu o aralar uzun kollular vs atlattım. şimdi eşim de alıştı artık hassas muamele görüyorum
ama sakınan göze çöp batar misali arada oluyor
kızlar ne güzel birbirinizi dinleyip dertleşiyorsunuz, birbirinizi tanıyorsunuz :2: benim hiç fırsatım olmuyor çalıştığım yerden böyle kaçamak kaçamak bi bakıp çıkıyorum
oy Aslım benim hemen de anlarmışyoğun canım sürekli birilerinin yanına gidip geliyorum yoksa çok mutluyum no problem gelinliğin resmini koydum başörtüm daha gelmemiş teslim alırken verecek
iyi bari
hümm çok şeker olmuşsun ki...
ben kendimde anlamadım ama sizleri böyle gelinlikle görünce bi tuhaf oluyorum yakardesim evleniyor gibi..
mügem, oyam gelin oldu... şimdi sizleri de öyle görmek ne güzel :123:
gözüm aydınnn :18::18::18:
ben de en iyisi kışın evlenimmm
yaaa benim heryerim şimdiden morarık o aman ben ne olacağımçok hassasım ben.... tvlerde dizilerde birlikte olanların morluk oluyordu adam ısırıyor yaaaa :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?