arkadaş olduk ya görmen lazım canım
gördüüüüüm veeee benim dgelinliğmin dantellerine çok benziyorrr ama seninki daha güzel olmuş içinde prensesler gibi süzülürsün inşben dikilince beğenmedim bişi de diyemiyorum artık
ay canım benim yaaa ne olacak düzeliyor mu peki neresini kötü yapmışlar ki :44::44::44::44::44:
yani şurda düzgünce muhabbet ediyoruz.
böle salak salak sahte hesaplar açılınca insanın güveni sarsılıyo yaa..
arkadaş olark ekliyoruz, foto ekliyoruz sora böle patlayınca benim de sinirlerim patlıyo vallahii.
bu ne yaaaaa !!!
eysaih eda mı yanigerçi ben edayı bilmiyodum bulgari vardı benim zamanımda
mavişş kınalığın çok güzel canımm çok yakışmış
benimde hürrem elbisem dikilsin artık. bende fotoğraf eklemek istiyorum yaaa
Evet çok haklısın canım sinirlenmekte ama değmez kendini yıpratmaya boşver ya....
hayır bide evlat sahibi olmak isteyenlere fln yazmış, dilinde dua.
Allaha havale ediyorum vallahi şurdaki iyilikleri suistimal edenlerii..
ama umarım günahını alıyoruzdur..
ama bi açıklama yapmadığı sürece eda olarak kalcakk..
hayır bide evlat sahibi olmak isteyenlere fln yazmış, dilinde dua.
Allaha havale ediyorum vallahi şurdaki iyilikleri suistimal edenlerii..
ama umarım günahını alıyoruzdur..
ama bi açıklama yapmadığı sürece eda olarak kalcakk..
beni arkadaş olarak eklememiş bile
beni beğenmiyor musun eysaih
beni arkadaş olarak eklememiş bile
beni beğenmiyor musun eysaih
ay canım benim yaaa ne olacak düzeliyor mu peki neresini kötü yapmışlar ki :44::44::44::44::44:
Tşkler kuzum tekrar dikilecek kan kırmızı olarak modelde de biraz değişiklik çift karpuz kol olacak etek biraz daha yukardan başlayacak ve taşlar başladığı yere kadar devam edecem
Bide kına yakılırken bunu çıkaracam bordo bindallı giyecem kınaya bindallıyla devam edecem
ben pronoviasın dauco model gelinliğini diktriyorum etek kısmı ordaki gibi olmamış tamamıyle onu hayal etmiştim ama daha bitmemiş inş 30unda tam bitecek o zamn içime siner gerçi annem çok beğendi ama benim aklım onda
mavişş ikisini de kırmızı mı giyecekin yani tonları yakın mı birbirinebişi desem birini farklı renk alsan sanki daha iyi olmaz mı :26:
bir de ne eda+bulgari ymiş sanırım vukuatları çokmuş
ben pronoviasın dauco model gelinliğini diktriyorum etek kısmı ordaki gibi olmamış tamamıyle onu hayal etmiştim ama daha bitmemiş inş 30unda tam bitecek o zamn içime siner gerçi annem çok beğendi ama benim aklım onda
mavişş ikisini de kırmızı mı giyecekin yani tonları yakın mı birbirinebişi desem birini farklı renk alsan sanki daha iyi olmaz mı :26:
bir de ne eda+bulgari ymiş sanırım vukuatları çokmuş
İnşallah canım benimde 1 ay içinde şu can simidinden kurtulmam lazım
he yaa:18::18: yemicem inşallah accık yicem yesem de call cı oldum artık
bugün için söz vermiştim gezmeye gitmeden yapıcam mutlaka
atın tarihi bi kenara 3 hafta sonra 1 beden inceleceğimmmmmm
Hüm benimde başım aynı dertten muzdaripkızlar bugün çok yoğunum gelemiyorum süreklineyse ki biraz atlattım yaptım dosyaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?