'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gördüüüüüm veeee benim dgelinliğmin dantellerine çok benziyorrr ama seninki daha güzel olmuş içinde prensesler gibi süzülürsün inş ben dikilince beğenmedim bişi de diyemiyorum artık

ay canım benim yaaa ne olacak düzeliyor mu peki neresini kötü yapmışlar ki :44::44::44::44::44:

yani şurda düzgünce muhabbet ediyoruz.
böle salak salak sahte hesaplar açılınca insanın güveni sarsılıyo yaa..
arkadaş olark ekliyoruz, foto ekliyoruz sora böle patlayınca benim de sinirlerim patlıyo vallahii.
bu ne yaaaaa !!!

Evet çok haklısın canım sinirlenmekte ama değmez kendini yıpratmaya boşver ya....

eysaih eda mı yani gerçi ben edayı bilmiyodum bulgari vardı benim zamanımda

mavişş kınalığın çok güzel canımm çok yakışmış

benimde hürrem elbisem dikilsin artık. bende fotoğraf eklemek istiyorum yaaa

Tşkler kuzum tekrar dikilecek kan kırmızı olarak modelde de biraz değişiklik çift karpuz kol olacak etek biraz daha yukardan başlayacak ve taşlar başladığı yere kadar devam edecem
Bide kına yakılırken bunu çıkaracam bordo bindallı giyecem kınaya bindallıyla devam edecem

Son düzenleme:
Evet çok haklısın canım sinirlenmekte ama değmez kendini yıpratmaya boşver ya....

hayır bide evlat sahibi olmak isteyenlere fln yazmış, dilinde dua.
Allaha havale ediyorum vallahi şurdaki iyilikleri suistimal edenlerii..
ama umarım günahını alıyoruzdur..
ama bi açıklama yapmadığı sürece eda olarak kalcakk..

Insaallah canım günahını alıyoruzdur elbette gelip bi açıklama yapması gerekliydi böyle kaçarak daha çok dikkat çekiyor ama yinede değmez boşver senin iyiliklerin sana kalır üzülme ya ınan gerçekten değmez....

ay canım benim yaaa ne olacak düzeliyor mu peki neresini kötü yapmışlar ki :44::44::44::44::44:

ben pronoviasın dauco model gelinliğini diktriyorum etek kısmı ordaki gibi olmamış tamamıyle onu hayal etmiştim ama daha bitmemiş inş 30unda tam bitecek o zamn içime siner gerçi annem çok beğendi ama benim aklım onda

mavişş ikisini de kırmızı mı giyecekin yani tonları yakın mı birbirine bişi desem birini farklı renk alsan sanki daha iyi olmaz mı :26:

bir de ne eda+bulgari ymiş sanırım vukuatları çokmuş

Kınalığım ilk giyeceğim resmini koyduğum kan kırmızı olacak bindallımda bordo olacak farklı renk dediler ama ben hiç düşünmedim ki

inşallah düzelir canım çok beğendim bende pronovias tan beğendim modelimi ama tabi kolları falan ekleyince sanki o değilmiş gibi

he yaa:18::18: yemicem inşallah accık yicem yesem de call cı oldum artık

bugün için söz vermiştim gezmeye gitmeden yapıcam mutlaka

atın tarihi bi kenara 3 hafta sonra 1 beden inceleceğimmmmmm
İnşallah canım benimde 1 ay içinde şu can simidinden kurtulmam lazım
Yaparız değil mi? Bu iştahla zor anacım

kızlar bugün çok yoğunum gelemiyorum sürekli neyse ki biraz atlattım yaptım dosyaları
Hüm benimde başım aynı dertten muzdarip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…