- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ayrıca bacımmmmmmmmmmmmm eysaihhh sosyal şeyleri bilmiyorum forumu bilmiyorum diyorsun ama ayarlarını gayet de yapmışsın.arkadaş listen falan kapalı ama resim eklemeye gelince yok .
itiraf et sen eda+bulgari tiplemesinin 3.aşamasısın dimi :44:
Evet canım bi ara dediler lösemili çocuklarda bu morluklar oluyor ben kan tedavisi için gittiğim doktora sordum belki kansızlikla alakalıdır dedi ilgililenmedi bende önemsemedim o zaman sadece bacaklarımdaydi suanda karnım ve kollarımda oluşuyor nadiren ellerimin üzerindede çıkıyor
Hahay aslicim bende fark ettim herkes sanaaa takik ama çok seviliyorsun bence ondan ben dışardan takip ederken öyle düşünüyordum sen ve oya maşallahinız var :))
Ben de takarım o zaman sana madem çekiyorsun eksik kalmayım
Hahay aslicim bende fark ettim herkes sanaaa takik ama çok seviliyorsun bence ondan ben dışardan takip ederken öyle düşünüyordum sen ve oya maşallahinız var :))
Slm Bircan ben biz tanışmadık galiba seninlecanım doktora git mutlaka ihmal etme böyle şeyleri
tak tak
hadi ya :44::44: 1 senelik gözlem sonucu
hüüümmmelif gelinliğine telden bakmış çok güzel bi gelin olacak Rabbim çok mutlu etsin onu diye yorum yaptı sana canım
kendisi dişçiye gitmiş ağzı burnu yamulmuşişten izin almış eve gidiyormuş
herkeslere ççokk selamı varr
hüm bende çok merak ettim gelinliğini ama göremiyorum :26:
Aslı taze gelin olduğu için gözde olabilir mi acepBu arada geçmiş olsun
aynı dert bende de var sanırsam dün güzel havayı görünce zibidi gibi gezdik başım şu an başkasının başı gibi
Karenimme merhabaaaa
Caniiiiim sen dahiliyeye git önce ordan olmazsa göndeririler seni başka bölüme ama ihmal etme
aralardan okuyup katılabildim anca
hüüümmmelif gelinliğine telden bakmış çok güzel bi gelin olacak Rabbim çok mutlu etsin onu diye yorum yaptı sana canım
kendisi dişçiye gitmiş ağzı burnu yamulmuşişten izin almış eve gidiyormuş
herkeslere ççokk selamı varr
kib yaptım ben
incelensin bakalım eda+bulgari ile aynı kişi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?