'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eysaih resimlerini attı!!! albüme atıyorum ! bakın silecegim

Canlar şimdi kınalık için benim üstüme tekrardan dikilecek kınalık kıyafetimi koyacam bakın bakalım küçük ablam kv annem çok beğendi büyük ablam beğenmedi içime sinmeyen bişey var diyo sizinde yorumlarınızı alım rengi kan kırmızı olacak

eğer gerçekten oysa hiç akıllanmamış hiç gizleyemiyo kendini illa bi yerden açık veriyo valla

Slm Bircan ben biz tanışmadık galiba seninle canım doktora git mutlaka ihmal etme böyle şeyleri

hüm bende çok merak ettim gelinliğini ama göremiyorum :26:

aslı taze gelin olduğu için gözde olabilir mi acep bu arada geçmiş olsun

aynı dert bende de var sanırsam dün güzel havayı görünce zibidi gibi gezdik başım şu an başkasının başı gibi

karenimme merhabaaaa

caniiiiim sen dahiliyeye git önce ordan olmazsa göndeririler seni başka bölüme ama ihmal etme

aralardan okuyup katılabildim anca

Canlar ekledim kınalık fotomu bakım bakalım yakışmış mı yakışmamış mı dikilsin mi dikilmesin mi diğer tarafada kol olacak karpuz kol olacak rengide kan kırmızı olacak üstünde taşlar eteğin başladığı yere kadcar devam edecek o mendil mendil ya aşağısı biraz daha yukarıdan başlayacak yorumları bekliyorum

hüüümmm elif gelinliğine telden bakmış çok güzel bi gelin olacak Rabbim çok mutlu etsin onu diye yorum yaptı sana canım

kendisi dişçiye gitmiş ağzı burnu yamulmuş işten izin almış eve gidiyormuş

herkeslere ççokk selamı varr

eysaih bak insanlar burdaa bişeler sölüyoo,
çok iyisiniz fln diyodun bizee..
gelip 2 çift açıklama yapsana şurda, bu şekilde kaçarak şüpheleri daha çok üstüne çekiyosun bence..

a.s. sende bizden selam söyle geçmiş olsun

*

kızlar bu arada çok yoğunum

benim şuan çıkmam gerek. en atraksiyonlu yerde olacak şey değil

arkadaş olduk ya görmen lazım canım

aaaaa canım benim yaaaa çok geçmiş olsun dileklerimi ilet canım

eda + bulgari atarlıydı eysaih pek sakin çıktı

cevap bilem vermeyik bize

aynı kişi ise tarzını değiştirmiş yakalanmim diye ama olmadı başaramadı

aynı kişi değilse bile sorunlu bir bünye olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…