selam kızlar nasılsınız bende katılmak istedim muhabbetinize
Kuzum enden böyle sinirlisin?hayır bide evlat sahibi olmak isteyenlere fln yazmış, dilinde dua.
Allaha havale ediyorum vallahi şurdaki iyilikleri suistimal edenlerii..
ama umarım günahını alıyoruzdur..
ama bi açıklama yapmadığı sürece eda olarak kalcakk..
ben şimdi gördümKınalığım ilk giyeceğim resmini koyduğum kan kırmızı olacak bindallımda bordo olacak farklı renk dediler ama ben hiç düşünmedim ki
inşallah düzelir canım çok beğendim bende pronovias tan beğendim modelimi ama tabi kolları falan ekleyince sanki o değilmiş gibi
selam kızlar nasılsınız bende katılmak istedim muhabbetinize
hoşbulduk canım teşekkürlerHoşgeldin canım :)
ben şimdi gördümmaşallah sana yaaa kabarıklığı da çok güzelmiş kırmızıyla bordo yakın renkler olunca o yüzden söyledim ben ama sen renkleri seviyorsun sanırım o zaman olsun bi kere giyceksin sonuçta ( ben kırmııyı sevmem de ondan sordum zannımca )
beğeniyoruz kendimize uyarlıyoruz ama seninki çokda güzel olmuş inş bakalım salı günü bende fotosunu çeker eklerim nasıl olmuş bakalımm
hoş geldin sefalar getirdin
ben şimdi gördümmaşallah sana yaaa kabarıklığı da çok güzelmiş kırmızıyla bordo yakın renkler olunca o yüzden söyledim ben ama sen renkleri seviyorsun sanırım o zaman olsun bi kere giyceksin sonuçta ( ben kırmııyı sevmem de ondan sordum zannımca )
beğeniyoruz kendimize uyarlıyoruz ama seninki çokda güzel olmuş inş bakalım salı günü bende fotosunu çeker eklerim nasıl olmuş bakalımm
hoş geldin sefalar getirdin
Kızlar ne oldu burada yaaa biri açıklama yapsın
maviş kusura bakma sinirimden yazamadım bişee, işlerim vardı bidee..
kınalığın çok güsell, güle güle giyy.
hafif okumaya çalıştım üzerinde tadilat yapılcak sanırımm
Kuzum enden böyle sinirlisin?
Kızlar ben ne kaçırdım.?
Yahu ehpte yoğun olduğum zaman oluyor bunlar
haticem balde açıklamışş
ama ben güveni bu kadar sarsmaya çalışan insanları anlamıyorumm
günahını almıyorum eda ya da deil ama burada kabul görmeyen insanlar neden inatla gelmeye çalışıyolar anlamıyorum.
burda bi çok yeni insan var, ne güzel sohbet muhabbet ediyoruz ben böle fake hesaplar görünce sinirleniyorum
hepimizin topiğe alışma süresi oldu hoop diye düşmedik içinee ama biz bu güveni sağladık, hem face de hem telefonda görüşüyoruz yanii.
aman neyse yaaa şurada hainlik yapanları Allaha havale ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?