'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum enden böyle sinirlisin?
Kızlar ben ne kaçırdım.?
Yahu ehpte yoğun olduğum zaman oluyor bunlar

Kınalığım ilk giyeceğim resmini koyduğum kan kırmızı olacak bindallımda bordo olacak farklı renk dediler ama ben hiç düşünmedim ki
ben şimdi gördüm maşallah sana yaaa kabarıklığı da çok güzelmiş kırmızıyla bordo yakın renkler olunca o yüzden söyledim ben ama sen renkleri seviyorsun sanırım o zaman olsun bi kere giyceksin sonuçta ( ben kırmııyı sevmem de ondan sordum zannımca )

inşallah düzelir canım çok beğendim bende pronovias tan beğendim modelimi ama tabi kolları falan ekleyince sanki o değilmiş gibi

beğeniyoruz kendimize uyarlıyoruz ama seninki çokda güzel olmuş inş bakalım salı günü bende fotosunu çeker eklerim nasıl olmuş bakalımm

selam kızlar nasılsınız bende katılmak istedim muhabbetinize

hoş geldin sefalar getirdin

hoşbuldum teşekkürler

Evet seviyorum ben kırmızıyı kınalık olarak başla bi renk düşünemiyorum evet bi kez giyecem ki Allah'ın izniyle bi kez olsun tam olsun artı tşk ederim

hadi bakalım canım

maviş kusura bakma sinirimden yazamadım bişee, işlerim vardı bidee..
kınalığın çok güsell, güle güle giyy.
hafif okumaya çalıştım üzerinde tadilat yapılcak sanırımm

maviş kusura bakma sinirimden yazamadım bişee, işlerim vardı bidee..
kınalığın çok güsell, güle güle giyy.
hafif okumaya çalıştım üzerinde tadilat yapılcak sanırımm

Kuzum bu sadece denemeydi sil baştan yeniden dikilecek ve aynı model renk farklı olacak daha kırmızı olacak ve isteğim doğrultusunda değişiklikler yapılacak
Yok kuzum sorun değil sakin ol relax ol haklısın ama canını sıkmaya değmez:26::26::26:

Kuzum enden böyle sinirlisin?
Kızlar ben ne kaçırdım.?
Yahu ehpte yoğun olduğum zaman oluyor bunlar

haticem balde açıklamışş
ama ben güveni bu kadar sarsmaya çalışan insanları anlamıyorumm
günahını almıyorum eda ya da deil ama burada kabul görmeyen insanlar neden inatla gelmeye çalışıyolar anlamıyorum.
burda bi çok yeni insan var, ne güzel sohbet muhabbet ediyoruz ben böle fake hesaplar görünce sinirleniyorum
hepimizin topiğe alışma süresi oldu hoop diye düşmedik içinee ama biz bu güveni sağladık, hem face de hem telefonda görüşüyoruz yanii.
aman neyse yaaa şurada hainlik yapanları Allaha havale ediyorum..

şuan yoğunum sadece beğenmekle yetiniyorum..

dilam sakin ol.. herkes Allah'ından bulsun.
her ne niyetle yanaşıyorlarsa da..

son mesajına katılıyorum.. burda çok güzel güven ortamında dostluklar oldu. reele taşındı.

böyle basit şeyler mide bulandırıyor. rahatsızlık veriyor.

Canım benim çok haklısın ama boşver daha fazla takma zaten gereken söylendi kendisine

bende katılmak istedim sohbetinize beni de pek gören olmadı olsun ben gene de tanıtayım kendimi 24 yaşındayım denizlideyim bir firmada sekreterlik yapıyorum

bircaaaaaaaan

benim burnuma kokular geliyor, sende alıyor musun

pardon kızlar pat diye daldım ama benim kokum bahsettiğiniz kişilerle ilgili değil onuda belirteyim

"kimse beni sevmiyor" bircan

Mesai biter maviş kaçar hadiyin iyi akşamlar canlar iyi akşamlar size bi koşu prova olim sonra evime geçim call yapım kilo verim cicik olim yarın görüşürüz baş baş

akşam kayınvalidecanıma yimeğe gitçez sevdicekle
bu arada benimki salı gecesi geldi alamanyadan, dün de görüştük
ordayken bi ara beni ihmal etmişti o nedenle baya tripliydim, dün de tripliydim oldukça sonra barıştık ama benim aşk pıtırcığı halim gitti ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…