'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pınarrr ben akşam call yapmadım :26: hatta mekik de çekemedim
Ama misafirim vardı 11 buçuk ta gittiler yoksa yapardım kii

Kuzular ben sevdiğimle koşuya çıktım dün call caldı ama bugün de eve gelince yapmk istiyorum

he işte şimdi anladım bişiler kruvaze de bu iki taraftan gelip ortadan toplanık gibi olan dimi :26: bi tek stor kaldı onu da kendi çabalarımla öğrenirim artık

şimdi senin koltukların rengi de pek bi marjinal olmuş

turuncu olmaz bence de çocuk odası gibi olur sanki gözümde öyle canlandı yani

daha soft renkler olmalı sanki daha yumuşak yani çünkü koltukların rengi çok baskın perdeler de öyle olursa çok boğar evi

ama ne rank olabilir bilemedim ben onu :26:

Sevimli
Cilveli bir kadınsınız, ama kadınsı değil çocuksu cilveleri tercih ediyorsunuz. Çünkü kadın ve erkek arasındaki oyunun masumiyetini kaybetme tehlikesi olduğunun farkındasınız. O tehlikeyi bertaraf etmenin en iyi yolunun da çocukluktan vazgeçmemek olduğunu biliyorsunuz. Reddediyorsunuz büyük bir kadın olmayı, hem ne gerek var! Siz bir kız çocuğu olarak öyle bir idare ediyorsunuz ki hayatınızı görenler hayran kalıyor. Çocuksu cilvelerinize kapılıp yanı başınızda bitiverenler, istediğiniz zaman gösterdiğiniz kadınsı kimliğiniz karşısında şaşkına düşüyor ve adeta büyüleniyorlar. Yola devam...

Pınarrr ben akşam call yapmadım :26: hatta mekik de çekemedim
Ama misafirim vardı 11 buçuk ta gittiler yoksa yapardım kii

bahane yok

ben dün işçıkışı eve gittim call a başladım annem geldi yemek faslı oldu daha yeni başlamıştım zaten kapattım yemek yedim gezmeye gittim(dilaa buraya dikkat) orda sadece 1 bardak çay içtim

eve geldim saat 23.20 idi hemen başladım bitirdiğimde pestilim çıkmıştı zaten 1 saat sürüyor titreme tuttu sonra oturdum geçsin diye bekledim saat 1 i geçmişti yattığımda

velhasıl kelam istemek başarmanın yarısıdır

bugün başla emi bircanım zayıflayak senin kocaya benim nişanlıya inat

zayıflayak dünyaya inat

zayıflayak kendimize inat

çok acıklı oldu

Kuzular ben sevdiğimle koşuya çıktım dün call caldı ama bugün de eve gelince yapmk istiyorum

olsun spor yapmışsın en azından

bugün call yap yarın tutulsun kolun bacağın

omuzlarım çok ağrıyor benim yaa

kulunç olmuşum gibi

bende yapmak istiyorummmm link at dilam

pınartoşşşşş ayakta yapıyorumm bu hareketii sanaaa
ben de bol boll yürüdümm dünnn

Tutulmak çok kötü yaaa ama olsun sımsıkı olcazzzz

pınartoşşşşş ayakta yapıyorumm bu hareketii sanaaa
ben de bol boll yürüdümm dünnn

dilamikk 3 hafta kendimi sıkmaya karar verdim bakalım nolacak her gün call yapıcam aslının dediği gibi 1 beden gibi bir değişim olursa ben hür türlü götürürüm bu işi

azimliyim kararlıyım Allah'ın izniyle bi 3 hafta tutabilirm kendimi

Valla benim önce kendimi iyi hissetmeme için sonra kocaya inat hemide eltilere inat zayıflamam gerek

güveniyorumm sanaa bebekk :86::86::86::86::86:

canım aşağıdaki hem kruvaze hem stor anladığım kadarıyla

bu zebra oluyormuş sanırsam çift taraflı ve çizgili olduğu için

bu sadece kruvaze

buna da bayıldım çocuk odası diye geçiyordu ama kalplerine bittim oturma odasına farklı rengi olmaz mı ki olmazsa çocuk odasına yaparım bende ki
Eki Görüntüle 696379

koltuklarım tamamıyla o renk ne yapacağım bi fikrim yok maalesef ama turuncuyu istemiyorum

İffetli
Sizin işveyle, cilveyle pek işiniz yok. Son derece iffetli bir insansınız. Ama bu size sıkıntı vermiyor. Kadınlık algınız sağlam temeller üzerine kurulu. Örneğin sadakat sizin için en önemli meselelerden biri, tabii ki erkeğinizden de sadakat bekliyorsunuz. Güven ve her zaman yanında olmak gibi bir ilişkinin temelinde bulunduğunda onu yıkılmaz kılan değerler çok daha önemli sizin için. Beklenti düzeyiniz çok yüksek, çünkü vaat ettiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz. Bunu fark edebilenle birlikte olur, fark etmeyenler için kılınızı bile kıpırdatmazsınız...

bana bu çıktı
yalaaaannnn

kızlarrrr

davetiye ve nikah şekeri beğendik internette bi siteden. alsak mı aceba :44: bide size göstericem de. albüm yapsam kendi profilime, silebiliyorum di mi :44: oraya eklicem bakın lütfennn

biz sevimli sen iffetli çıktın acaba ateşli falan varsa o kime çıkacak

Tutulmak çok kötü yaaa ama olsun sımsıkı olcazzzz

öyle dayanlımyacak gibi değil yaa bikaç güne geçer hem değer bence

yerken düşüncektik aslında bunları ama

Valla benim önce kendimi iyi hissetmeme için sonra kocaya inat hemide eltilere inat zayıflamam gerek

dedğim gibi kendimize inat sonra sevdiceklere inat sonra dünyaya inat

call ı yap bak seveceksin hem

ben sevdim yani kadını da sevdim hareketleri de

güveniyorumm sanaa bebekk :86::86::86::86::86:

bende güveniyorum kendime aşkam gezmekten gelip yaptıysam tamamdır dedim

kararlı gördüm kendimi

bide bende sevimli çıktım hepimiz çocuğuz hala

Bana da iffetli çıktı

kızlarrrr

davetiye ve nikah şekeri beğendik internette bi siteden. alsak mı aceba :44: bide size göstericem de. albüm yapsam kendi profilime, silebiliyorum di mi :44: oraya eklicem bakın lütfennn

Canım ya netten nikah şekeri için çok güvenilir bir siteden almalısın..
iki hafta önce iş yerinden bir arkadaş doğum yaptı netten almıştı bebek şekerini çok kötüydü tekrardan hepsini düzelttiler..

aaa öyle mi. bu site güvenilire benziyo. çok güzel yaptıkları ama bi düşünelim. nişanlım bunu duyarsa kesin vazgeçer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…