- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Eki Görüntüle 696336
Eki Görüntüle 696337
Eki Görüntüle 696339
canım üsteki mavi ve yeşil olanlar kanat mor olan ise kanat ve farba oluyor en güzeli resim
Eki Görüntüle 696338
bu da zebra oluyor yanim
bu arada benim koltuklarımın rengi bu fotograftaki yeşil gibi ve ben kanatlarımı diktirmedim fikir verebilir misiniz ne renk gider üstünde turuncu sarı ve fıstık yeşili kırlentler var dayanma yastıklarında da beyaz üzerine çiçekli desenler var gözümde bişi yakıştıramıyorum nişanlımda turuncu diyor ama salonda olmaz ki ya
Pınarrr ben akşam call yapmadım :26: hatta mekik de çekemedim
Ama misafirim vardı 11 buçuk ta gittiler yoksa yapardım kii
Kuzular ben sevdiğimle koşuya çıktım dün call caldı ama bugün de eve gelince yapmk istiyorum
sevimli
cilveli bir kadınsınız, ama kadınsı değil çocuksu cilveleri tercih ediyorsunuz. çünkü kadın ve erkek arasındaki oyunun masumiyetini kaybetme tehlikesi olduğunun farkındasınız. O tehlikeyi bertaraf etmenin en iyi yolunun da çocukluktan vazgeçmemek olduğunu biliyorsunuz. Reddediyorsunuz büyük bir kadın olmayı, hem ne gerek var! Siz bir kız çocuğu olarak öyle bir idare ediyorsunuz ki hayatınızı görenler hayran kalıyor. çocuksu cilvelerinize kapılıp yanı başınızda bitiverenler, istediğiniz zaman gösterdiğiniz kadınsı kimliğiniz karşısında şaşkına düşüyor ve adeta büyüleniyorlar. Yola devam...
bahane yok
ben dün işçıkışı eve gittim call a başladım annem geldi yemek faslı oldu daha yeni başlamıştım zaten kapattım yemek yedim gezmeye gittim(dilaa buraya dikkat) orda sadece 1 bardak çay içtim
eve geldim saat 23.20 idi hemen başladım bitirdiğimde pestilim çıkmıştı zaten 1 saat sürüyor titreme tuttu sonra oturdum geçsin diye bekledim saat 1 i geçmişti yattığımda
velhasıl kelam istemek başarmanın yarısıdır
bugün başla emi bircanım zayıflayak senin kocaya benim nişanlıya inat
zayıflayak dünyaya inat
zayıflayak kendimize inat
çok acıklı oldu
[/B]
bahane yok
ben dün işçıkışı eve gittim call a başladım annem geldi yemek faslı oldu daha yeni başlamıştım zaten kapattım yemek yedim gezmeye gittim(dilaa buraya dikkat) orda sadece 1 bardak çay içtim
eve geldim saat 23.20 idi hemen başladım bitirdiğimde pestilim çıkmıştı zaten 1 saat sürüyor titreme tuttu sonra oturdum geçsin diye bekledim saat 1 i geçmişti yattığımda
zayıflayak dünyaya inat
çok acıklı oldu
olsun spor yapmışsın en azından
bugün call yap yarın tutulsun kolun bacağın
omuzlarım çok ağrıyor benim yaa
kulunç olmuşum gibi
pınartoşşşşş ayakta yapıyorumm bu hareketii sanaaa
ben de bol boll yürüdümm dünnn
bahane yok
zayıflayak dünyaya inat
çok acıklı oldu
[/B]
dilamikk 3 hafta kendimi sıkmaya karar verdim bakalım nolacak her gün call yapıcam aslının dediği gibi 1 beden gibi bir değişim olursa ben hür türlü götürürüm bu işi
azimliyim kararlıyımAllah'ın izniyle bi 3 hafta tutabilirm kendimi
İffetli
Sizin işveyle, cilveyle pek işiniz yok. Son derece iffetli bir insansınız. Ama bu size sıkıntı vermiyor. Kadınlık algınız sağlam temeller üzerine kurulu. Örneğin sadakat sizin için en önemli meselelerden biri, tabii ki erkeğinizden de sadakat bekliyorsunuz. Güven ve her zaman yanında olmak gibi bir ilişkinin temelinde bulunduğunda onu yıkılmaz kılan değerler çok daha önemli sizin için. Beklenti düzeyiniz çok yüksek, çünkü vaat ettiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz. Bunu fark edebilenle birlikte olur, fark etmeyenler için kılınızı bile kıpırdatmazsınız...
bana bu çıktı
yalaaaannnn
Tutulmak çok kötü yaaa ama olsun sımsıkı olcazzzz
Valla benim önce kendimi iyi hissetmeme için sonra kocaya inat hemide eltilere inat zayıflamam gerek
güveniyorumm sanaa bebekk :86::86::86::86::86:
kızlarrrr
davetiye ve nikah şekeri beğendik internette bi siteden. alsak mı aceba :44: bide size göstericem de. albüm yapsam kendi profilime, silebiliyorum di mi :44: oraya eklicem bakın lütfennn
Bana da iffetli çıktı
Canım ya netten nikah şekeri için çok güvenilir bir siteden almalısın..
iki hafta önce iş yerinden bir arkadaş doğum yaptı netten almıştı bebek şekerini çok kötüydü tekrardan hepsini düzelttiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?