'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyice aydınlandım şimdiiiii

kalpli olan da çok tatlıymış ama çocuk odasına uygun bence

kanatları turuncu yapma evet en iyisi perdeciye git de benim koltuklar işte bu renk ne renk yapabilirz diye onlar sana seçenek sunar heralde:26:

hiç perde yaptırmadım ama kararsız kalsam gider sorardım ben sonuçta profesyonel olan onlar

Cilveli olduğumu biliyordum azıcık ama Allahn tan sevimli çıktım

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

biz sevimli sen iffetli çıktın acaba ateşli falan varsa o kime çıkacak

aslıııııııııı
:86::86::86::86::86:

bende güveniyorum kendime aşkam gezmekten gelip yaptıysam tamamdır dedim

kararlı gördüm kendimi

bide bende sevimli çıktım hepimiz çocuğuz hala

evlenmek için erken mi davrandıkk neeee

bende hikmetli çktım

Hikmetli

Sizin sırrınız barındırdığınız hikmette. Daha küçük yaştan bu yana konuşmaya başladığınızda herkes susuyordu. Ailenin en güvenilir bireyiydiniz. Muhakeme yeteneğiniz o kadar yerindeydi ki beş yaşınızdayken bile anneniz, babanız size akıl danışıyorlardı. Bu özelliğiniz büyüdüğünüzde çekiciliğinizin vazgeçilmez bir parçası oldu. Önce saygı uyandırıyor, cesareti olan erkeği de sonsuza kadar kendinize bağlıyorsunuz. Kazara ayrılsanız bile dostluğunuza ihtiyaç duyuyorlar. Çünkü siz -sadece siz onlara değer verdiğiniz için bile olsa- insanlara kendilerini değerli hissettiriyorsunuz.

sordum hepsi tıkanıp kaldı bakalım pazar günü bakıcam bende bi daha artık

Cilveli
Yakıyorsunuz ortalığı. Öyle güzel oyunlarınız var ki, elinize düşenin iflahı kesiliyor. Önce gözlerinizde başlıyor her şey, ilk cümlelerinizden kadınlık akıyor adeta. Satır aralarınızda bile oyunlar, oyuncuklar var. Sonradan öğrenilmiş değil, genetik kodlarınızdan devşirilmiş bu özellik. Elinizde değil, istemeseniz de oluyor. Kimi zaman insanlara aslında istemediğiniz işaretler veriyorsunuz bu yüzden, kendilerinden hoşlandığınızı zannediyorlar. Başınıza iş açılıyor. Ama siz kadınlığın o gizemli yolunun bütün inceliklerini biliyor, o yolda salına salına yürüyorsunuz.

benim iş arkadaşıma da bu çıktı aneeeem hiçde beceremez ne cevherler varmış içinde

evlenmek için erken mi davrandıkk neeee

geç bile kaldık

yarimi özledim

koynunda uyumak istiyorum yıllardır istiyorum

yetti gari

.
sordum hepsi tıkanıp kaldı bakalım pazar günü bakıcam bende bi daha artık

vallaha mı onlarda mı bilemediler :26: o zaman durum vahim :18::18::18:

nerden buldunuz o rengi sizde yaw demediniz mi biz buna nası perde uydurucaz diye

işte gerçek cilveli kadın

olsunn cilvelinin ötesindesiniz çıkması lasımdıı :86::86::86:

bi yanlışlık varr

ben de ben deee
ne zamandır birliktesiniz sizz :44::44::44:

kızlarr sevdiceklerle ne zamandır birliktesinizzzz

2 yıl olucak işallahh siz ne zamandır birliktesiniz dilaylayy

merhaba dedim ama kimse cevap vermedi bana

merhaba canım. adın aygül galiba. hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…