'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende bende omzuna yatayım istiyorum artık zaten yatağımızda gelmiş bitsin artık yaaa
ben koltukları gördüm aşık oldum başka bakmadık bile hiç sanırım yastıklarının çiçekli kumaşundan alıp diktiricez şimdi aklıma geldi evet evet o çok hoş olur içeriyi çok hoş açar kiiiii

ben de ben deee
ne zamandır birliktesiniz sizz :44::44::44:

kızlarr sevdiceklerle ne zamandır birliktesinizzzz

3 sene bitti 4ün içindeyiz bizde

anladım canım sizde haklısınız.
ben sevdigimle 6 senedir beraberim 3 yıldır nişanlıyım dügün bekliyorum:)

maşallah hepimizeee
rabbim mutluluğumuzu, huzurumuzu eksik etmesinn :26::26::26:

senin az kalmış benim daha zamanım var az daha hasret çekiciim ben

dediğin mantıklı aslında açık renkse olabilir yani böyle cırtlak renkler olmasın da

koltukları da içine sinerek almışsın en önemlisi o zaten güle güle kullanmak nasip olur inşallah

dayanamadım cevap yazayım dedim

canım işte ALLAH ev kuranlarla evleneceklere yardım edermiş yani size de yardım etmiş bereketini vermiş
güle güle kullanın

ceroşş sen kaç yaşındasınnn, bide nerde yaşıyosun, bide ne iş yapıyosunn
anam ne çok soru sordummmm
fotoların çok güzel canımm Allah ayırmasın inşallahh

teşekkürler hoşbuldum ay ne güzel azıcık kalmıs dügününe benimki cok var gibi sanki

evet az kaldı bi geçse o günlerdeee

pınarr inş canım daha evime gelmedi bi gelse çok merakla bekliyorum onları:26: hepimiz mutlulukla kullanalım evimizin eşyalarını
bi de sizinde çabucak geçsin ki günleriniz zaten koşturmacadan bişey anlaşılmıyor

Son düzenleme:
ceroşş sen kaç yaşındasınnn, bide nerde yaşıyosun, bide ne iş yapıyosunn
anam ne çok soru sordummmm
fotoların çok güzel canımm Allah ayırmasın inşallahh

diloyloyy çok sağol kuzum. antepte yaşıyorum. adanda jeoloji mühendisliği okudum. şimdi burda bi inşaat firmasında çalışıyorum canım. 26 yaşındayım

diloyloyy çok sağol kuzum. antepte yaşıyorum. adanda jeoloji mühendisliği okudum. şimdi burda bi inşaat firmasında çalışıyorum canım. 26 yaşındayım

benim memleketimde mi okudunn sennnn
ay ben senin hakkında hiç bişe bilmiyomuşum yaaa
bide şeyy itiraf ediyorumm ben seni 21, 22 yaşında sanıyodummm

benim memleketimde mi okudunn sennnn
ay ben senin hakkında hiç bişe bilmiyomuşum yaaa
bide şeyy itiraf ediyorumm ben seni 21, 22 yaşında sanıyodummm

aiiiiyyyy çok sevindimm adanayı çok severim. çokta özledim. arkadaşımın osmaniyede nişanı var yakında. belki adanayada gelirim haberleşiriz yani

zorla sevdim kiiii kendimiiii

Kızlar toplantımız erken bitti.
Gereksiz yere insanları toplayıp sonuçsuz çıkan ve yine yazışma usulü çözülecek vakit kaybından başka bir şey değil.
Kamuda neden bu kadar gereksiz israf var anlayamıyorum.

Hüm bir şey yapacak korkusu değil abimler söylenmesin korkusundan geliyor yanımda artık işe başladığından baş başa kalma ihtimalimiz kuvvetle muhtemel

Kızlar test yaptırmışsınız merak ettim. Link atın bende yapıcam banane banane merak ettim kendimi

Sizi bilmem ama ben yeni gelen arkadaşlarla konuşmaya ürker oldum. Hoş konuşacak vaktimde yok sizden alıyorum son dakika haberleriniz

ve yeni gelen arkadaşlar LÜTFEN bizim iyi niyetimizi sömürmeyin. Size karşı haksızlık yapıyor olabiliriz ama bu şekilde art niyetli insanlar yüzünden hep böyle iyilerde kaynıyor.

bakın size ne buldumm kızlar diyet kaşığıymışşşş

dilammmm canımmm benim hepsini birden yüklemek istiyorum ben gelinlik saç baş kına bindallı papuçlar çiçekler azz merak edin beniii

bende de hikmetli çıktııı

cerennn sen bende niye ekli değilsin

yeni katılanlardan korkar oldum yaaa erkek kullanıcı bile varmış okuyunca oldum resmen

aygül hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…