'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum haklısın kusura bakma halis mulis zeytinyağı var mı saf onu iç oda iyi gelirmiş anneme sordum kızım yanlış bilgi vermişsin dedi senin dediğini söledi zeytinyağı içsin dedi

Gunaydinlarr :))
Pinartos hareketi hic yakistiramadimm sanaa uyuyanlara yaptiginii:)
Caglaam nirelerdesinn sen
Ozlemcim dubalak die bi yag surup karisini ilac var onu edinebilirsin hemenn ..
Mavis,zehros gunaydinn :)
Hummm kurtardinn kendinii :)
Unutmadim insallah :) henuz kalkmadim bile sabah mahmurlugu .p

diloşum buralardayım arada bi bakıp cıkıyrm ...işler yoğun ya kuzum

günaydın baccıııımmmmm nasılsınız gelincikler çalışanlara kolay gels,n mesai hemencik bitsiin , çeyiz mesaisi yapacaklara her şey gönlünüze göre olsun diyorum

bocsh alan 4500 4400 tutan arkideşler modellerini yazsanız ya öğrenip de bende bocsh ya da siemens istiyorum daa:26:

pınarcım gözün aydın sevdiceğinle güzel haftasonları dılıyorum
okuyucuyum 'un yazdığı modeller daha üst sanki ya daha uygun tumuş bosch mu ki o da ben de merak ettim buradan kendisine sesleniyorum

benım modellerin kodları şöyle efenim

KDN56AW32N buzdolabı, çamaşır makinasının kodunu bulamadım önce 8 kg ya bakmıştım sonra 7 kg 800 devire karar verdim,

üç programlı bulaşık makinası ve
turbo fırın hgv62w123 kuzucum bir de sen fiyat al bakalım ne dicekler

Son düzenleme:
evde olan dostlar kanal d ye bakın heleee serdar ortaçın evini gösteriyo da

canım çok sağol öncelikle bende aşklanıcam yarın

ben çamaşır makinesi bakmıştım daha önce 7 kg 1000 devir bi makine beğenmiştim neydi kodu yaa:44: WAQ20460 dı galiba onu istiyorum sanırım

bulaşık da kararsızım sen kodunu versen iyiydi gider ona bakardım

buzdolabı hiç bakmadık yarın bakıcaz işte seninkine ilk bakıcam o zaman

fırın da henüz evimiz olmadığı için bakmayı düşünmüyorum ankastre mi olur bilemediğimden

senin bunlar şimdi 4500 mü tuttu :26:

buldum buldum evdeymiş borşürü hemmen bakabılırısn :) bulaşık makinasının kodu SMS30E02 üç programı var yarım su ve yarım sepet yıkama özelliği var bi de bunun bı üstü var onda saat ayarı da varmış 10dan sonra elektrik hesaplı oluyo ya saatı ona göre ayarlıyosn o saatte yıkamaya başlıyomş ben de dedım amca ben saat tutar gıder çalıştrrm
düşünürsen o da aklında olsun ben pahalı buldum arada 600 tl falan degısıyodu , liste fiyatından indirim yaptı işte en düşük bu fiyatı verebilirm dedi biz de henüz almadık bir iki gün daha araştrıp gidicez artık inşallah:)

Son düzenleme:

hee bildim bildim bakmıştım o makinaya bana kalırsa fiyatını hak etmeyen bi makine o o para verilecekse profiloda çok daha kaliteli makineler var :26:

zaten bosch siemens profilo aynı grubun markaları aslında boschun sadece ismine o kadar para veriyoruz

bende o sebepten bu gruptan bişey istiyorum ama çok da vermek istemiyorm açıkcası

çok vereceksem de haketmeli yani bence makine bunu

araştırın biraz daha bencede hepsi aynı yerden olmak zorunda değil bana kalırsa tabi toplu indirim olur bi yerden ama makinenin muadili profiloda 700 lira ise düşünmek lazım biraz

profilo pazarlamacısı gibi oldum ama bosch un fiyatlarında abartı olduğunu düşünüyorum her zaman

dediğim gibi bunlar aynı ürünler nerdeyse bu üçlüden bi karma yapabilirim belki ben

çok şükür bu haftanın sonuna gelebildim son 5 dk

bi çarşı pazar yapıp hatta bide kuaför malum yarınnnnn

sonna eve gideyim uyuyayım ki sabah erkenden kalkıp yola düşeyim

akşam gezmeye gidicem çünkü geç gelirim hemen yatarım gündüzden uykumu alayım biraz

yarına bomba gibi olmam lazımmm

velhasıl kelam hadi benden de herkese iyi tatillerrrr

ben teknik servisi bulamam diye bosch a yoneldım kuzucum imkanın varsa hepsine iyi bak ben de nişancana profıloyu bi danışayım bakalım inşallah gönlünüze göre olur iyi yolculuklar şimdiden

görmedim link ver bakim kuzum

Kuzum oyanin topiginde 2 3 sayfa geridedir:) telefondan girdigimden link atamiyrum :)

evde olan dostlar kanal d ye bakın heleee serdar ortaçın evini gösteriyo da

Gordum benn.// ev mi orasi emin olamadimm benn :)

Bu arada hafta sonumu ev gezmesine adiyorum an itibariylee :)) anacimla ev gezmesine gidiyoruzz :)
Sorcaklar smdi bol bol dugun ne zaman, nerde oturcaksiniz, ne zaman geliyo askerdenn, vah vahh az kalmis yaa hadi az daha sabret :)
Bunlarin hepsine hazirlikli olarak gidiyorumm:)

nurcum bence erteleme pazartesi ilk işin gitmek olsun hem sürekli aklında neyim ver diye soru işaretleri olacak doktorla konuştuktan sonra inşallah hiç bir şeyin çıkmaz stresten oluyor der zaten 1 ay sonra düğün var ohh geçecek dersin hiç bekleme ve git Rabbim şifa versin inşallah..

canım çok geçmiş olsun kabızlık çok kötü umarım bir an önce rahatlarsın da yollarda rahat edersin..

dilaaammm iyi oturmalarr kuşummmm

pınarcım sende bu hafta sonunu en güzel şekilde değerlendirmiş olacan

aygül konuşmalara katılman lazım ki seni tanıyalım önyargı değil de bu topiğe çok kişi geldi ya fake hesap ya sorunlu kişiler çıktı doğal olarak tekrar olsun istemiyoruz moral olarak etkiliyor çünkü...bende ilk zamanlar zorlandım şimdi bağımlısı oldum herkes gibi

hümmm iyi alışverişler kuzummm bu hafta yırtmışsın

canım buldum kodlarını yazayım hemen buzdolabı 59AW30N bulaşık makinesi SMS52N02 çamaşır makinesini bilmiyorum ama 7kg 1000devir olmalı bunların üçü 4400tuttu sanırım biz modellerde biraz abarttık ama napalım bir kere alınıyo

pardon ya bulaşık makinesi sms 58le başlıyomuş:44: bugün taşınıyorum da bir taraftan toparlanıyorum gözümü debilgisayardan alamıyorum ondan yanlış yazmışım kusura bakmayın:111:

Hepinıze çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarim beniiim :)

Son düzenleme:

kızlarrr iyi akşamlar
geçmişi okumadım bi ara okucamm
perdelerimin bi de davetiyemin fotosunu albüm yaptımmmm
mutfak hariç perdeler bunlardan ibaret
mutfağı henüz yetiştirememişler
davetiye de eklediğim olucak ben bayıldım sadeliğine rengine
düğün salonum lila onla da uyumlu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…