Günaydın kızlar...nasılsınız?
Özlemim geçmiş olsun ya....ıspanak yemeği yap ye eger içtiğin ilaçlar çare olmazsa.ıspanak da iyi geliyor böyle durumlara
yanlısın var canım...muz kabız yapar
Gunaydinlarr :))
Pinartos hareketi hic yakistiramadimm sanaa uyuyanlara yaptiginii:)
Caglaam nirelerdesinn sen
Ozlemcim dubalak die bi yag surup karisini ilac var onu edinebilirsin hemenn ..
Mavis,zehros gunaydinn :)
Hummm kurtardinn kendinii :)
Unutmadim insallah :) henuz kalkmadim bile sabah mahmurlugu .p
diloşum buralardayım arada bi bakıp cıkıyrm ...işler yoğun ya kuzum
bocsh alan 4500 4400 tutan arkideşler modellerini yazsanız ya öğrenip de bende bocsh ya da siemens istiyorum daa:26:
Iyi yapiyosun kuzumm :)
Diger topikte jack frostla ilgili olan tesaduf yazisi paylastim gordun muu :))
pınarcım gözün aydın sevdiceğinle güzel haftasonları dılıyorum
okuyucuyum 'un yazdığı modeller daha üst sanki ya daha uygun tumuş bosch mu ki o da ben de merak ettim buradan kendisine sesleniyorum
benım modellerin kodları şöyle efenim
KDN56AW32N buzdolabı, çamaşır makinasının kodunu bulamadım önce 8 kg ya bakmıştım sonra 7 kg 800 devire karar verdim,
üç programlı bulaşık makinası ve
turbo fırın hgv62w123 kuzucum bir de sen fiyat al bakalım ne dicekler
canım çok sağol öncelikle bende aşklanıcam yarın
ben çamaşır makinesi bakmıştım daha önce 7 kg 1000 devir bi makine beğenmiştim neydi kodu yaa:44: WAQ20460 dı galiba onu istiyorum sanırım
bulaşık da kararsızım sen kodunu versen iyiydi gider ona bakardım
buzdolabı hiç bakmadık yarın bakıcaz işte seninkine ilk bakıcam o zaman
fırın da henüz evimiz olmadığı için bakmayı düşünmüyorum ankastre mi olur bilemediğimden
senin bunlar şimdi 4500 mü tuttu :26:
buldum buldum evdeymiş borşürü hemmen bakabılırısn :) bulaşık makinasının kodu SMS30E02 üç programı var yarım su ve yarım sepet yıkama özelliği varbi de bunun bı üstü var onda saat ayarı da varmış 10dan sonra elektrik hesaplı oluyo ya saatı ona göre ayarlıyosn o saatte yıkamaya başlıyomş ben de dedım amca ben saat tutar gıder çalıştrrm
düşünürsen o da aklında olsun ben pahalı buldum arada 600 tl falan degısıyodu , liste fiyatından indirim yaptı işte en düşük bu fiyatı verebilirm dedi biz de henüz almadık bir iki gün daha araştrıp gidicez artık inşallah:)
çok şükür bu haftanın sonuna gelebildim son 5 dk
bi çarşı pazar yapıp hatta bide kuaför malum yarınnnnn
sonna eve gideyim uyuyayım ki sabah erkenden kalkıp yola düşeyim
akşam gezmeye gidicem çünkü geç gelirim hemen yatarım gündüzden uykumu alayım biraz
yarına bomba gibi olmam lazımmm
velhasıl kelam hadi benden de herkese iyi tatillerrrr
görmedim link ver bakim kuzum
evde olan dostlar kanal d ye bakın heleee serdar ortaçın evini gösteriyo da
Merhaba arkadaşlar ben geldim doktora gittim kan tahlili istedi sonra bunun kansızlikla alakalı değil dedi ciğerden gelen bir problem olabilir dedi birde sanırım en kötü ihtimal lösemilerde böyle olabiliyormuş dedi ben govatirina bakabilirim şekerine bakarım dedi tahlillerde bunlar temiz çıktı o yüzden ciğerle alakali olabilir dedibi araştırma hastanesi hemotoloji bölümüne mutlaka ama mutlaka gitmelisin dedi istersen bi 1 ay daha bekle baktın hâlâ inatla geçmedi o zaman bi git dedi ve 1 ay sonra düğünüm var nişanlımda hiç bekleme hemen pazartesi git dedi bakalım ne olur artık of düğün önü birde bunlarla mi uğraşacagiz ya
günaydın kızlar ..
çok fenayım..... bugün gelinlik provamda var üstelik .
birkaç gündür tuvalete çıkamıyorum afedersiniz.
dün sabah bekunis içtim genelde birkaç saatte ishal olurdum maalesef olmadım karnım davul gibi şişti ayrıca kayısı falanda yedim tık yok..
sonra gece eve gittim saat 10 gibi 1 tane daha içtim.
sabahta birşey yok sabah aç karnına sıcak su da içtim. allahım karnım balon gibi çok rahatsızım ve tuvalete çıkamıyorum ilaçlar iyice mahvetti birde...
şimdide yağlı yiyimde bağırsaklarım çözülsün dedim börek aldık gelirken .
ama yok ben yollarda rezil olmam inşallah.
bu ilaçlar tuvalete çıkarırken gerçekten fena yapıyor eğer kadıköye giderken gelirse vallahi billahi rezil olurum ..
kafayı yicem yaaaa
günaydın baccıııımmmmm nasılsınız gelincikler çalışanlara kolay gels,n mesai hemencik bitsiin , çeyiz mesaisi yapacaklara her şey gönlünüze göre olsun diyorum
pınarcım gözün aydın sevdiceğinle güzel haftasonları dılıyorum
okuyucuyum 'un yazdığı modeller daha üst sanki ya daha uygun tumuş bosch mu ki o da ben de merak ettim buradan kendisine sesleniyorum
benım modellerin kodları şöyle efenim
KDN56AW32N buzdolabı, çamaşır makinasının kodunu bulamadım önce 8 kg ya bakmıştım sonra 7 kg 800 devire karar verdim,
üç programlı bulaşık makinası ve
turbo fırın hgv62w123 kuzucum bir de sen fiyat al bakalım ne dicekler
nurcum bence erteleme pazartesi ilk işin gitmek olsun hem sürekli aklında neyim ver diye soru işaretleri olacak doktorla konuştuktan sonra inşallah hiç bir şeyin çıkmaz stresten oluyor der zaten 1 ay sonra düğün var ohh
geçecek dersin hiç bekleme ve git Rabbim şifa versin inşallah..
Evet insaallah gidecegim de ya korkuyorum ya birşeyler ters giderse düğün onu bilmiyorum ya hayırlısı artık napalim....
Hepinıze çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarim beniiim :)
nurcum bence erteleme pazartesi ilk işin gitmek olsun hem sürekli aklında neyim ver diye soru işaretleri olacak doktorla konuştuktan sonra inşallah hiç bir şeyin çıkmaz stresten oluyor der zaten 1 ay sonra düğün var ohh
geçecek dersin hiç bekleme ve git Rabbim şifa versin inşallah..
Evet insaallah gidecegim de ya korkuyorum ya birşeyler ters giderse düğün onu bilmiyorum ya hayırlısı artık napalim....
aklına kötü düşünceler getirme canım inşallah temiz çıkacak sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?