canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah
nişanlın haklı pazartesi mutlaka git olur mu ihmal etme.. inş hemen iyileşeceğin bi hastalıktır kuzum
çok yorgunum yabugün aşırı yoğundum eve ölü şekilde ve de geç geldim ama yine de yaptım sporumu
her an bayılabilirim
yarın tartı günü :18:
topiği gece yazarı geldibugun yıne okul sonrası yeni bir gün gibi geçti beyaz eşya için fiyat almaya gittik kızlar hepsi bosch dan olacak inşallah 4500 dedi sizce nasıl en fazla bu kadar indirim yaparım dedi bayii..
elifiimm hayırlı olsun tv nizzbiz de yaptığımız alışverişlerde araba çekilişi için bilet aldık ben de sen gibi bize çıkmaz diyerek alıyorum biletleri inşallah küçük hediyeler de vardır da bize de bi ütü çıkaaarrr
canıııımm geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz Allah şifa versin kuzucum bizi de haberdar et
aygüül, hande buse maşallah kuzularbiz çok genç kaldık yanınızda 1 yılımız yeni bitti bizim
bu arada şu testi merak ettim ben de yaptım eksik kalamam yaniiiitestin son
ucu iffetli çıktı,
zaten biraz işve cilve bileydiiim hiç tartışmazdık herhalde biz
iştee böyle canlaar aslında perde de baktım gecenlerde ama resimlerini bulamadım size göstermeden almam :)) daha gelinliğimi eklicem vee son bi soru meşhuuur blender arayışımı sonlandırdım homend de karar kıldım kullanan gelincikler varsa yorum alabilirim :)
adını sayamadığım herkese selam ederim Allah işimizi kolaylaştırsın kk dostlarım iyi geceleer
Çok sağol canım ya tabi ederim sağolun düşünceleriniz için....
Ayrıca benimde hepsi bosch oldu bence fiyat iyi canım
anaaeem ne güzelmiş sen hangi modelleri almıştın tatlım ne kadar tuttu sizin :44:
Buu nee uyanik gelincanlar mi var neee :)
topiği gece yazarı geldibugun yıne okul sonrası yeni bir gün gibi geçti beyaz eşya için fiyat almaya gittik kızlar hepsi bosch dan olacak inşallah 4500 dedi sizce nasıl en fazla bu kadar indirim yaparım dedi bayii..
elifiimm hayırlı olsun tv nizzbiz de yaptığımız alışverişlerde araba çekilişi için bilet aldık ben de sen gibi bize çıkmaz diyerek alıyorum biletleri inşallah küçük hediyeler de vardır da bize de bi ütü çıkaaarrr
canıııımm geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz Allah şifa versin kuzucum bizi de haberdar et
aygüül, hande buse maşallah kuzularbiz çok genç kaldık yanınızda 1 yılımız yeni bitti bizim
bu arada şu testi merak ettim ben de yaptım eksik kalamam yaniiiitestin sonucu iffetli çıktı,
zaten biraz işve cilve bileydiiim hiç tartışmazdık herhalde biz
iştee böyle canlaar aslında perde de baktım gecenlerde ama resimlerini bulamadım size göstermeden almam :)) daha gelinliğimi eklicem vee son bi soru meşhuuur blender arayışımı sonlandırdım homend de karar kıldım kullanan gelincikler varsa yorum alabilirim :)
adını sayamadığım herkese selam ederim Allah işimizi kolaylaştırsın kk dostlarım iyi geceleer
özlemim çok geçmiş olsun yaaa inşallah evde hallolur da öyle gidersingünaydın kızlar ..
çok fenayım..... bugün gelinlik provamda var üstelik .
birkaç gündür tuvalete çıkamıyorum afedersiniz.
dün sabah bekunis içtim genelde birkaç saatte ishal olurdum maalesef olmadım karnım davul gibi şişti ayrıca kayısı falanda yedim tık yok..
sonra gece eve gittim saat 10 gibi 1 tane daha içtim.
sabahta birşey yok sabah aç karnına sıcak su da içtim. allahım karnım balon gibi çok rahatsızım ve tuvalete çıkamıyorum ilaçlar iyice mahvetti birde...
şimdide yağlı yiyimde bağırsaklarım çözülsün dedim börek aldık gelirken .
ama yok ben yollarda rezil olmam inşallah.
bu ilaçlar tuvalete çıkarırken gerçekten fena yapıyor eğer kadıköye giderken gelirse vallahi billahi rezil olurum ..
kafayı yicem yaaaa
özlemim çok geçmiş olsun yaaa inşallah evde hallolur da öyle gidersin
herkese günaydın kızlar
cumartesi çalışanlara hayırlı işlerçarşı.pazar gezeceklere iyi alışverişler evini yerleştirip temizlik yapacaklara kolay gele
not: Ben eve gitmiyorum adamın ölçü alması var sadece canım gidecek ilgililere duyurulurişi bitince alışverişe çıkacağız inşallah
cumartesi gelinleriiiiiii
Uyuyanlaraaaa
ceren 1 dk lık saygı duruşunu tatil yapan arkideşler yapsın biz yeterince yoruluyoruz çalışırken
nurcum canıııımmmcımmGeçmiş olsun Inşallah hiç bişicik çıkmayacak ama sen pazartesi git mutlaka
Benim de pazartesi kontrolüm var bakalım ben ne durumdayım :18::18: Ilaca devam mı tamam mı :26:
özlemcim sanada geçmiş olsun çok zor bu durum ya o ben çok iyi biliyorum sürekli başımda benim çünkü
Bende haftada 2 falan çıkabiliyorum daKarnımın içen beton dökülmüş gibi hissediyoum çoğu zaman
aygül önyargılısınız deyip takılıp kalma muhabbete dal samimiyetine inandığımız zaman göreceksin zaten
Bide size bi haberimm var kiiiiiii
Yarın sevgilişe gidiyorum bennnn
Dün akşam aradı görseniz bi iltifatlarnolur gel dayanamıyorum gülüşünü çok özledim dedi
Tamam uleyn didim bende
Beyaz eşya bakıcaz bizde bu arada yani babamdan öyle izin şeyettikAma bakıcaz cidden
Bocsh alan 4500 4400 tutan arkideşler modellerini yazsanız ya öğrenip de bende bocsh ya da siemens istiyorum daa:26:
günaydın kızlar ..
dün sabah bekunis içtim genelde birkaç saatte ishal olurdum maalesef olmadım karnım davul gibi şişti ayrıca kayısı falanda yedim tık yok..
sabahta birşey yok sabah aç karnına sıcak su da içtim. allahım karnım balon gibi çok rahatsızım ve tuvalete çıkamıyorum ilaçlar iyice mahvetti birde...
bu ilaçlar tuvalete çıkarırken gerçekten fena yapıyor eğer kadıköye giderken gelirse vallahi billahi rezil olurum ..
kafayı yicem yaaaa
günaydın kızlar ..
kafayı yicem yaaaa
Kuzum muzda yeseydin oda kabızlığı götürüyor ki rahatlarsın kuzum inşallah gideceğin yere gitmeden:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?