'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Teşekkür ederim canım insaallah gidecegim...
Evet sen bugün nöbetciydin değil mi bayağı yorulmuşsundur neyse artık hafta sonu geldi bol bol aşkla dinlen

Çok sağol canım ya tabi ederim sağolun düşünceleriniz için....
Ayrıca benimde hepsi bosch oldu bence fiyat iyi canım

anaaeem ne güzelmiş sen hangi modelleri almıştın tatlım ne kadar tuttu sizin :44:

Bizimde o civarda tuttu bizim beyaz eşyaları nişanlım aldı ben bayağı uzağa gidecegim onun için netten baktim ben artık model ismini bilmiyorum da resimlerini yüklerim insaallah birara

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftasonları hayırlı işler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın kızlar beyaz eşya baktığınızı görünce hemen yazayım dedim biz de uzun araştırmalar ve pazarlıklar sonucu yeni aldık beyaz eşyayı bizim de 4400 tuttu bulaşık mak. buzdolabı çamaşır makinesi tabi modele göre değişebilir bizim buzdolabı kdn30 gibi bişeydi modeli ama en büyük dolap oymuş boyu2m bulaşık mak 6 prog. içi çelik olan bir model 3 çekmeceli çamaşır makinesini hatırlamıyorum

günaydın kızlar ..
çok fenayım..... bugün gelinlik provamda var üstelik .
birkaç gündür tuvalete çıkamıyorum afedersiniz.
dün sabah bekunis içtim genelde birkaç saatte ishal olurdum maalesef olmadım karnım davul gibi şişti ayrıca kayısı falanda yedim tık yok..
sonra gece eve gittim saat 10 gibi 1 tane daha içtim.
sabahta birşey yok sabah aç karnına sıcak su da içtim. allahım karnım balon gibi çok rahatsızım ve tuvalete çıkamıyorum ilaçlar iyice mahvetti birde...
şimdide yağlı yiyimde bağırsaklarım çözülsün dedim börek aldık gelirken .
ama yok ben yollarda rezil olmam inşallah.
bu ilaçlar tuvalete çıkarırken gerçekten fena yapıyor eğer kadıköye giderken gelirse vallahi billahi rezil olurum ..
kafayı yicem yaaaa

özlemim çok geçmiş olsun yaaa inşallah evde hallolur da öyle gidersin

Herkese günaydın kızlar
cumartesi çalışanlara hayırlı işler çarşı.pazar gezeceklere iyi alışverişler evini yerleştirip temizlik yapacaklara kolay gele

Not: ben eve gitmiyorum adamın ölçü alması var sadece canım gidecek ilgililere duyurulur işi bitince alışverişe çıkacağız inşallah

özlemim çok geçmiş olsun yaaa inşallah evde hallolur da öyle gidersin

ahhh canım yaaa 11,30 gibi iş yerinden çıkıcam kendi evime geçicem inşallah bu arada olur bişiler allahımmmmm yardım ettttttt

oohhh ne güzel kuzum ..
Bizimde beyaz eşyalar takılacak ..
Tüller için ölçü almaya gelecekler
sonrada kadıköye geçip provaya gitcez.

Inşallah rezil olmam dua ediyorummm..
Sanada çok kolay gelsin en güzel cicileri al inşallah.

cumartesi gelinleriiiiiii

uyuyanlaraaaa

ceren
1 dk lık saygı duruşunu tatil yapan arkideşler yapsın biz yeterince yoruluyoruz çalışırken

nurcum canıııımmmcımm geçmiş olsun inşallah hiç bişicik çıkmayacak ama sen pazartesi git mutlaka

benim de pazartesi kontrolüm var bakalım ben ne durumdayım :18::18: ilaca devam mı tamam mı :26:

özlemcim sanada geçmiş olsun çok zor bu durum ya o ben çok iyi biliyorum sürekli başımda benim çünkü

bende haftada 2 falan çıkabiliyorum da karnımın içen beton dökülmüş gibi hissediyoum çoğu zaman

aygül önyargılısınız deyip takılıp kalma muhabbete dal samimiyetine inandığımız zaman göreceksin zaten

bide size bi haberimm var kiiiiiii

yarın sevgilişe gidiyorum bennnn

dün akşam aradı görseniz bi iltifatlar nolur gel dayanamıyorum gülüşünü çok özledim dedi

tamam uleyn didim bende

beyaz eşya bakıcaz bizde bu arada yani babamdan öyle izin şeyettik ama bakıcaz cidden

bocsh alan 4500 4400 tutan arkideşler modellerini yazsanız ya öğrenip de bende bocsh ya da siemens istiyorum daa:26:

sağol canımcım . Kabızlık dert değilde içtiğim ishal yapma ilaçları etkisini yollarda gösterecek diye korkuyorum e tabi birde bugün gelinliğimi giyicem 2 ay önce provam vardı en son ve ben balon gibi olucam allahım revamı buuuu

oohh sevgilişle bol bol öpüşün koklaşın valla en güzeli ...
Mutlu bir haftasonu dilerimmm sanada canım

Kuzum halis zeytinyağı 1-2 kaşık iç oda kabızlığı götürüyor ki rahatlarsın kuzum inşallah gideceğin yere gitmeden:18::18::18:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...nasılsınız?

Özlemim geçmiş olsun ya....ıspanak yemeği yap ye eger içtiğin ilaçlar çare olmazsa.ıspanak da iyi geliyor böyle durumlara

Kuzum muzda yeseydin oda kabızlığı götürüyor ki rahatlarsın kuzum inşallah gideceğin yere gitmeden:18::18::18:

yanlısın var canım...muz kabız yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…