Siz testlere sardınız kızlarbende face deki şu candy oyununa başladım 22 mi 23 e geldim kapattım ya
bitmiyor oyna oyna alışkanlık yapacak bıraktım
Siz testlere sardınız kızlarbende face deki şu candy oyununa başladım 22 mi 23 e geldim kapattım ya
bitmiyor oyna oyna alışkanlık yapacak bıraktım
kızlar bende bugün erken çıkım diyorumm
hadi iyi akşamlarr
fırsat bulursam yazarım yineeee
haftasonu da telefondan bağlanmaya çalışırımm öptüm kocaman sizii
iyi tatillerr, iyi dinlenmeleerr
sinemm yaaaaa biz merak ediyodukkiii
Caniiiiim gecmis olsun ihmal etme
Insallah temiz cikacak ve senin icin dua edecegiz
Teşekkür ederim canım insaallah ya
Merhaba arkadaşlar ben geldim doktora gittim kan tahlili istedi sonra bunun kansızlikla alakalı değil dedi ciğerden gelen bir problem olabilir dedi birde sanırım en kötü ihtimal lösemilerde böyle olabiliyormuş dedi ben govatirina bakabilirim şekerine bakarım dedi tahlillerde bunlar temiz çıktı o yüzden ciğerle alakali olabilir dedibi araştırma hastanesi hemotoloji bölümüne mutlaka ama mutlaka gitmelisin dedi istersen bi 1 ay daha bekle baktın hâlâ inatla geçmedi o zaman bi git dedi ve 1 ay sonra düğünüm var nişanlımda hiç bekleme hemen pazartesi git dedi bakalım ne olur artık of düğün önü birde bunlarla mi uğraşacagiz ya
ay canıkm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz herşeyin başı sağlıkMerhaba arkadaşlar ben geldim doktora gittim kan tahlili istedi sonra bunun kansızlikla alakalı değil dedi ciğerden gelen bir problem olabilir dedi birde sanırım en kötü ihtimal lösemilerde böyle olabiliyormuş dedi ben govatirina bakabilirim şekerine bakarım dedi tahlillerde bunlar temiz çıktı o yüzden ciğerle alakali olabilir dedibi araştırma hastanesi hemotoloji bölümüne mutlaka ama mutlaka gitmelisin dedi istersen bi 1 ay daha bekle baktın hâlâ inatla geçmedi o zaman bi git dedi ve 1 ay sonra düğünüm var nişanlımda hiç bekleme hemen pazartesi git dedi bakalım ne olur artık of düğün önü birde bunlarla mi uğraşacagiz ya
ay canıkm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkz herşeyin başı sağlık
Sakin ol her seyde bir hayir vardir.insallah korkulacak gibi bir sey cikmayacak.Kuzum benim moralini yuksek tut ve dua etmekten vazgecmemek gerek
Merhaba arkadaşlar ben geldim doktora gittim kan tahlili istedi sonra bunun kansızlikla alakalı değil dedi ciğerden gelen bir problem olabilir dedi birde sanırım en kötü ihtimal lösemilerde böyle olabiliyormuş dedi ben govatirina bakabilirim şekerine bakarım dedi tahlillerde bunlar temiz çıktı o yüzden ciğerle alakali olabilir dedibi araştırma hastanesi hemotoloji bölümüne mutlaka ama mutlaka gitmelisin dedi istersen bi 1 ay daha bekle baktın hâlâ inatla geçmedi o zaman bi git dedi ve 1 ay sonra düğünüm var nişanlımda hiç bekleme hemen pazartesi git dedi bakalım ne olur artık of düğün önü birde bunlarla mi uğraşacagiz ya
Hoşgeldinizbiz 5 yıldır birlikteyiz 3 aydır nişanlıyız siz nasıl bekledinz 3 yıl nişanlı Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?