'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Siz testlere sardınız kızlar bende face deki şu candy oyununa başladım 22 mi 23 e geldim kapattım ya
bitmiyor oyna oyna alışkanlık yapacak bıraktım

sıkıntıdan neye sarcağımızı şaşırdıkk
candy crush a hiç bulanmıyorum kurtuldum daha gitmiyorumm

kızlar bende bugün erken çıkım diyorumm
hadi iyi akşamlarr
fırsat bulursam yazarım yineeee
haftasonu da telefondan bağlanmaya çalışırımm öptüm kocaman sizii
iyi tatillerr, iyi dinlenmeleerr

amanın herkeşler gitmiş yaa :96::96:

zaten 23 nisanda çalıştım yarın da çalışcam :99::99::99:

bitmedi anacım bu hafta bitmedi :95::95::95::95::95:

tatile girenlere iyi tatiller

çalışan emekçi kardeşlerim tatil yüzü görmeyen yorulmaz dostlarım

yarın sabah görüşürüz yine inşallah:109::109:

uyuyanlara tatil yapanlara inat kenetlenelim burda birlik olalım :82::82::82::82:

bende gidiyorum o zaman :76::76::76:

callan teyze bekler beni :122::122::122:

öptüm hepiciğinizi tatil yapanları da yapmayanları da :130::130::130::130::130::130::130:

Merhaba arkadaşlar ben geldim doktora gittim kan tahlili istedi sonra bunun kansızlikla alakalı değil dedi ciğerden gelen bir problem olabilir dedi birde sanırım en kötü ihtimal lösemilerde böyle olabiliyormuş dedi ben govatirina bakabilirim şekerine bakarım dedi tahlillerde bunlar temiz çıktı o yüzden ciğerle alakali olabilir dedi bi araştırma hastanesi hemotoloji bölümüne mutlaka ama mutlaka gitmelisin dedi istersen bi 1 ay daha bekle baktın hâlâ inatla geçmedi o zaman bi git dedi ve 1 ay sonra düğünüm var nişanlımda hiç bekleme hemen pazartesi git dedi bakalım ne olur artık of düğün önü birde bunlarla mi uğraşacagiz ya

Testin sonucu

İffetli
Sizin işveyle, cilveyle pek işiniz yok. Son derece iffetli bir insansınız. Ama bu size sıkıntı vermiyor. Kadınlık algınız sağlam temeller üzerine kurulu. Örneğin sadakat sizin için en önemli meselelerden biri, tabii ki erkeğinizden de sadakat bekliyorsunuz. Güven ve her zaman yanında olmak gibi bir ilişkinin temelinde bulunduğunda onu yıkılmaz kılan değerler çok daha önemli sizin için. Beklenti düzeyiniz çok yüksek, çünkü vaat ettiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz. Bunu fark edebilenle birlikte olur, fark etmeyenler için kılınızı bile kıpırdatmazsınız...

Geçmişide okuyamadim ama umarım hepinız iyisinizdir gerçi bu satte hepinız dağılıyorsunuz ama artık yarın okursunuz öpüyorum hepinıziii görüşüruz insaallah

geçmiş olsun umarım kötü bişey değildir basit bir şeydir belki de strestendir

ay canıkm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz herşeyin başı sağlık

ay canıkm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkz herşeyin başı sağlık

Sağol canım insaallah çıkmaz aslında bir taraftanda içim rahat çünkü ben geçen sene bi ameliyat geçirdim ama ameliyat olmadan önce bana doktor kansersin dedi ama uzun süreli bir incilemeden geçtim ve elhamdülillah başka birşey çıkti ameliyatla geçti buda insaallah öyledır sadece zan olarak kalır...

Sakin ol her seyde bir hayir vardir.insallah korkulacak gibi bir sey cikmayacak.Kuzum benim moralini yuksek tut ve dua etmekten vazgecmemek gerek

Canım beniiim çok haklısın her seyde vardır bir hayır elbette işte bizim düğün aslında öncede olacakti ama bazı sebeblerle ertelendi artık birşey çıkacakta kavusamiyacagiz diye bi panik oluştu bende insaallah hayırla sonuçlanir bakalım...

canım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah
nişanlın haklı pazartesi mutlaka git olur mu ihmal etme.. inş hemen iyileşeceğin bi hastalıktır kuzum

çok yorgunum ya bugün aşırı yoğundum eve ölü şekilde ve de geç geldim ama yine de yaptım sporumu
her an bayılabilirim
yarın tartı günü :18:

Yeni gelenlere niye bu kadar önyargılısınız anlamadım ben cok üzüldüm bu duruma kurunun yanında yasta yanıyo ben sadece sizler gibi dügün günü bekliyorum heyecanımı paylasmak istemiştim

topiği gece yazarı geldi bugun yıne okul sonrası yeni bir gün gibi geçti beyaz eşya için fiyat almaya gittik kızlar hepsi bosch dan olacak inşallah 4500 dedi sizce nasıl en fazla bu kadar indirim yaparım dedi bayii..

elifiimm hayırlı olsun tv nizz biz de yaptığımız alışverişlerde araba çekilişi için bilet aldık ben de sen gibi bize çıkmaz diyerek alıyorum biletleri inşallah küçük hediyeler de vardır da bize de bi ütü çıkaaarrr

canıııımm geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz Allah şifa versin kuzucum bizi de haberdar et

aygüül, hande buse maşallah kuzular biz çok genç kaldık yanınızda 1 yılımız yeni bitti bizim

bu arada şu testi merak ettim ben de yaptım eksik kalamam yaniiii testin sonucu iffetli çıktı,
zaten biraz işve cilve bileydiiim hiç tartışmazdık herhalde biz

iştee böyle canlaar aslında perde de baktım gecenlerde ama resimlerini bulamadım size göstermeden almam :)) daha gelinliğimi eklicem vee son bi soru meşhuuur blender arayışımı sonlandırdım homend de karar kıldım kullanan gelincikler varsa yorum alabilirim :)

adını sayamadığım herkese selam ederim Allah işimizi kolaylaştırsın kk dostlarım iyi geceleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…