30. seviyeyi geçtimmmmmmmmm
herkese benden bir çay
Pınar hepsi güzel inşallah istediğin gibi olur.
Maviş hepsi hayırlı olsun. Güle güle aşkla kullan
Hüm pre. yırtılabiliyor mu? İyiki söyledin bende alayım o zaman vakti geldiğinde önce mi yutuyoruz dk. hapı gibi
Kızlar sadece elif mi oradan gelin buketi aldı?Hiç kimse almadı mı?:44:
Elifffffff nerdesin gelde söyle buketin istediğin gibi miydi nasıl bir buket geldi.Düğün hazırlıkları ne alemde hadi kuzu gel çabuk
kaçak olarak bi sonraki yılın gelin topiğine gideriz biz dee:86::86::86::86:
başka bişe gelmiyo aklımaa
ya da kızlar evlenmemiş gibii aaaa öyle mii, anlatsana azcık fln derlerrr
hem hap hem prez.
allah seni yaaaaaaaaaaçatladım gülmekten
mühim olan yapmak mı esas konu
sen de hemen evlencen kisevdiğinin nefesiyle uyucan ki
ama siz hep evlenmiş olcaksınız hatta işin piri olcaksınızz
biz de gülinle gelip evlendik diince hıı ii tamam mı o iş diceksinizz ahanda bitti bütün muhabbett
dimi gülinnnnn
beğendim ama 2 sandalyeyi mesela çiçek desenli yaptırabilirsin kontrast açısından..
ya da koltuk takımındaki teklileri de çiçek desenli kaplatırsın uyumlu olur..
hep kahve tonu boğabilir. benim salonu da gördün dimi :44: berjer de yastıklar desenliydi.
**
bu arada 1 Mayısta kimler çalışacakeylem yapalımmm :117::117:
Tşkler kuzum günler su gibi geçsinde kullanmaya başlayım inşallah benden nasıl bi ev hanımı olacak ama çok merak edyom:26::26::26::26:
Anladım canım sağolhaticem kazara eğer ilişki sonrası pre. yırtılırsa(ilişkiden sonra kontrol edersin) ertesi gün hapı 72 saat içinde içiliyor. tok karnına.. 1 kutuda 2 adet var. ikisini de arka arkaya içiyorsun..
bu ertesi gün hapı ayda sadece 1 defa içilmeli. yani diğer zamanlar dikkatli olunmalı.. bir de eğer ki yırtıldı ne kadar erken içilirse o hap koruma oranı o kadar artıyor.
Balde merak ettim koltuklarını hayırlısıyla gelsinde bizde görelimveeeee benim zümrüt yeşili canııııııııııııııııııııııııııııııım koltuklarım geliyor bugünbana sürpiriz yapmışlar öyle dedi telefonda abi nasıl sevindim akşam sevdiceim karşılayacak aşkla diye tembihledim
italyadan gelecekti kumaşları o da mayıs başı ilk postası çıkıp öyle gelecek demişlerdi yani biz haftaya bekliyorduk ama telefonla resmen havalara uçtum
İnşallah olacağız inşallahTşkler kuzum günler su gibi geçsinde kullanmaya başlayım inşallah benden nasıl bi ev hanımı olacak ama çok merak edyom:26::26::26::26:
beğendim ama 2 sandalyeyi mesela çiçek desenli yaptırabilirsin kontrast açısından..
hep kahve tonu boğabilir. benim salonu da gördün dimi :44: berjer de yastıklar desenliydi.
**
Pınar hepsi güzel inşallah istediğin gibi olur.
Maviş hepsi hayırlı olsun. Güle güle aşkla kullan
Hüm pre. yırtılabiliyor mu? İyiki söyledin bende alayım o zaman vakti geldiğinde önce mi yutuyoruz dk. hapı gibi
Kızlar sadece elif mi oradan gelin buketi aldı?Hiç kimse almadı mı?:44:
Elifffffff nerdesin gelde söyle buketin istediğin gibi miydi nasıl bir buket geldi.Düğün hazırlıkları ne alemde hadi kuzu gel çabuk
benim o konularda hiç bilgim yok desem yeridir sizlerden öğrendim az çok bugün 4 gibi hemşirenin yanına gideyim anlatırım size de bi de çok az kaldı benim düğünüme nasıl olacak bilmiyorum:26:
maviiiişşşş hayırlı olsun yeni eşyalarınız aşkla kullanın inş
pınaar eşyaların güzelmiş güle güle aşkla kullanın alıncakoltukların renkleri o şekilde mi olacak değiştirecek misin lacivert olacaksa eğer köşe takımın halı o renklere yakın çok yokta
sineeem ne güzel aşkınn sana da yardım etmiş bizde çoğu işleri beraber yapmıştık
33 ü geçemiyorummmm :84::84::84::84::84::84::84:
tırnak falan olursa eğer adi markaysa yırtılabiliyormuş... ama ok yada durex kaliteli olduğu için yırtılması zormuş
hadi bakalım ne diyecek bana da anlat... zaten adet geciktirme hapı muhtemel adetten 3 gün önce başlanıyormuş içelmeye
ben çalışmıyommmm
hatta sevdicek de çalışmıyooo
ne kadar gıcığım di mi
ben çalışmıyommmm
hatta sevdicek de çalışmıyooo
ne kadar gıcığım di mi
**
canım teşekkür ederim öncelikle
köşe koltuğun rengini değiştirmek istedim aslında ilk başta çünkü açık renkler seviyorum
ama sonradan oturdukça hoşuma gitti rengi
halı olarak da krem gibi geçirdim aklımdan yani o renklerde bi halı istemiyorum
düz lacivert koltuk olacağı için geometrik şekilli krem tonlarında bi halı var aklımda
**
Tırnaklı derken?:44:
Tırnaklı derken?:44:
bende :84::84::84: hamle hakkı da az
**
bende çalışıyorum Gülinim yaaaaaaaaaaaapatrona şakayla karışık eylem yapcam dedim ama şaka gerçek olcak cidden yapcam yaaaaaaaaa
Ben çalışmıyorum ki annemin evinde genel temizlik var ama
İşte daha az yoruluyorum ben ya
benim o konularda hiç bilgim yok desem yeridir sizlerden öğrendim az çok bugün 4 gibi hemşirenin yanına gideyim anlatırım size de bi de çok az kaldı benim düğünüme nasıl olacak bilmiyorum:26:
maviiiişşşş hayırlı olsun yeni eşyalarınız aşkla kullanın inş
pınaar eşyaların güzelmiş güle güle aşkla kullanın alıncakoltukların renkleri o şekilde mi olacak değiştirecek misin lacivert olacaksa eğer köşe takımın halı o renklere yakın çok yokta
sineeem ne güzel aşkınn sana da yardım etmiş bizde çoğu işleri beraber yapmıştık
ev temiz kalamıyor yaa cumartesi günü halıları kaldırdık tüm eşyalar çekip temizlik yaptık pazar yorganları çıkar havalandır falan filan anaaaa ev tozlandı. Benim çeyiz çıkmadan ev temiz kalmayacak yani bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?