'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler kuzum günler su gibi geçsinde kullanmaya başlayım inşallah benden nasıl bi ev hanımı olacak ama çok merak edyom:26::26::26::26:

nişanlıcanım biraz iyileşti. gastrolojiye gitmesi gerek yinede :18:

pınnnaaar şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ben beğendim bütün mobilyanı. bu topikteki bütün kızlar zevkli zaten

kaçak olarak bi sonraki yılın gelin topiğine gideriz biz dee:86::86::86::86:
başka bişe gelmiyo aklımaa
ya da kızlar evlenmemiş gibii aaaa öyle mii, anlatsana azcık fln derlerrr

Bu güzel bi fikir sanırım biz de başka topiklere gidip anlatırız özendiririz yoksa dinlemezler bizi

hem hap hem prez.

allah seni yaaaaaaaaaa çatladım gülmekten

mühim olan yapmak mı esas konu

sen de hemen evlencen ki sevdiğinin nefesiyle uyucan ki

Mühim olan yapmak değil tabisiiiii

Ayy noluyo bana bugün neler diyorum böylee

ama siz hep evlenmiş olcaksınız hatta işin piri olcaksınızz
biz de gülinle gelip evlendik diince hıı ii tamam mı o iş diceksinizz ahanda bitti bütün muhabbett
dimi gülinnnnn

Hakkaten yaa biz heyecanla gelip alatcaz hatunlar hıı biliyoz biliyoz eee akşama ne yemek yapsak ki diceklerr

Biz kimle paylaşcaz heyecanımızı yeaaa

Ben tabi kiiii bennn tabi kiii

Tşkler kuzum günler su gibi geçsinde kullanmaya başlayım inşallah benden nasıl bi ev hanımı olacak ama çok merak edyom:26::26::26::26:

maviş hayırlı olsun canım güle güle kullan. beyaz eşyaları annenle baban mı aldı yani. epey almışsınız ne güzel
bende istikbaldeki mutfak masasını beğendim. bi ara burda paylaşılmıştı. ona bak istersen sende

Anladım canım sağol

Balde merak ettim koltuklarını hayırlısıyla gelsinde bizde görelim

İnşallah olacağız inşallah

ben çalışmıyommmm
hatta sevdicek de çalışmıyooo
ne kadar gıcığım di mi

tırnak falan olursa eğer adi markaysa yırtılabiliyormuş... ama ok yada durex kaliteli olduğu için yırtılması zormuş

hadi bakalım ne diyecek bana da anlat... zaten adet geciktirme hapı muhtemel adetten 3 gün önce başlanıyormuş içelmeye

ben tabikiii çalışıcam. hatta bu hafta tatilsiz çalışıcam ki haftaya gelinlik provama gideyim sevdiceğime kavuşayım diye

bende krem aldım yanardönerli gibi bi taraftan bakınca koyu diğer taraf parlıyor yeşile zor halı bulduğum için direk renge odaklanmıştım da ben

sanırsam bende çalışıyorum yaaa

Tırnaklı derken?:44:

erkeğin tırnağı varsa eğer takarken yırtabiliyormuş o yüzden hep tırnaklarını kesmeli

bende :84::84::84: hamle hakkı da az

**

bende çalışıyorum Gülinim yaaaaaaaaaaaa patrona şakayla karışık eylem yapcam dedim ama şaka gerçek olcak cidden yapcam yaaaaaaaaa

evet yaaa 4lü bi araya gelmesi lazım da o patlaması lazım da ooooo iş çok.. gerçi şu an daha oynamıyorum dosylar var sonra bakacağım ona

Ben çalışmıyorum ki annemin evinde genel temizlik var ama
İşte daha az yoruluyorum ben ya

ev temiz kalamıyor yaa cumartesi günü halıları kaldırdık tüm eşyalar çekip temizlik yaptık pazar yorganları çıkar havalandır falan filan anaaaa ev tozlandı. Benim çeyiz çıkmadan ev temiz kalmayacak yani bu gidişle

evet canım etti hem de çok yardımı oldu yardımlaşmak iyidir

Bizde de durum aynı annem diyor hep senin bu döküntülerin (çeyizlerim) yüzünden evim dağınık
Kız kardeşimde abla gitte dolap boşalsın ben eşyalarımı yerleştireyim diyor.
Sanırım sizde de durum aynı temzile temizle yine döküntü yine döküntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…