- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
30. seviyeyi geçtimmmmmmmmm
herkese benden bir çay
yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl geçtinnnn
ben hala geçemiyomçok sıkıldım hem
kızlar yorum yapın her türlü tamam mı :26:daha almadım ama büyük ihtimal bunlar olacak
iyi kötü herşeyi söyleyin emiona göre alırım bende
salon koltuk takımı
Eki Görüntüle 698366
yemek odası takımı
Eki Görüntüle 698367
yatak odası
Eki Görüntüle 698370
oturma odasına köşe koltuk takımı
Eki Görüntüle 698372
küçük çıkmış olabilirler tıklayınca büyür sanıyorum :26:
nasıllar sizce :26:
ben hepsini çok beğendim kuzum
uyumlu çok güzel bi evin olcak
pınarımm ahşap severim ben ama yemek odası takımın koyu gibi geldi bana :26::26: ya da fotodan mı öyle :44:
diğerlerini begendim ferah iç açıcı güle güle alın inş.
kızlar yorum yapın her türlü tamam mı :26:daha almadım ama büyük ihtimal bunlar olacak
salon koltuk takımı
Eki Görüntüle 698366
yemek odası takımı
Eki Görüntüle 698367
yatak odası
Eki Görüntüle 698370
Eki Görüntüle 698372
ben direkt gidip tanımadığım ama bayan olan bi eczaneden alacağım bi de ertesi gün hapı alacağım Allah korusun pre. yırtılmasına önlem olarak...
pınartoşşş hepsi birbirinde hoşşşinşallah gönlğne göre olur her şeyy
tamamdır
sağol pınarım
koltuklarınla çok uyumlu
benim o konularda hiç bilgim yok desem yeridir sizlerden öğrendim az çok bugün 4 gibi hemşirenin yanına gideyim anlatırım size de bi de çok az kaldı benim düğünüme nasıl olacak bilmiyorum:26:
maviiiişşşş hayırlı olsun yeni eşyalarınız aşkla kullanın inş
pınaar eşyaların güzelmiş güle güle aşkla kullanın alıncakoltukların renkleri o şekilde mi olacak değiştirecek misin lacivert olacaksa eğer köşe takımın halı o renklere yakın çok yokta
sineeem ne güzel aşkınn sana da yardım etmiş bizde çoğu işleri beraber yapmıştık
beğendin yani :26:
karartmaz dimi salonu:44: sandalyeleri açık renk mi yaptırsam :44:
salon koltuk takımı
Eki Görüntüle 698366
yemek odası takımı
Eki Görüntüle 698367
yatak odası
Eki Görüntüle 698370
Eki Görüntüle 698372
kesilmesinn tabiii
gidemem burdan bi yere yaaa benn
bugüne kadar yazdığım msjların toplasan 100 tanesini başka konuya yazmışımdırr
hepsi burdaa yatıyoo
hüümmmm canımmm 15 dk da olsa gitmene çok sewindim şahsennn
gündaşımm umarım düğün günümüze ve balayımıza denk gelmeden atlatırız ben daha olmadım geç olayım diye dua ediyorummmm az geç geldin bu ayyy amaaa..
pınar elbisen hayırlı olsun canımmm merakla bekliyorummm
dilamm napıyon sen bakimmm
jetelif gel artık hadiiii
biz cumartesi nişanlıcımmlaa kirli sepeti tuvalet çöp kovası ve fırçası aldıkkk sonra evimizin temizliği için temizlik malzemeleri aldık pazar günü erkenden evimizi temizleyeme gittikk biz nişanlımla mutfağı temizledikkk ohh mis gibi olduu ama yine bi temizlik yapılacak inşaat pisliği ne de olsageçen hafta hayalini kurduğum evin bu hafta temizliğini yapmış olmanın yorgunluğu bile tatlı eşyalarımız istedik getirebilirsiniz artık diye hepsini bir güne ayarlıyoruz biz de nişanlıcımla hümler gibi bekleriz kiiii inşallah tabi.
benim o konularda hiç bilgim yok desem yeridir sizlerden öğrendim az çok bugün 4 gibi hemşirenin yanına gideyim anlatırım size de bi de çok az kaldı benim düğünüme nasıl olacak bilmiyorum:26:
maviiiişşşş hayırlı olsun yeni eşyalarınız aşkla kullanın inş
pınaar eşyaların güzelmiş güle güle aşkla kullanın alıncakoltukların renkleri o şekilde mi olacak değiştirecek misin lacivert olacaksa eğer köşe takımın halı o renklere yakın çok yokta
sineeem ne güzel aşkınn sana da yardım etmiş bizde çoğu işleri beraber yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?