'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar yorum yapın her türlü tamam mı :26:daha almadım ama büyük ihtimal bunlar olacak

iyi kötü herşeyi söyleyin emi ona göre alırım bende

salon koltuk takımı

yemek odası takımı

yatak odası

oturma odasına köşe koltuk takımı

küçük çıkmış olabilirler tıklayınca büyür sanıyorum :26:

nasıllar sizce :26:

ben hepsini çok beğendim kuzum
uyumlu çok güzel bi evin olcak

pınarımm ahşap severim ben ama yemek odası takımın koyu gibi geldi bana :26::26: ya da fotodan mı öyle :44:

diğerlerini begendim ferah iç açıcı güle güle alın inş.

**

hmm bu arada ece uğramıştı dimi yazmayı unuttumm

fıstık bir sezon bir fuar derken yüzünü unuttuk ya arada yaz bize

ben hepsini çok beğendim kuzum
uyumlu çok güzel bi evin olcak

çok sevindim özgişim yaa ben çok beğendim bunları gerçi annemler falan da beğendi bi yatak odası takımının başlığı değişik geldi sanırım onlara

pınarımm ahşap severim ben ama yemek odası takımın koyu gibi geldi bana :26::26: ya da fotodan mı öyle :44:

diğerlerini begendim ferah iç açıcı güle güle alın inş.

canım bak senin için tek tek buldum bide

yaşam ünitesi

konsol

yemek masası

daha belli heralde şimdi canım :26: bida bak bakim

pınartoşşş hepsi birbirinde hoşşş inşallah gönlğne göre olur her şeyy

ben direkt gidip tanımadığım ama bayan olan bi eczaneden alacağım bi de ertesi gün hapı alacağım Allah korusun pre. yırtılmasına önlem olarak...

benim o konularda hiç bilgim yok desem yeridir sizlerden öğrendim az çok bugün 4 gibi hemşirenin yanına gideyim anlatırım size de bi de çok az kaldı benim düğünüme nasıl olacak bilmiyorum :26:

maviiiişşşş hayırlı olsun yeni eşyalarınız aşkla kullanın inş
pınaar eşyaların güzelmiş güle güle aşkla kullanın alınca koltukların renkleri o şekilde mi olacak değiştirecek misin lacivert olacaksa eğer köşe takımın halı o renklere yakın çok yokta
sineeem ne güzel aşkınn sana da yardım etmiş bizde çoğu işleri beraber yapmıştık

canım teşekkür ederim öncelikle

köşe koltuğun rengini değiştirmek istedim aslında ilk başta çünkü açık renkler seviyorum

ama sonradan oturdukça hoşuma gitti rengi

halı olarak da krem gibi geçirdim aklımdan yani o renklerde bi halı istemiyorum

düz lacivert koltuk olacağı için geometrik şekilli krem tonlarında bi halı var aklımda

Pınar hepsi güzel inşallah istediğin gibi olur.

Maviş hepsi hayırlı olsun. Güle güle aşkla kullan

Hüm pre. yırtılabiliyor mu? İyiki söyledin bende alayım o zaman vakti geldiğinde önce mi yutuyoruz dk. hapı gibi

Kızlar sadece elif mi oradan gelin buketi aldı?Hiç kimse almadı mı?:44:

Elifffffff nerdesin gelde söyle buketin istediğin gibi miydi nasıl bir buket geldi.Düğün hazırlıkları ne alemde hadi kuzu gel çabuk

beğendin yani :26:

karartmaz dimi salonu:44: sandalyeleri açık renk mi yaptırsam :44:

beğendim ama 2 sandalyeyi mesela çiçek desenli yaptırabilirsin kontrast açısından..
ya da koltuk takımındaki teklileri de çiçek desenli kaplatırsın uyumlu olur..

hep kahve tonu boğabilir. benim salonu da gördün dimi :44: berjer de yastıklar desenliydi.

**

bu arada 1 Mayısta kimler çalışacak eylem yapalımmm :117::117:

Kuzum hepsi birbirinden güzel vede uyumlu Aşkla kullan kuzucum

hımmm hayırlı uğurlu olsun canım

Demek nişanlıcanla temizlik yaptınız

haticem kazara eğer ilişki sonrası pre. yırtılırsa(ilişkiden sonra kontrol edersin) ertesi gün hapı 72 saat içinde içiliyor. tok karnına.. 1 kutuda 2 adet var. ikisini de arka arkaya içiyorsun..

bu ertesi gün hapı ayda sadece 1 defa içilmeli. yani diğer zamanlar dikkatli olunmalı.. bir de eğer ki yırtıldı ne kadar erken içilirse o hap koruma oranı o kadar artıyor.

Kuzum tşkler Amiin inşallah

veeeee benim zümrüt yeşili canııııııııııııııııııııııııııııııım koltuklarım geliyor bugün bana sürpiriz yapmışlar öyle dedi telefonda abi nasıl sevindim akşam sevdiceim karşılayacak aşkla diye tembihledim

italyadan gelecekti kumaşları o da mayıs başı ilk postası çıkıp öyle gelecek demişlerdi yani biz haftaya bekliyorduk ama telefonla resmen havalara uçtum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…