'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya benim tam gününde de gelmiyor o geciktiriceyi taaa balayından sonraya kadar kullansam olur mu ki ben bi gidip konuşayımbakalım bugünn:26:

koltuklarım bi gelsin çok beğenerek almadığım yemek odamında fotosunu eklicem ben o koltuklara aşık olmuştum resmen

evet canım etti hem de çok yardımı oldu yardımlaşmak iyidir
Enişteye alkış
Aşkım bir kere dolabı ben silerken elimden bezi alıp silmişti.
Eğilirken göğsüm gözüktüğü için kendi sildi sonra 2 saat elim çamaşırsuyu kokuyor diye söylendi.

İyiki söyledin ama ben tırstım şimdi hap içinde geç kaldım.

evdeki herkes ev boşaldı diyor dalga geçiyor benim çeyizlerimle
hakkaten yalnız müthiş derecede bi boşluk boşaldı evde evi göstermeyen benim eşyalarmış

hımmm hayırlı uğurlu olsun canım

Demek nişanlıcanla temizlik yaptınız

iveettt yaptık ki temizlik ama herkes vardı kii hümmmmm

pınar sandalyelerde kahve olursa boğabilir yastıklarının renginde yaptırabilirsin iki tanesini ben iki taneyi koltuk renginde diğer 4ünü farklı yaptırdım eşyalar gelsin de albüm yaparım inşallah nasipsee

Merhabaaa kızlarrrr :)

Çok şükür nişanı sağ salim atlattık :) Söylenenden fazla kişi geldi, bizim büyük dediğimiz evin içinde adım atmaya yer kalmadı ama sorunsuz hallettik :)

Moralimi bozan tek bir konu oldu nişan süresince... Yüzüklerimizin olduğu tepsiyi tutacak kuzenim gidip benim elbisemle aynı renk elbise giydi. Kendisi biraz topludur, zayıf göstersin diye böyle bi tercih yaptığını söyledi. Benim elbisemi de önceden bilmesine rağmen... Tabi bir de saç, makyaj ve topuklu üçlüsüyle fazla gösterişli oldu.Benim küçük kardeşim gibidir.Art niyet olduğunu sanmıyorum ama benim moralimin bozulmasına neden oldu..

evdeki herkes ev boşaldı diyor dalga geçiyor benim çeyizlerimle
hakkaten yalnız müthiş derecede bi boşluk boşaldı evde evi göstermeyen benim eşyalarmış
haklılar desene

Düşüncesiz insanlar çıkıyor böyle
Takma canım o gün senin günündü ve her bir şeyin çok güzel olmuştur

pınartoşş halı ve perdeleri açık renk yapmalısın bence, mobilyalar kahveye yakın olduğundan
evin ferah olur hemmm
çok güzellerr

bu arada 1 Mayısta kimler çalışacak eylem yapalımmm :117::117:

ben ÇALIŞMIYORUMMMMM
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

aynen böle olcakk gülintoşşşş

*
sinemcimm iyiymm sen nasılsınnnn

kardeşin gibi yakın da olsa kuzeninin yaptıgı yanlıs bence bari sac ve makyajını hafif yaptırsaymıs

nasıl ki düğün günü sadece gelin beyaz giymeli deniliyorsa bu tür seylere dikkat edilmeli.

neyse hayırlısı olsun

ben öyle yapacağım işte eğer gecikirse balayının son gününe kadar içeceğim

haaa bende sadece ikiniz sandım diyorum Allah Allah neden başka kimse gitmedi ikisi nasıl yapacak koca evi

evet gördüm tabisi senin evi

tamam bunları aklıma yazdım düşüneceğim

bide bende çalışıyorum tabiki 1 mayıs'ta

eylem yapalım ya yapalım herkeşler uyuyacak biz gene çalışcaz yaaaa:84::84::84:

Kuzum hepsi birbirinden güzel vede uyumlu Aşkla kullan kuzucum

sağol canım benim sende güle güle kullan yeni cicilerini

nişanlıcanım biraz iyileşti. gastrolojiye gitmesi gerek yinede :18:

pınnnaaar şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ben beğendim bütün mobilyanı. bu topikteki bütün kızlar zevkli zaten

teşekkür ederim ceren

geçmiş olsun sizede daha dikkatli beslensin sevdiceğin

bende krem aldım yanardönerli gibi bi taraftan bakınca koyu diğer taraf parlıyor yeşile zor halı bulduğum için direk renge odaklanmıştım da ben

çok zor bi renk değil canım bu açık renk perde ve halı ile güzel olacak gibi geliyor bana

seninkilerde geliyormuş güle güle kullan şimdiden

sandalye ve koltuk minderleri için farklı şeyler canlandı canım kafamda

aslı da söyledi zaten yapıcaz bakalım biraz değişiklik

pınartoşş halı ve perdeleri açık renk yapmalısın bence, mobilyalar kahveye yakın olduğundan
evin ferah olur hemmm
çok güzellerr

ben ÇALIŞMIYORUMMMMM
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

aynen canım açık halı ve perdeler ve farklı renk aksesuar var aklımda turkuaz gibi :26: ya da turuncu gibi :26: bakalım artık kesin karar verelim de bi önce

bidee demek çalışmıyorsun

çalışmalısın biz çalışırken sen yatamazsın

Düşüncesiz insanlar çıkıyor böyle
Takma canım o gün senin günündü ve her bir şeyin çok güzel olmuştur

Amin :) teşekkür ediyorum :)

Bende aynı düşüncedeyim, böyle günlerde bazı şeylere dikkat edilmeli de işte gerçekten düşüncesizce hareket edenler olabiliyor... Nişanlım üzüldüğümü görünce '' düğünde söyleyeceğim kuzenine beyaz giymesin sakın'' diye beni güldürmeye çalıştı :)

bişi diyebilir miyim :26:
düğün listesinde benim adım yok neden acaba

listecibaşı aplanın işkencelerinden geçmen gerekiyo duygucum

napim pınartoşş izin yapın yatın dedilerrr :122::122::122::122::122:
ben senin yerinede uyurumm

pınarcıım mobilyaların çok şık koltuklarınla uyumlu olacaktır yemek odan da aşkla oturun inşallah, yatak odasında beyaza çok hevesim var o yüzden sen de beyazlara bak diyesim geldi senin tam takım olmuş ama kuzucum bellonanın modeli miydi bunlar tanıdık geldi
bi deee ben de çalışmıyorum çarşamba günüüü bu ara hiç okula odaklanamıyorum zaten çocuklar da kızdırdı bugün beni hiiiç gelesim yok

banyo seti bakabilirim belki o gün durmak yok çeyiz mesaim hızla sürüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…