tırnak falan olursa eğer adi markaysa yırtılabiliyormuş... ama ok yada durex kaliteli olduğu için yırtılması zormuş
hadi bakalım ne diyecek bana da anlat... zaten adet geciktirme hapı muhtemel adetten 3 gün önce başlanıyormuş içelmeye
Enişteye alkışevet canım etti hem de çok yardımı oldu yardımlaşmak iyidir
erkeğin tırnağı varsa eğer takarken yırtabiliyormuş o yüzden hep tırnaklarını kesmeli
evet yaaa 4lü bi araya gelmesi lazım da o patlaması lazım da ooooo iş çok.. gerçi şu an daha oynamıyorum dosylar var sonra bakacağım ona
Bizde de durum aynı annem diyor hep senin bu döküntülerin (çeyizlerim) yüzünden evim dağınık
Kız kardeşimde abla gitte dolap boşalsın ben eşyalarımı yerleştireyim diyor.
Sanırım sizde de durum aynı temzile temizle yine döküntü yine döküntü
ev temiz kalamıyor yaa cumartesi günü halıları kaldırdık tüm eşyalar çekip temizlik yaptık pazar yorganları çıkar havalandır falan filan anaaaa ev tozlandı. Benim çeyiz çıkmadan ev temiz kalmayacak yani bu gidişle
hımmm hayırlı uğurlu olsun canım
Demek nişanlıcanla temizlik yaptınız
evdeki herkes ev boşaldı diyor dalga geçiyor benim çeyizlerimle
hakkaten yalnız müthiş derecede bi boşluk boşaldı evdeevi göstermeyen benim eşyalarmış
Merhabaaa kızlarrrr :)
Çok şükür nişanı sağ salim atlattık :) Söylenenden fazla kişi geldi, bizim büyük dediğimiz evin içinde adım atmaya yer kalmadı ama sorunsuz hallettik :)
Moralimi bozan tek bir konu oldu nişan süresince... Yüzüklerimizin olduğu tepsiyi tutacak kuzenim gidip benim elbisemle aynı renk elbise giydi. Kendisi biraz topludur, zayıf göstersin diye böyle bi tercih yaptığını söyledi. Benim elbisemi de önceden bilmesine rağmen... Tabi bir de saç, makyaj ve topuklu üçlüsüyle fazla gösterişli oldu.Benim küçük kardeşim gibidir.Art niyet olduğunu sanmıyorum ama benim moralimin bozulmasına neden oldu..
Bizde de durum aynı annem diyor hep senin bu döküntülerin (çeyizlerim) yüzünden evim dağınık
Kız kardeşimde abla gitte dolap boşalsın ben eşyalarımı yerleştireyim diyor.
Sanırım sizde de durum aynı temzile temizle yine döküntü yine döküntü
kızlar yorum yapın her türlü tamam mı :26:daha almadım ama büyük ihtimal bunlar olacak
iyi kötü herşeyi söyleyin emiona göre alırım bende
salon koltuk takımı
Eki Görüntüle 698366
yemek odası takımı
Eki Görüntüle 698367
yatak odası
Eki Görüntüle 698370
oturma odasına köşe koltuk takımı
Eki Görüntüle 698372
küçük çıkmış olabilirler tıklayınca büyür sanıyorum :26:
nasıllar sizce :26:
bu arada 1 Mayısta kimler çalışacakeylem yapalımmm :117::117:
Bu güzel bi fikir sanırım biz de başka topiklere gidip anlatırız özendiririz yoksa dinlemezler bizi
Hakkaten yaa biz heyecanla gelip alatcaz hatunlar hıı biliyoz biliyoz eee akşama ne yemek yapsak ki diceklerr
Biz kimle paylaşcaz heyecanımızı yeaaa
Merhabaaa kızlarrrr :)
Çok şükür nişanı sağ salim atlattık :) Söylenenden fazla kişi geldi, bizim büyük dediğimiz evin içinde adım atmaya yer kalmadı ama sorunsuz hallettik :)
Moralimi bozan tek bir konu oldu nişan süresince... Yüzüklerimizin olduğu tepsiyi tutacak kuzenim gidip benim elbisemle aynı renk elbise giydi. Kendisi biraz topludur, zayıf göstersin diye böyle bi tercih yaptığını söyledi. Benim elbisemi de önceden bilmesine rağmen... Tabi bir de saç, makyaj ve topuklu üçlüsüyle fazla gösterişli oldu.Benim küçük kardeşim gibidir.Art niyet olduğunu sanmıyorum ama benim moralimin bozulmasına neden oldu..
ya benim tam gününde de gelmiyor o geciktiriceyi taaa balayından sonraya kadar kullansam olur mu ki ben bi gidip konuşayımbakalım bugünn:26:
koltuklarım bi gelsin çok beğenerek almadığım yemek odamında fotosunu eklicemben o koltuklara aşık olmuştum resmen
iveettt yaptık ki temizlik ama herkes vardı kii hümmmmm
pınar sandalyelerde kahve olursa boğabilir yastıklarının renginde yaptırabilirsin iki tanesini ben iki taneyi koltuk renginde diğer 4ünü farklı yaptırdım eşyalar gelsin de albüm yaparım inşallah nasipsee
dilamikk bana can gönderir misin yacandy crushta
beğendim ama 2 sandalyeyi mesela çiçek desenli yaptırabilirsin kontrast açısından..
ya da koltuk takımındaki teklileri de çiçek desenli kaplatırsın uyumlu olur..
hep kahve tonu boğabilir. benim salonu da gördün dimi :44: berjer de yastıklar desenliydi.
**
bu arada 1 Mayısta kimler çalışacakeylem yapalımmm :117::117:
Kuzum hepsi birbirinden güzel vede uyumlu Aşkla kullan kuzucum
nişanlıcanım biraz iyileşti. gastrolojiye gitmesi gerek yinede :18:
pınnnaaar şimdiden hayırlı uğurlu olsun. ben beğendim bütün mobilyanı. bu topikteki bütün kızlar zevkli zaten
bende krem aldım yanardönerli gibi bi taraftan bakınca koyu diğer taraf parlıyoryeşile zor halı bulduğum için direk renge odaklanmıştım da ben
pınar sandalyelerde kahve olursa boğabilir yastıklarının renginde yaptırabilirsin iki tanesini ben iki taneyi koltuk renginde diğer 4ünü farklı yaptırdım eşyalar gelsin de albüm yaparım inşallah nasipsee
pınartoşş halı ve perdeleri açık renk yapmalısın bence, mobilyalar kahveye yakın olduğundan
evin ferah olur hemmm
çok güzellerr
ben ÇALIŞMIYORUMMMMM
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Düşüncesiz insanlar çıkıyor böyle
Takma canım o gün senin günündü ve her bir şeyin çok güzel olmuştur
kardeşin gibi yakın da olsa kuzeninin yaptıgı yanlıs bencebari sac ve makyajını hafif yaptırsaymıs
nasıl ki düğün günü sadece gelin beyaz giymeli deniliyorsa bu tür seylere dikkat edilmeli.
neyse hayırlısı olsun
Merhaba şirineler nasılsınız ?
bişi diyebilir miyim :26:
düğün listesinde benim adım yok neden acaba
aynen canım açık halı ve perdeler ve farklı renk aksesuar var aklımda turkuaz gibi :26: ya da turuncu gibi :26: bakalım artık kesin karar verelim de bi önce
bidee demek çalışmıyorsun
çalışmalısınbiz çalışırken sen yatamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?